Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Victorious @ 2011 12 31, 22:11)
Na, reiškia, praeina tiems jaučiams nevidonams biggrin.gif.

beje, del to praeina - nepraeina: man antrasis jautis pasake ta tema taip: kad jeigu tu jam nerupi - jis tiesiog deda ant taves dideli, dideli kryziu ir viskas, aleliuja. o jeigu rupi - tai jis uzsilaizo savo zaizdas, pazaboja (salyginai) visa savo isdiduma, isitikina, akd tu jam vis tik tikrai rupi ir tik tada apsireiskia. bet apsireiskia ne su fanfarom ir trimitais ir su meiles daina, o taip isdidziai, tiesiog apsireiskia kad ir minimaliu: labas.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 00:32)
beje, del to praeina - nepraeina: man antrasis jautis pasake ta tema taip: kad jeigu tu jam nerupi - jis tiesiog deda ant taves dideli, dideli kryziu ir viskas, aleliuja. o jeigu rupi - tai jis uzsilaizo savo zaizdas, pazaboja (salyginai) visa savo isdiduma, isitikina, akd tu jam vis tik tikrai rupi ir tik tada apsireiskia. bet apsireiskia ne su fanfarom ir trimitais ir su meiles daina, o taip isdidziai, tiesiog apsireiskia kad ir minimaliu: labas.

Žinosim.
Tas jautis tai manęs neignoruoja, bendrauja, bet nuolatine erzinimo forma (išsikalinėjimo) - jam vaidenasi, kad ir aš taip su juo, tai atseit su manim kitaip neišeina biggrin.gif. Paskutinįkart taip suerzino, kad pavijau biggrin.gif. Na, nors tas jautis toks su klaustuku g.gif
Raudoni dabar turbūt sėdi tie jaučiai - taip jiems ir reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 22:47
QUOTE(Victorious @ 2011 12 31, 22:28)
* Galvoja : kur dingo ta ragana? lotuliukas.gif 
**Būk maloni,  mandagi, bet atsitraukusi šiek tiek.
***Šiaip tai čia viskas gerai.
****Na, bet čia iššūkis su tais jautiškais padarais. *ElGuna mojuoja raudonu skuduru lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

* tikr tiesa, geriau ir negaletu galvoti, kur gi atsirado cia kazkokia, kuri isdriso TOKI iskaudinti, kai kitos tuo tarpu pacios ant kaklo kariasi.
** jo, jo pasveikinau ji tokiam pat stiliuj, kaip ir jis mane smile.gif
*** sakai? g.gif
**** Dieve, duok man sveikatos ir ryzto varyti iki galo doh.gif biggrin.gif
dabar pagalvojau, kad man 2 jautis buvo atsiustas tam, kad suprasciau pirmaji, nes jis kaip tik labai toks protingas, puikus psichologas, daug man dalyku apie jaucius, ir, beje, apie mane pacia issaiskina smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 31 gruodžio 2011 - 22:59
Ale nu va, kad mano kitas jautis, kuris man kaip draugelis labiau, irgi psichologas, filosofas. Analizavom kartu ano jaučio elgesį, tai tokių gan keistų dalykų pasakė ir dar kad aš turėčiau jo atsiprašyt lotuliukas.gif. Bet abu tikrai panašūs - to paties įžeidaus užsispyrusio molio smile.gif.

Pasiutus tu, tvirta, išsiaiškinsi iki galo - niekur nedingsi biggrin.gif
Visokia bendravimo patirtis yra į naudą. Susidėjai su jaučiais - ir prašom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 12 31, 22:46)

Pasiutus tu, tvirta,

sakai? biggrin.gif kodel? biggrin.gif
nu jo, nuo vieno jaucio sokau, pati to nezinodama, prie kito.
tai tu dabar irgi prie 2 raguotu?
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 12 31, 22:46)
tai tokių gan keistų dalykų pasakė ir dar kad aš turėčiau jo atsiprašyt  lotuliukas.gif.

bet, zinok, man 2 irgi panasiai sake, ne atsiprasyti, bet pirmai pamojuoti balta veliava, nes tas per savo uzgautaji ego gali ir nesusiproteti (arba pritruks ryzto) zengti pirmaji zingsni. tai zinok, buvo isties geras patarimas, nes kai per kaledini mini sveikinima jam parasiau, kad sveikinu nepaisant to, kad dabar nesikalbame, tai jis man pasake: as tai kalbuosi su tavim, cia tu (tipo as) su manim (juo) nesikalbu blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 00:49)
sakai? biggrin.gif  kodel? biggrin.gif
nu jo, nuo vieno jaucio sokau, pati to nezinodama, prie kito.
tai tu dabar irgi prie 2 raguotu?

Na, jaučiasi iš rašymo, kad kietesnio charakterio turėtum būti. Nepraeis taip paprastai su tavim lotuliukas.gif Kažką iš viso to pasiimsi smile.gif
Kaip jau ir rašiau, su vienu basta jau (ir draugių konsiliumas pareiškė, kad jis grybas, manęs net nevertas ir pamirščiau, nes nieko su juo gero nebus), o kitas man tik draugelis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gruodžio 2011 - 23:01
na tada lauk po eglute nr 3... jaucio biggrin.gif biggrin.gif
ziuriu,kai bandziau begti nuo jaucio, tai jie patys mane suranda rolleyes.gif nors siaip pliusu tas zenklas tikrai nemazai turi. bet vis tiek dabar esu tokios nuomones, kad su jauciais - no more.
Atsakyti
Na, laikas viską parodys. Jei lemta, tai lemta, jei ne - bus geresnių wink.gif. Aš viską priimu kaip gerą patirtį smile.gif
Atsakyti
teisingai darai drinks_cheers.gif viskas, varome naujuju svesti vacation4.gif tuoj per tuos jaucius ir naujus praplepesim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 31 gruodžio 2011 - 23:08
QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 31, 23:32)

Jo, del sito tai taip, esu girdejusi, jog jautis bendrauja ir rodo demesi tik jam tikrai rupinciam zmogui. Net jei tas demesys minimalus labas ar minimalus labanakt... Tai va, as kiek kartu norejau viska mest, nes sakiau, kad nerupiu as jam, lyginant su praeitais vyrais, kai demesio budavo per akis...Bet turejau viena kolege jauti, kuri man tai paaiskino, kad jeigu jis raso, klausia, kaip tu, jei taves iesko, kai tu tolsti, vadinasi, be galo jam rupi unsure.gif Dievazi keistesnio padaro nesu sutikusi savo kely doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 01, 10:58)
Dievazi keistesnio padaro nesu sutikusi savo kely doh.gif

drinks_cheers.gif vacation4.gif Dieve, duok mums sveikatos ir nervu juos suprasti ir paguldyti ant menciu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 12:07)
drinks_cheers.gif  vacation4.gif Dieve, duok mums sveikatos ir nervu juos suprasti ir paguldyti ant menciu doh.gif  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti