Įkraunama...
Įkraunama...

Milikonių vidurinė mokykla

Pati esu baigus šią mokyklą. Dėl išsimokslinimo tai ne tik mokykla kalta. Iš MIlikonių mokyklos Kauno prokuroras, kurį siūlė i generalinius prokurorus, daug teisininkų, medikų. Daug puikių pedagogų joje dirba, lietuvių kalbos mokytoja Babajan išvis nereali smile.gif Buvo visko, bet tikrai negaliu nieko blogo pasakyt apie šią mokyklą. Savo vaiką taip pat leisiu į ją.
Ši mokykla pirmoji įrengė interaktyvią klasę.
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2015 09 14, 15:20)
Sveikos, noriu kreiptis i dabartiniu trecioku mamas. Maniskis i pirma klase keliaus uz poros metu, bet as jau po truputi pradedu dometis. Gal galetumet pasidalinti nuomone apie savo vaikuciu mokytojas?
Galima ir az  4u.gif

Šiais metais ileidau pirmoką pas mok. Danutę Brazienę, vaikas kol kas jaučiasi puikiai wink.gif
Po poros metų leisiu mergaitę ir kol kas apsisitojusi esu ties mokytoją Varnelienę, ji dabar turi antrokus, labai teigiami atsiliepimai apie ją. Žinoma eisiu į pamokėles, kai bus tos dienos, kad pamatyti ją gyvai ir kaip reaguos mergaitė, jei tiks mokysimės pas ją smile.gif

Bet būtinai turite matyti Jūs pati mokytojas, nes tik Jūsų nuojauta ir akis gali pasakyti ar ji tiktų Jūsų vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 09 19, 19:49)
Šiais metais ileidau pirmoką pas mok. Danutę Brazienę, vaikas kol kas jaučiasi puikiai wink.gif
Po poros metų leisiu mergaitę ir kol kas apsisitojusi esu ties mokytoją Varnelienę, ji dabar turi antrokus, labai teigiami atsiliepimai apie ją. Žinoma eisiu į pamokėles, kai bus tos dienos, kad pamatyti ją gyvai ir kaip reaguos mergaitė, jei tiks mokysimės pas ją smile.gif

Bet būtinai turite matyti Jūs pati mokytojas, nes tik Jūsų nuojauta ir akis gali pasakyti ar ji tiktų Jūsų vaikui smile.gif

Susibalamutinau g.gif
Tai jei dabar turi antrokus, tai uz poros metu tures ketvirtokus, o ne pirmokus, ar ne?

O pamokelese butinai apsilankysim smile.gif
Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
O as noriu pakalbinti dabartiniu 4oku mamas... wink.gif
Rudeni busim pirmokai. Kokia mokytoja pasirinkti??
Kiek zinau Janina Mandravickiene bus, Liudmila nebemokytojauja - vietoj jos kita yra... gal galima butu atsiliepimu kaip kuri ir kokia mokytoja tiko/patiko/atitiko...
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2015 09 19, 20:09)
Susibalamutinau  g.gif
Tai jei dabar turi antrokus, tai uz poros metu tures ketvirtokus, o ne pirmokus, ar ne?

O pamokelese butinai apsilankysim  smile.gif
Aciu jums  4u.gif

aš skaičiuoju, kad po dvieju metu mano mergina, nes šie metai darželis dar, kiti metai paruošiamukai, kaip tik ta mokytoja išleidžia ketvirtokus, ir tada jau mano mergina pas ją eitų smile.giftą rudenį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 09 20, 14:53)
aš skaičiuoju, kad po dvieju metu mano mergina, nes šie metai darželis dar, kiti metai paruošiamukai, kaip tik ta  mokytoja išleidžia ketvirtokus, ir tada jau mano mergina pas ją eitų smile.giftą rudenį 4u.gif

Tada kazkuri is musu netaip skaiciuoja biggrin.gif maniskis irgi siemet dar darzelis (mokytoja turi antrokus), kitamet i priesmokykline (mokytoja turi treciokus), o kai mums i pirma klase - mokytoja dar su ketvirtokais g.gif
Bet kokiu atveju, manau kad tikrai ne viena gera mokytoja yra, gal dar musiskiai ir klasiokais bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anciute: 20 rugsėjo 2015 - 14:09
QUOTE(Anciute @ 2015 09 20, 15:05)
Tada kazkuri is musu netaip skaiciuoja  biggrin.gif  maniskis irgi siemet dar darzelis (mokytoja turi antrokus), kitamet i priesmokykline (mokytoja turi treciokus), o kai mums i pirma klase - mokytoja dar su ketvirtokais  g.gif
Bet kokiu atveju, manau kad tikrai ne viena gera mokytoja yra, gal dar musiskiai ir klasiokais bus  smile.gif

pas mus su mergina situacija tokia, ji gimus vasario pradžioje, ir mums nusikelti gali metai ir į pirmą klasę eis 7,5 metų, nes 6,5 metu kaži ar priims, nebent eisime kokią komisiją g.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 09 20, 16:43)
pas mus su mergina  situacija tokia, ji gimus vasario pradžioje, ir mums nusikelti gali metai ir į pirmą klasę eis 7,5 metų, nes 6,5 metu kaži ar priims, nebent eisime kokią komisiją g.gif

Dabar jau aišku biggrin.gif
Aš leisčiau 7,5 metų.
Atsakyti
QUOTE(Anciute @ 2015 09 20, 17:25)
Dabar jau aišku  biggrin.gif
Aš leisčiau 7,5 metų.

tai tas ir nusimato, nes va brolis pirmokas dabar jam 7 m sueis gruodžio pradžioje ir jo velinti neleido, nes 2008 m gimimo ir viskas, nesvarbu, kad kalsėjė jauniausias... Tai sesei gal labiau pasiseks bus daugiau subrendus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 06 20, 16:18)
Mes eisime i Milikonių.  Man ir buvo sakoma eikite bet kuria, bet ne i sia tik. Bet po atviru duru dienos, mes pasirinkom milikonis, o ne jono pauliaus... Na mano nuomone pasikeite kardinaliai ir eisime su dideliu noru i milikonis, klases jaukiai sutvarkytos, kaip ir mokykla, mokytoja nuostabi, juolab, kad einam pas kuria ejo kelios kartos ir pasiekimai geri.

O is kitos puses, kas nores mokytis, tai mokysis, o jei ne vesk i kokia nori bus beda. ir zinau atveji kai berniukas iseina is jono pauliaus, nes tiesiog buvo nepakeliama ten vaikui,  ir pereina zinote kur i milikonis, nors patys tevai vede i jono pauliaus nes visi gyre, o milikonis buvo atmete, o dabar gaunasi, kad eis visgi i ja.

Gal kiek padejau smile.gif 4u.gif

tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie šią mokyklą, mano sūnus einaį 5 klasę. mergaitę irgi planuoju leisti į pirmą kitais metais. viskas ten gerai, mokykla šalia namų, tai irgi labai didelis pliusas vaikams, veiklos yra, mokosi gerai

gal yra nuomonių apie būsimų pirmoku mokytojas, pas kuria geriau eiti, nes ju nepazystu nei vienos,
Atsakyti
QUOTE(ausram1 @ 2015 12 05, 17:29)
tikrai nieko blogo negaliu pasakyti apie šią mokyklą, mano sūnus einaį 5 klasę. mergaitę irgi planuoju leisti į pirmą kitais metais. viskas ten gerai, mokykla šalia namų, tai irgi labai didelis pliusas vaikams, veiklos yra, mokosi gerai

gal yra nuomonių apie būsimų pirmoku mokytojas, pas kuria geriau eiti, nes ju nepazystu nei vienos,

Mane irgi domina nuomone apie busimu pirkmoku mokytojas,apie Asta ir kitas. Bet mazai cia apsilanko mamyciu kurios galetu pakomentuoti sad.gif
Atsakyti
Buvau rudenį atvirose pirmokų mokytojų pamokėlėse. Iš visų trijų išsirinkau mokytoją Astą. Nors vaikui labiausiai patiko mokytoja Janina - tik labiau patiko, manau, veikla jos pamokoje. O vėliau darželinukai ir pavargo, ir įsidūko, nelabai ką ir suprato bei gilinosi.

Aš norėjau jaunesnės, šiuolaikiškesnės mokytojos be sovietinio štampo, nors kiek naujo vėjo. Be to, mokytoja Asta berods atėjusi iš tos "elitinės" Panemunės mokyklos smile.gif

Beje, šiandien jau užrašiau sūnų į mokyklą. Pavaduotoja patvirtino, kad tikrai pateksime pas norimą mokytoją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jetta: 11 sausio 2016 - 10:12