Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

na vat ir man dabar yra tas sportinis interesas, nes pirmam nenusileidau, pasiunciau - finalas aiskus. o dabar, kadangi jie abu vienodi, tai idomu, kas bus, jeigu nusileisiu biggrin.gif tos moterys, tikros gyvates biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 12 31, 11:53)

Manau, ir patys jie tą supranta, tik negali perlipti per savus principus.

manau tikrai ta supranta, ir pats man sake, kad nekencia saves uz ta jautruma, todel tas padidintas ego ir visa tai bando nevykusiai slepti po "sustrumo" kauke biggrin.gif
Atsakyti
Tai būk gudri gyvatė su geluonim (in case), kol neužbadė tavęs savo ragais biggrin.gif
Ai viduj pūkuotukas ten ir tik pozicija tokia arši ale apsigynimui biggrin.gif Šiaip gal galima su tais jaučiais sutart (bent jau kaip draugai ale), tik jei mažiau tų principų demonstravimo ir noro pažemint cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 12:01
pabusiu, gyvatiska prigimtis saukia lotuliukas.gif
Papildyta:
na va, parasiau, bus zmogui naujuju proga dovana biggrin.gif reanimuotas ego biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Įdomu, kokios tolimesnės peripetijos biggrin.gif. Aš irgi reanimavau ir ko tik nedariau, bet paskui - trukt už vadžių, vėl iš pradžių visu gražumu lotuliukas.gif doh.gif Nelemta tikriausiai biggrin.gif
Tai visokie pažįstami, diedai dar dzin, bet kai mama nuosava tokia pat ir nuolat tokios pačios problemos, nešnekam kiek laiko - tai nei bėk, nei rėk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 12:25
parasysiu, kaip reaguos reanimuotas jautis biggrin.gif turbut dviguba karuna ant galvos dabar uzsimaukslins biggrin.gif
bet kaip ir minejau, jis jau verdikta sau pasirase, as nieko bendro nenoriu daugiau tureti su tais nesveikais jautruoliais, pati jautri, bet jau tikrai ne iki tokio lygio, o cia... ir dar diedas... ne man tas vaiku darzelis
Papildyta:
as tikrai esu kantri, net labai, bet tikrai ne ant tiek, kad del kiekvieno s... atsiprasant, kuris jam pasirode kaip nepagarbos gesta, dar kaskart atsiprasineciau.
Papildyta:
Victorious, tuoj isgriusi... biggrin.gif jautis jau parase biggrin.gif pasirodo per musu nekalabadienius, jis man dar i skype vare, kazka dten aiskino, bla bla biggrin.gif bet kadangi buvo amne ismetes is kypo, tai gavau visa tai tik dabar, kai pati jam parasiau biggrin.gif nors sake niekuo gyvu neberasys man, kol jo neatsiprasysiu biggrin.gif cha cha biggrin.gif o jau laimingas koks, kad parasiau... o jezauuuuu lotuliukas.gif lotuliukas.gif beprociai tie jauciai, garbes zodis biggrin.gif
Atsakyti
Ir taip iki sekančio karto, patikėkit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2011 12 31, 13:04)
Ir taip iki sekančio karto, patikėkit  doh.gif

drinks_cheers.gif net neabejoju, nors ir pats dabar atsiprasineja, bla bla, bet zinau, akd nieko gero nereikia tiketis is to padaro - jaucio biggrin.gif
Atsakyti
Mano jautis visada su komplimentais, visada "Tu nuostabi", arba "As toks prastas, o tu tokia puiki"...bet visada uz to jausdavau tasi mazyte ironija...galvojau vaidenasi man...bet dabar ziuriu, nesivaideno man, tiesiog po tuo JAUTIS slepesi cool.gif
Atsakyti
o ka slepe?
Atsakyti
Slepe savo nora buti isaukstintas, gerbiamas, kaip jus cia ir diskutavote 4u.gif baisu doh.gif ir bent jau maniskis visada viska laiko po paslaptim, niekada konkreciai nepasakys, bandys ivynioti i kelis sluoksnius visiska mazmozi, o tu turi buti raganius ir jo mintis tiesiog ispeti, nes kitaip busi apkaltintas nesupratingu ir jis del to pyks...eilini karta supyks....nezinau ar tai visu jauciu bruozas, ar tik maniskio...
Atsakyti
bent jau kiek as is savo patirties pasilyginu du savo jaucius, dar Victorious prisidejo su savo aprasymais, tai galiu apsakyti, kad jauciai, kaip joks kitas zenklas, yra labai tendencingi ir bent jau blogiausi bruozai, tai faktiskai chrestomatija ir kaip pagal 1 ta pati zmogu surasyta ir atitinka visus jaucius.
Atsakyti
drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti