Įkraunama...
Įkraunama...

Milikonių vidurinė mokykla

QUOTE(smilgele8 @ 2015 04 27, 19:59)
Mergaitės turi languotus sijonukus. Pernai dalis pirmųjų klasių mergaičių sijonukus turėjo Rugsėjo pirmajai. Mamos tariasi per pamokėles.

tai labai gerai, nes kai aš paklausiau pavaduotos, tai pasakė, kad berniukmas megstukai ir jų išmatuoti ateina rugsėjo mėn. ir numezga, tai net ir nustebau, kaip tą rugsėjo 1 rengt, supratau tamsios kelnės ir balti marškinukai rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas žinote ar buvo formuojama papildoma penktokų klasė? O gal yra planuojančių būti penktokais ir galinčių pasidalinti savo nuomonėmis apie penktas klases?
Atsakyti
Sveikos būsimų pirmokų mamytės 4u.gif
Kitą savaitę jau pamokėlės.. o man toks klausimas iškilo.. ar reikia vaikui kažką atsinešti į tas pamokėles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bori @ 2015 05 29, 11:12)
Sveikos būsimų pirmokų mamytės  4u.gif
Kitą savaitę jau pamokėlės.. o man toks klausimas iškilo.. ar reikia vaikui kažką atsinešti į tas pamokėles? g.gif

Sveiki, taip reikia: flomasterius ir pieštukus 4u.gif Taip parašyta ant lapelio, kur davė, surašytas pamokėles kada bus ax.gif
Papildyta:
http://www.milikoniai.kaunas.lm.lt/ ir čia taip rašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 05 29, 12:56)
Sveiki, taip reikia: flomasterius ir pieštukus  4u.gif Taip parašyta ant lapelio, kur davė, surašytas pamokėles kada bus ax.gif
Papildyta:
http://www.milikoniai.kaunas.lm.lt/ ir čia taip rašo smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Keisim gyvenamąją vietą, o tuo pačiu ir mokyklą. Tai dabar turime sudėtingą užduotį - kokią Šilainių mokyklą pasirinkti.

Patarkit kas nors ką nors dėl Milikonių mokyklos. Mums ji būtų pats patogiausias pasirinkimas, bet ...
du pažįstami žmonės nerekomenduoja jos dėl neva žemo išmokymo lygio, dėl nemotyvuotų mokinių, blogos atmosferos, kad ten suėję iš kitų mokyklų pašalinti mokiniai ir pan, ir pan. Jų žodžiais - "tik ne Milikonys" blink.gif . Sako, kad vaikas nusivažiuos moksluose ir t.t.. Žodžiu baisu baisu. Negi tikrai ji tokia prasta? O gal taip buvo seniau, gal dabar situacija pagerėjo? Labai tikiuosi, kad jie klysta. Nes savo kailiu ne kartą esu gyvenime patyrusi, kaip iš anksto suformuota nuomonė sprogsta kaip burbulas ir viskas pasirodo vos ne priešingai.

Labai labai lauksiu komentarų ir patarimų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 19 birželio 2015 - 22:48
QUOTE(Cole @ 2015 06 19, 22:30)
Sveikos,
Keisim gyvenamąją vietą, o tuo pačiu ir mokyklą. Tai dabar turime sudėtingą užduotį - kokią Šilainių mokyklą pasirinkti.

Patarkit kas nors ką nors dėl Milikonių mokyklos. Mums ji būtų pats patogiausias pasirinkimas, bet ...
du pažįstami žmonės nerekomenduoja jos dėl neva žemo išmokymo lygio, dėl nemotyvuotų mokinių, blogos atmosferos, kad ten suėję iš kitų mokyklų pašalinti mokiniai ir pan, ir pan. Jų žodžiais - "tik ne Milikonys" blink.gif . Sako, kad vaikas nusivažiuos moksluose ir t.t.. Žodžiu baisu baisu. Negi tikrai ji tokia prasta? O gal taip buvo seniau, gal dabar situacija pagerėjo? Labai tikiuosi, kad jie klysta. Nes savo kailiu ne kartą esu gyvenime patyrusi, kaip iš anksto suformuota nuomonė sprogsta kaip burbulas ir viskas pasirodo vos ne priešingai.

Labai labai lauksiu komentarų ir patarimų. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveiki. Geriau, jei yra galimybe, rinkites salia esancia (jos turi bendra stadiona) Santaros gimnazija arba Jono pauliaus antrojo katalikiskaja (buvusi Azuolo) mokyklas. Santara gera del to, jog ten gimnazija. Manau daugiau aiskinti nereikia. Jono pauliaus - nes ten diegiamos puikios vertybes ir tikrai per via mokykla ko gero nebus patyciu ar kitu "nezmogiskumo" atveju. Sekmes.

P.S. atsakinejau pamaciusi zinute (bet ne temos pavadinima), nepamaciau, kad cia tema vien Milikoniu mokyklai, tai mano atsakymas kaip ir ne i tema. Labai atsiprasau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrysKapeikos: 20 birželio 2015 - 01:40
QUOTE(TrysKapeikos @ 2015 06 20, 02:38)
Sveiki. Geriau, jei yra galimybe, rinkites salia esancia (jos turi bendra stadiona) Santaros gimnazija arba Jono pauliaus antrojo katalikiskaja (buvusi Azuolo) mokyklas. Santara gera del to, jog ten gimnazija. Manau daugiau aiskinti nereikia. Jono pauliaus - nes ten diegiamos puikios vertybes ir tikrai per via mokykla ko gero nebus patyciu ar kitu "nezmogiskumo" atveju. Sekmes.

P.S. atsakinejau pamaciusi zinute (bet ne temos pavadinima), nepamaciau, kad cia tema vien Milikoniu mokyklai, tai mano atsakymas kaip ir ne i tema. Labai atsiprasau.

Santaroj tik nuo 9 klasės, Jono Pauliaus II ne visose klasėse yra vietų, pvz. penktokų prašymų jau nuo birželio pirmos nepriiminėja, pradinukų klasės ir taip perpildytos.

Atsakyti
Nu ką aš žinau... g.gif

Nusipirkau reitingų žurnalą ir ką - iš 402-jų Lietuvos mokyklų Kauno Milikonių mokykla šiais metais 124-ta, pernai 137-ta. Tai kaip ir neblogai.
Kauno miesto savivaldybės internetiniame puslapyje skelbiami Kauno mokyklų reitingai pabal valstybinių brandos egzaminų rezultatus - irgi labai neišgąsdino, Milikonių mokyklos rezultatai maždaug per vidurį pagal Kauno mokyklas.

Tai kodėl tiek š... pilama ant šios mokyklos g.gif (perskaičiau visą šią temą ir kai kuriais pasisakymais tikrai pasibaisėjau blink.gif )

Vis dar laukiu daugiau jūsų nuomonių, Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

p.s. Santaros gimnazijai mes dar per maži mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 20 birželio 2015 - 10:57
QUOTE(Cole @ 2015 06 20, 11:52)
Nu ką aš žinau... g.gif

Nusipirkau reitingų žurnalą ir ką - iš 402-jų Lietuvos mokyklų Kauno Milikonių mokykla šiais metais 124-ta, pernai 137-ta. Tai kaip ir neblogai.
Kauno miesto savivaldybės internetiniame puslapyje skelbiami Kauno mokyklų reitingai pabal  valstybinių brandos egzaminų rezultatus - irgi labai neišgąsdino, Milikonių mokyklos rezultatai maždaug per vidurį pagal Kauno mokyklas.

Tai kodėl tiek š... pilama ant šios mokyklos g.gif (perskaičiau visą šią temą ir kai kuriais pasisakymais tikrai pasibaisėjau blink.gif )
Vis dar laukiu daugiau jūsų nuomonių, Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif
p.s. Santaros gimnazijai mes dar per maži  mirksiukas.gif

Mes eisime i Milikonių. Man ir buvo sakoma eikite bet kuria, bet ne i sia tik. Bet po atviru duru dienos, mes pasirinkom milikonis, o ne jono pauliaus... Na mano nuomone pasikeite kardinaliai ir eisime su dideliu noru i milikonis, klases jaukiai sutvarkytos, kaip ir mokykla, mokytoja nuostabi, juolab, kad einam pas kuria ejo kelios kartos ir pasiekimai geri.

O is kitos puses, kas nores mokytis, tai mokysis, o jei ne vesk i kokia nori bus beda. ir zinau atveji kai berniukas iseina is jono pauliaus, nes tiesiog buvo nepakeliama ten vaikui, ir pereina zinote kur i milikonis, nors patys tevai vede i jono pauliaus nes visi gyre, o milikonis buvo atmete, o dabar gaunasi, kad eis visgi i ja.

Gal kiek padejau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2015 06 20, 14:18)
Gal kiek padejau smile.gif 4u.gif

Žinoma 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu kreiptis i dabartiniu trecioku mamas. Maniskis i pirma klase keliaus uz poros metu, bet as jau po truputi pradedu dometis. Gal galetumet pasidalinti nuomone apie savo vaikuciu mokytojas?
Galima ir az 4u.gif
Atsakyti