QUOTE(Cole @ 2015 06 20, 11:52)
Nu ką aš žinau...
Nusipirkau reitingų žurnalą ir ką - iš 402-jų Lietuvos mokyklų Kauno Milikonių mokykla šiais metais 124-ta, pernai 137-ta. Tai kaip ir neblogai.
Kauno miesto savivaldybės internetiniame puslapyje skelbiami Kauno mokyklų reitingai pabal valstybinių brandos egzaminų rezultatus - irgi labai neišgąsdino, Milikonių mokyklos rezultatai maždaug per vidurį pagal Kauno mokyklas.
Tai kodėl tiek š... pilama ant šios mokyklos

(perskaičiau visą šią temą ir kai kuriais pasisakymais tikrai pasibaisėjau

)
Vis dar laukiu daugiau jūsų nuomonių, Ačiū

p.s. Santaros gimnazijai mes dar per maži
Mes eisime i Milikonių. Man ir buvo sakoma eikite bet kuria, bet ne i sia tik. Bet po atviru duru dienos, mes pasirinkom milikonis, o ne jono pauliaus... Na mano nuomone pasikeite kardinaliai ir eisime su dideliu noru i milikonis, klases jaukiai sutvarkytos, kaip ir mokykla, mokytoja nuostabi, juolab, kad einam pas kuria ejo kelios kartos ir pasiekimai geri.
O is kitos puses, kas nores mokytis, tai mokysis, o jei ne vesk i kokia nori bus beda. ir zinau atveji kai berniukas iseina is jono pauliaus, nes tiesiog buvo nepakeliama ten vaikui, ir pereina zinote kur i milikonis, nors patys tevai vede i jono pauliaus nes visi gyre, o milikonis buvo atmete, o dabar gaunasi, kad eis visgi i ja.
Gal kiek padejau