QUOTE(kriisti @ 2015 06 20, 16:18)
Mes eisime i Milikonių. Man ir buvo sakoma eikite bet kuria, bet ne i sia tik. Bet po atviru duru dienos, mes pasirinkom milikonis, o ne jono pauliaus... Na mano nuomone pasikeite kardinaliai ir eisime su dideliu noru i milikonis, klases jaukiai sutvarkytos, kaip ir mokykla, mokytoja nuostabi, juolab, kad einam pas kuria ejo kelios kartos ir pasiekimai geri.
O is kitos puses, kas nores mokytis, tai mokysis, o jei ne vesk i kokia nori bus beda. ir zinau atveji kai berniukas iseina is jono pauliaus, nes tiesiog buvo nepakeliama ten vaikui, ir pereina zinote kur i milikonis, nors patys tevai vede i jono pauliaus nes visi gyre, o milikonis buvo atmete, o dabar gaunasi, kad eis visgi i ja.
Gal kiek padejau
tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie šią mokyklą, mano sūnus einaį 5 klasę. mergaitę irgi planuoju leisti į pirmą kitais metais. viskas ten gerai, mokykla šalia namų, tai irgi labai didelis pliusas vaikams, veiklos yra, mokosi gerai
gal yra nuomonių apie būsimų pirmoku mokytojas, pas kuria geriau eiti, nes ju nepazystu nei vienos,