Įkraunama...
Įkraunama...

Milikonių vidurinė mokykla

QUOTE(vilmutute @ 2015 03 02, 23:11)
Sveikutes,
Pasidare idomu ar daug mamyciu leis vaikucius i priesmokykline klase.
As neseniai buvau nuejus,tai pavaduotoja sake,kad renka. Taip noretusi,kad surinktu.

Laba,

aš taip pat labai norėčiau, kad susirinktų nors viena priešmokyklinė grupė, tam reikia 15 vaikučių...

Kaip suprantu, jau du kaip ir turime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetra @ 2015 03 03, 11:23)
Laba,

aš taip pat labai norėčiau, kad susirinktų nors viena priešmokyklinė grupė, tam reikia 15 vaikučių...

Kaip suprantu, jau du kaip ir turime  bigsmile.gif

Kaip gerai, skambinau į mokyklą. Priešmokyklinukų grupė jau didėja.Gal ir surinks. Mums bus labai patogu.
Atsakyti
QUOTE(smilgele8 @ 2015 03 26, 14:06)
Kaip gerai, skambinau į mokyklą. Priešmokyklinukų grupė jau didėja.Gal ir surinks. Mums bus labai patogu.

Geros žinios drinks_cheers.gif Nes kai buvau atvirų durų dienoje, pavaduotoja nekaip nuteikė, nes tai dienai norinčių, kurie užpildė informacinius lapelius, nedaug buvo...

Mums ši mokykla nėra labai patogioje vietoje, bet į artimesnę mokyklą patekti šansų nulis, nes kai paskaičiau, kad formuojama vos viena ikimokyklinukų grupė, o tėveliai renkasi su prašymais ir antrą nakties, tai jau absurdų absurdai mano nuomone schmoll.gif

Be to, Milikonių mokykla man visai patiko, aplinka tvarkinga, pavaduotoja maloni moteris, tikrai norėčiau savo vaiką leisti į šitą mokyklą.
Atsakyti
Sveikos,

Gal jau kuri bandėte nešti dokumentus dėl priėmimo į Milikonių mokyklą (pirmą klasę)? Įdomu ar priima anksčiau ar reiks balandžio 1d. laukti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Jersy_ @ 2015 03 27, 13:48)
Sveikos,

Gal jau kuri bandėte nešti dokumentus dėl priėmimo į Milikonių mokyklą (pirmą klasę)? Įdomu ar priima anksčiau ar reiks balandžio 1d. laukti...  smile.gif

Tik balandžio 1 dieną priims dokumentis ir juos priduoti reikės iki 04.15 dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 03 27, 15:13)
Tik balandžio 1 dieną priims dokumentis ir juos priduoti reikės iki 04.15 dienos smile.gif

As kai skambinau ana savaite, tai sake iki rugsejo galit nest, skambinau jau po atviru duru dienos
Atsakyti
nunesiau siandien dokumentus, tai 2 klases jau pilnos buvo, uzsirasyt pas norima mokytoja galimybes jau nebuvo, nes buvo likus tik mokytoja Erika L., ir dar viena 'nezinoma'(cia taip rastineje ivardino) mokytoja,nes formuos ketvirta klase. keista pasirode,kad jau per atviru duru dienas buvo galima rasytis pas kokia nori mokytoja g.gif .
gal kas kokiu atsiliepimu turit apie Erika Liutkeviciene? galima ir AZ ax.gif
Atsakyti
Per susirinkimą sakė, kad dokumentus svarbu sutvarkyti iki balandžio 15 d, jei pasirinkote mokytoją (rašydami lape apie savo vaiką). Iki tos dienos bus saugomi tėvų pageidavimai. smile.gif
Sveikatos pažymą leidžia atnešti iki pamokėlių.

Atsakyti
o pirmokai truri uniformas?
Atsakyti
QUOTE(deimantine+ @ 2015 04 24, 21:11)
o pirmokai truri uniformas?

Pavaduotoja sake bus megstukai o kelnes tamsios berniukam. Apacia zodziu tamsi 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės turi languotus sijonukus. Pernai dalis pirmųjų klasių mergaičių sijonukus turėjo Rugsėjo pirmajai. Mamos tariasi per pamokėles.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 04 25, 07:31)
Pavaduotoja sake bus megstukai o kelnes tamsios berniukam. Apacia zodziu tamsi 4u.gif

aciu 4u.gif . tikiuos per pamokeles viska iki galo issiaiskinsim biggrin.gif
Atsakyti