Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 14:43)
Victorious, tuoj isgriusi... biggrin.gif  jautis jau parase biggrin.gif  pasirodo per musu nekalabadienius, jis man dar i skype vare, kazka dten aiskino, bla bla biggrin.gif  bet kadangi buvo amne ismetes is kypo, tai gavau visa tai tik dabar, kai pati jam parasiau biggrin.gif nors sake niekuo gyvu neberasys man, kol jo neatsiprasysiu biggrin.gif cha cha biggrin.gif o jau laimingas koks, kad parasiau... o jezauuuuu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beprociai tie jauciai, garbes zodis biggrin.gif

Nu šaunuolė mergina biggrin.gif. Bet klausyk... palaikyk frontą 4u.gif Irgi aukščiau galvą, papus - tegul jis stengiasi ir vinguriuoja, šokinėja aplink tave mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2011 12 31, 15:19)
ir bent jau maniskis visada viska laiko po paslaptim, niekada konkreciai nepasakys, bandys ivynioti i kelis sluoksnius visiska mazmozi, o tu turi buti raganius ir jo mintis tiesiog ispeti, nes kitaip busi apkaltintas nesupratingu ir jis del to pyks...eilini karta supyks....nezinau ar tai visu jauciu bruozas, ar tik maniskio...

Aha, aš irgi šitai pastebėjau g.gif Kažkokia mistika ir raganavimas lotuliukas.gif
Gal nėr tokie blogi žmonės tie jaučiai, bet juos reik turbūt kažkaip perprast, "pagaut" ir pastatyt į vietą - galvoju, jei norisi normalaus bendravimo rolleyes.gif. Nors sako, kad su jaučiais švelnumu viskas pasiekiama biggrin.gif Tai tada, manau, gudriai lotuliukas.gif Dar jaučiai labai nepatiklūs - reik įgaut jų pasitikėjimą, jei nori būti pripažintas, bet tai su laiku. Ir dar labai "vartosi" su žodžiais ir ne tik - taip žurnalistiškai. Padaro kaip tuo metu patogiau biggrin.gif

Lauksim *Elgunos operos tęsinio bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 20:11
aciu, Victorious, uz palaikyma biggrin.gif patikek, mergyt, as jam dabar taip isnesiu prota, atkersysiu uz visas jauciu nuskriaustas merginas lotuliukas.gif
norejo vyras pasustravoti, pasake, kad ismeta mane is skypo, ir kol neatsiprasysiu - nebendraus. tik pasakyti lengviau, negu padaryti, nes pats po to pasirodo man rasinejo visas 2 dienas, kol as ramiai sau tylejau, ir ne moralus kokius, o bendrus pamastymus, kur jis galejo buti neteisus ir kas man bendravime galejo nepatikti biggrin.gif
zodziu, siandienos rezultatas yra toks: jis pats manes atsiprase su visa atgailavimo litanija ir dar sako issirink bet kokia sau dovana, kaip priedas prie moralines kompensacijos biggrin.gif
zodziu, su jais reikia nuolat gudrauti ir svarbiausia, kad tik nejaustu, kad su jais kovoji, nes tada prisimena, kad jie jauciai - zveriu karaliai (kaip jie patys apie save galvoja rolleyes.gif )
lauk epopejos tesinio biggrin.gif
ir geru ateinanciu vacation4.gif tikekimes be jaucio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 22:13)
aciu, Victorious, uz palaikyma  biggrin.gif  patikek, mergyt, as jam dabar taip isnesiu prota, atkersysiu uz visas jauciu nuskriaustas merginas lotuliukas.gif
norejo vyras pasustravoti, pasake, kad ismeta mane is skypo, ir kol neatsiprasysiu - nebendraus. tik pasakyti lengviau, negu padaryti, nes pats po to pasirodo man rasinejo visas 2 dienas, kol as ramiai sau tylejau, ir ne moralus kokius, o bendrus pamastymus, kur jis galejo buti neteisus ir kas man bendravime galejo nepatikti biggrin.gif
zodziu, siandienos rezultatas yra toks: jis pats manes atsiprase su visa atgailavimo litanija ir dar sako issirink bet kokia sau dovana, kaip priedas prie moralines kompensacijos biggrin.gif
zodziu, su jais reikia nuolat gudrauti ir svarbiausia, kad tik nejaustu, kad su jais kovoji, nes tada prisimena, kad jie jauciai - zveriu karaliai (kaip jie patys apie save galvoja rolleyes.gif )

Oi drakoniški jautiški tau bus metai lotuliukas.gif vacation4.gif
Bet matai, kaip ignoras gerai suveikė thumbup.gif Net nesuplanavus biggrin.gif. Gerai gerai, tegul vyriokas žino savo vietą, parodyk, kad ne iš kelmo spirta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 21:13)
aciu, Victorious, uz palaikyma  biggrin.gif  patikek, mergyt, as jam dabar taip isnesiu prota, atkersysiu uz visas jauciu nuskriaustas merginas lotuliukas.gif

thumbup.gif saunuole
Atsakyti
tegul jis geriau meldziasi ir statosi zvakutes baznycioje, kad buciau jam gera rolleyes.gif biggrin.gif nes dabar degu nepaprastu ryztu jam graziai isnesti prota wub.gif ir tam pirmam irgi uzsinorejau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2011 12 31, 20:29)
thumbup.gif  saunuole

aciuks.gif na pirma kova laimeta mano naudai, ziuresime, kaip bus toliau, bet priejimo rakta prie jaucio baigiu atrasti biggrin.gif paziuresim, ar pavyks is jaucio padaryti zmogu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 21:33)
tegul jis geriau meldziasi ir statosi zvakutes baznycioje, kad buciau jam gera rolleyes.gif  biggrin.gif  nes dabar degu nepaprastu ryztu jam graziai isnesti prota  wub.gif  ir tam pirmam irgi uzsinorejau blush2.gif
Papildyta:
aciuks.gif na pirma kova laimeta mano naudai, ziuresime, kaip bus toliau, bet priejimo rakta prie jaucio baigiu atrasti biggrin.gif  paziuresim, ar pavyks is jaucio padaryti zmogu mirksiukas.gif

zinai, jei pavyks si rakta tau atkasti, tai manau didzioji cia musu dauguma tau is padekos nusilenksime 4u.gif nes nu bent jau man si rakta atrasti be galo sunkiai sekas... g.gif seku tavo detektyva... buk stipri, mes su tavim drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz palaikyma drinks_cheers.gif vacation4.gif
na matai, lelija, su pirmu jauciu, kuris man buvo svarbus prasoviau su taktika, tai dabar sportinis interesas surasti ta rakta ir priejima prie ju mirksiukas.gif
siunciu visoms naujametinius sveikinimus, neimkite labai i galva del jauciu, kuo maziau pergyvenate, tuo labiau jie patys svaigsta wub.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 31 gruodžio 2011 - 20:59
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 22:33)
nes dabar degu nepaprastu ryztu jam graziai isnesti prota  wub.gif  ir tam pirmam irgi uzsinorejau blush2.gif

Na, klausyk, bus serialas bigsmile.gif Suintrigavai jau lotuliukas.gif
Aš irgi su pirmu dabar "pramazinau", o antras nelabai ir rūpi blush2.gif
Su artėjančiais Naujais santa2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 21:34
panos.... sitaaaaaa.... tikit stebuklais? man ka tik parase pirmasis jautis...

pats. pirmas. gavau trumpa pasveikinima i FB. po 3-4 savaiciu totalaus ignoro, nekalbadieniu ir net mano numerio istrinimo is savo telefono. einu isgerti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 31 gruodžio 2011 - 22:12
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 00:06)
panos.... sitaaaaaa.... tikit stebuklais? man ka tik parase pirmasis jautis...
Papildyta:
pats. pirmas. po 3-4 savaiciu totalaus ignoro, nekalbadieniu.

Oi smagi šiandien diena *ElGunai - sako : kaip sutiksi artėjančius metus, tokie ir bus kiti metai lotuliukas.gif
O gal ir pati mintimis "pritraukei"? biggrin.gif. Na, reiškia, praeina tiems jaučiams nevidonams biggrin.gif. Prisiminė tokią dieną smile.gif. Reiškia rūpi visgi. Tai dabar "princesės" (ne per didelės) taktika kaip su anuo - visus jaučius statom "ant" ragų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 22:14
bliamba, zinok, is tu nervu ir susijaudinimo sedziu jau ir lambrusca geriu doh.gif
jeigu "traukciau" mintimis, jis visas tas 4 savaites man butu rase i skype i FB biggrin.gif kai suzinojau, kad istryne amno nr is savo tel, norejau dar pasakyti, akd asilas ismestu ir is skype, bet susilaikiau smile.gif na jo. o jau buvau kryziu dejus ant tu santykiu. dideli dideli, nes ponaitis mirtinai isizeides yra ir as jam pagal ideja, esu dabar blogio isikunijimas.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 12 31, 22:11)
Oi smagi šiandien diena *ElGunai - sako : kaip sutiksi artėjančius metus, tokie ir bus kiti metai lotuliukas.gif

tuomet pagal viska svieciasi blaskymasis tarp dvieju raguotu ir su kanopom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 00:17)
bliamba, zinok, is tu nervu ir susijaudinimo  sedziu jau ir lambrusca geriu doh.gif
jeigu "traukciau" mintimis, jis visas tas 4 savaites man butu rase i skype i FB biggrin.gif  kai suzinojau, kad istryne amno nr is savo tel, norejau dar pasakyti, akd asilas ismestu ir is skype, bet susilaikiau smile.gif na jo. o jau buvau kryziu dejus ant tu santykiu. dideli dideli, nes ponaitis mirtinai isizeides yra ir as jam pagal ideja, esu dabar blogio isikunijimas.

lotuliukas.gif Aš net stebiuosi, nes pati lygiai taip pat išgyvenau viską, buvo daug emocijų ir nervukų. Spirgėjau net visa ir negalėjau nusiraminti, tai dabar labai suprantu smile.gif. Buvo ir kokteilis nusiraminimui biggrin.gif
Na, tai rūpi rūpi tam daugiau ar mažiau smile.gif. Galvoja : kur dingo ta ragana? lotuliukas.gif Būk maloni, mandagi, bet atsitraukusi šiek tiek.
Šiaip tai čia viskas gerai. Gyvenimas biggrin.gif. Ir nugalėtoja esi tu mirksiukas.gif. Pasirinksi, kuris tau tiks smile.gif. Arba nesiparinksi nei vieno, nes atsiras dar geresnis ir tinkamesnis bigsmile.gif
Na, bet čia iššūkis su tais jautiškais padarais. *ElGuna mojuoja raudonu skuduru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti