Labai puiki mokykla, neturiu nusiskundimų . O jei vaikas pradinukas - parinkit mokytoją. Svarbu žinokit ko Jūsų vaikui reikia . Mano 2 vaikai baigė , įstojo į puikias gimnazijas Kaune. Viskas priklauso nuo Jūsų vaiko galimybių ir noro . Vaikams kurie nori MOKYTIS joje sudarytos puikios sąlygos.
Norim nuo rugsėjo pradėt lankyt antrą klasę. Gal kas žino, kuri dabartinių pirmokų mokytoja gera?
QUOTE(Dusia37 @ 2015 02 05, 08:15)
Labai puiki mokykla, neturiu nusiskundimų . O jei vaikas pradinukas - parinkit mokytoją. Svarbu žinokit ko Jūsų vaikui reikia . Mano 2 vaikai baigė , įstojo į puikias gimnazijas Kaune. Viskas priklauso nuo Jūsų vaiko galimybių ir noro . Vaikams kurie nori MOKYTIS joje sudarytos puikios sąlygos.
Sveiki,
Rudenį planuoajme leisti savo vaiką į šią mokyklą. Ką manote apie mokytoja Virginija, gal galetumete pasidalinti nuomone ir apie mokyklą?
Ačiū
Mes lankemes siandien mokykloje. Na kai tiek neigiamu atsiliepimu buvo, tai ispudis priesingas.
Buvome pas tris mokytojas, ispudziai:
Virginija labai svelni mokytoja mano akim jei vaikas tylus nedrasus gal tiktu;
Danute labai patiko mokanti sudominti pakel tona, bet neperspaustai, man ir pirmokui busimam patiko ji labai pas ja rasysimes;
Erika tokia na tvirta ranka jaucias, mums ji nepatiko.
Mes buvome ir jono pauliaus gimnazijoje, tai man milikoniu pradine jaukesne zymiai.
Buvome pas tris mokytojas, ispudziai:
Virginija labai svelni mokytoja mano akim jei vaikas tylus nedrasus gal tiktu;
Danute labai patiko mokanti sudominti pakel tona, bet neperspaustai, man ir pirmokui busimam patiko ji labai pas ja rasysimes;
Erika tokia na tvirta ranka jaucias, mums ji nepatiko.
Mes buvome ir jono pauliaus gimnazijoje, tai man milikoniu pradine jaukesne zymiai.
Mamytes, gal zinote ar si mokykla turi uniformas?

QUOTE(jaki @ 2015 02 25, 19:27)
Berniukai turi megztinukus ir kaklaraiščius, o mergaitės - megztinukus ir sijonėlius.
QUOTE(C10H16O2 @ 2015 02 25, 21:54)
Berniukai turi megztinukus ir kaklaraiščius, o mergaitės - megztinukus ir sijonėlius.
Aciu

QUOTE(C10H16O2 @ 2015 02 25, 22:54)
o megstukai melynos spalvos berniukams? galima is kitur pirkti ir d4tis amblema, ar jei deda tometa amlbema tai iš jų tik megstukai?
Nes radau kas parduoda, tai man jie baisūs nusitasę tokie.

Papildyta:
Ir kieno vaikučius mokino Danutė Brazienė parašykite atsiliepią, nes įspūdis apie ją labai šiltas ir geras bei vaikui labai prilipo

QUOTE(kriisti @ 2015 02 26, 07:55)
ir kieno vaikučius mokino Danutė Brazienė parašykite atsiliepią, nes įspūdis apie ją labai šiltas ir geras bei vaikui labai prilipo 

Kol parašys mamytės, kurių vaikučiai mokosi pas mokytoją Danute, aš trumpai atsakysiu, kad mano draugės mergaitė kaip tik yra šios mokytojos ketvirtokė

Gal yra mamyčių, kurios galvoja savo vaikučius leisti į šia mokyklą ikimokyklinukų grupę?
QUOTE(Ivetra @ 2015 02 26, 15:36)
Kol parašys mamytės, kurių vaikučiai mokosi pas mokytoją Danute, aš trumpai atsakysiu, kad mano draugės mergaitė kaip tik yra šios mokytojos ketvirtokė
Atsiliepimai tikrai labai geri ir šilti tiek iš žmogiškosios pusė, tiek kaip pedagogo. Aš pati labai norėčiau savo sūnų leisti pas šią mokytoją, tik mes dar būsim paruošiamukai...
Gal yra mamyčių, kurios galvoja savo vaikučius leisti į šia mokyklą ikimokyklinukų grupę?

Širdingai dėkoju, vadinasi nuojauta nepaveda, man svarbu kad ir paruoštų vaiką, sudomintų jį

Sveikutes,
Pasidare idomu ar daug mamyciu leis vaikucius i priesmokykline klase.
As neseniai buvau nuejus,tai pavaduotoja sake,kad renka. Taip noretusi,kad surinktu.
Pasidare idomu ar daug mamyciu leis vaikucius i priesmokykline klase.
As neseniai buvau nuejus,tai pavaduotoja sake,kad renka. Taip noretusi,kad surinktu.