Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

na tikiuosi, kad pasiteisins, ir kad cia nebuvo tik mandagumo apraiska tas sveikinimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 01, 11:56)
Ir saunuole drinks_cheers.gif  thumbup.gif Su jais taip ir reikia, as isitikinau n kartu, geriausia taktika-tylejimas, nors jie patys sios taktikos griebias, bet ji juos is proto isvaryti gali lotuliukas.gif

zinok, tikrai veiksminga priemone - kai susiriejau su 2 jauciu, pati tylejau 2 dienas, tai tas dvi dienas vis parasydavo kazka biggrin.gif nors pries tai pats ismete mane is skypo ir prisieke, kad neparasys ne zodzio, kol jo neatsiprasysiu biggrin.gif
Papildyta:
lelija_, o pas tave dabar kokia stadija su savo raguotu?naujus kartu sutikot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 01 sausio 2012 - 12:02
Ne, atskirai smile.gif Nesam susipyke, bet jis pas mus toks, visada reikia stumti, prasyti, siulyti...Kai man visa tai atsibodo, palikau ramybeje, nebesiulau nieko, neorganizuoju...Mes skirtinguose miestuose kol kas, gal tikejosi, kad prasysiu kartu svesti ir pan. Man dzin jau, pavargau 000189.gif
Atsakyti
na nieko sau... as tavo vietoj jau deciau kryziu ir nesukciau sau galvos, pradek dairytis i sonus, nes tokio laukti, tai tik laiko gaisimas. o jeigu jam isties rupi - tai ir apsireiks, bet bus kaip man - nuo taves priklausys, ar jo tau tuo metu jau bereikes 4u.gif
Papildyta:
JAUTIS (gimusieji tarp balandžio 21 ir gegužės 21). Simbolis - jautis.

Šio ženklo vyrus valdo Venera, malonumų planeta. Fiziniu požiūriu Jautis solidžiai, gerai sudėtas, stipraus sprando, pečių, turi tvirtą penį ir išnaudoja visus pranašumas, kuriuos jis teikia. Jaučio simbolis taikliai apibūdina jo fizinę jėgą, tačiau jausmų, emocijų srityje jis veikiau primena avelę.

Jautis yra geidulingas vyras. Visas jo kūnas - ištisa erogeniška zona, labai jautri bet kurių taškų dirginimui Jis iki paskutinio lašo išsunkia visą geidulio malonumą, kurį įmanoma išgauti prieš lytinį aktą, akto metu ir po jo, nukritus. Jis mėgsta prisiliesti - net visai neseksualiose situacijose - glostyti, glamonėti, tapšnoti. Jautis iš prigimties švelnus, prisirišęs, žemiškas, jam būdinga, be kita ko, ištvermė ir kantrybė. Dažnai jis pradeda vėžlio tempais, bet finišuoja tikrai bulišku puolimu.

Jautis yra lėtaeigis, ramus ir sunkiai pasiduoda jausmų protrūkiams, bet sykį išprovokuotas ar sujaudintas reaguoja audringai. Seksualinėje srityje šitoks temperamentas Jaučio partnerei užtikrina ištisas valandas intensyvėjančio malonumo, kol pasiekiamas orgazmas.

Jaučio penis nelinkęs greitai ištrykšti, ir nereikėtų skubinti jo orgazmo, užtat abu partneriai gali smagiai pažaisti, čia pastabdydami, čia paragindami. Jam vienodai tinka moteris, kuri mėgsta daugkartinius orgazmus, ir moteris, kuri sugeba prisitaikyti prie lėto ir nerangaus, palaipsninio užsivedimo.

Seksualinė Jaučio energija pastovi ir beveik nepriklauso nuo visų kitų jo gyvenimo aplinkybių. Nepaisant to, jis stengiasi susirasti ir įtvirtinti savo mėgiamiausius seksualinius šablonus, anksti prie jų pripranta, ir šia prasme jam nėra tas pat, kada, kur ir kokiu būdu mylėtis.

Pastovumo faktorius neretai taip pat padeda jam būti ištikimu meilužiu. Jo slapta romantiška silpnybė - apetitas. Tiesiogine prasme. Muzika jo nepašersi. Užtat gausus ir maistingas valgis stiprina jo meilę. Mėgsta pavalgyti ir prieš mylėdamasis, ir pasimylėjęs, o kartais mylisi ir užkandžiauja vienu metu. Jaučio ženklo vyras - beveik nepamainomas, ramus, patikimas ir visiškai patenkinantis partneris.

Idealiausia santuoka

Jaučio ženklo vyras iš prigimties artimas Skorpiono moteriai, o susijungę drauge jie gali sukelti seksualinį žemės drebėjimą. Jo gašlumą gali taip pat tinkamai įvertinti, branginti ir Vėžio moteris, šiuo požiūriu jam prilygstanti.

Žodžiu, su bet kuria šių dviejų Zodiako ženklų atstove Jautis galėtų maloniai praleisti visą likusį savo gyvenimą. Didžia dalimi, aišku, lovoje!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 01 sausio 2012 - 12:13
Na jis raso kiekviena diena, skambina, tikrina, ar as vis dar prie jo gal smile.gif Jei pajaucia, kad tolstu, pergyvena, klausia, kas nutiko, gal jis kazka ne taip padare. Daugybe kartu aiskintasi, kas man nepatinka, bet tik supratau, kad tas zmogus yra toks ir nepasikeis...Tik jis labai klysta, jei galvoja, kad as visa gyvenima sedesiu ir lauksiu dry.gif
Papildyta:
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 13:19)
na nieko sau... as tavo vietoj jau deciau kryziu ir nesukciau sau galvos, pradek dairytis i sonus, nes tokio laukti, tai tik laiko gaisimas. o jeigu jam isties rupi - tai ir apsireiks, bet bus kaip man - nuo taves priklausys, ar jo tau tuo metu jau bereikes 4u.gif
Papildyta:
JAUTIS (gimusieji tarp balandžio 21 ir gegužės 21). Simbolis - jautis.

Šio ženklo vyrus valdo Venera, malonumų planeta. Fiziniu požiūriu Jautis solidžiai, gerai sudėtas, stipraus sprando, pečių, turi tvirtą penį ir išnaudoja visus pranašumas, kuriuos jis teikia. Jaučio simbolis taikliai apibūdina jo fizinę jėgą, tačiau jausmų, emocijų srityje jis veikiau primena avelę.

Jautis yra geidulingas vyras. Visas jo kūnas - ištisa erogeniška zona, labai jautri bet kurių taškų dirginimui Jis iki paskutinio lašo išsunkia visą geidulio malonumą, kurį įmanoma išgauti prieš lytinį aktą, akto metu ir po jo, nukritus. Jis mėgsta prisiliesti - net visai neseksualiose situacijose - glostyti, glamonėti, tapšnoti. Jautis iš prigimties švelnus, prisirišęs, žemiškas, jam būdinga, be kita ko, ištvermė ir kantrybė. Dažnai jis pradeda vėžlio tempais, bet finišuoja tikrai bulišku puolimu.

Jautis yra lėtaeigis, ramus ir sunkiai pasiduoda jausmų protrūkiams, bet sykį išprovokuotas ar sujaudintas reaguoja audringai. Seksualinėje srityje šitoks temperamentas Jaučio partnerei užtikrina ištisas valandas intensyvėjančio malonumo, kol pasiekiamas orgazmas.

Jaučio penis nelinkęs greitai ištrykšti, ir nereikėtų skubinti jo orgazmo, užtat abu partneriai gali smagiai pažaisti, čia pastabdydami, čia paragindami. Jam vienodai tinka moteris, kuri mėgsta daugkartinius orgazmus, ir moteris, kuri sugeba prisitaikyti prie lėto ir nerangaus, palaipsninio užsivedimo.

Seksualinė Jaučio energija pastovi ir beveik nepriklauso nuo visų kitų jo gyvenimo aplinkybių. Nepaisant to, jis stengiasi susirasti ir įtvirtinti savo mėgiamiausius seksualinius šablonus, anksti prie jų pripranta, ir šia prasme jam nėra tas pat, kada, kur ir kokiu būdu mylėtis.

Pastovumo faktorius neretai taip pat padeda jam būti ištikimu meilužiu. Jo slapta romantiška silpnybė - apetitas. Tiesiogine prasme. Muzika jo nepašersi. Užtat gausus ir maistingas valgis stiprina jo meilę. Mėgsta pavalgyti ir prieš mylėdamasis, ir pasimylėjęs, o kartais mylisi ir užkandžiauja vienu metu. Jaučio ženklo vyras - beveik nepamainomas, ramus, patikimas ir visiškai patenkinantis partneris.

Idealiausia santuoka

Jaučio ženklo vyras iš prigimties artimas Skorpiono moteriai, o susijungę drauge jie gali sukelti seksualinį žemės drebėjimą. Jo gašlumą gali taip pat tinkamai įvertinti, branginti ir Vėžio moteris, šiuo požiūriu jam prilygstanti.

Žodžiu, su bet kuria šių dviejų Zodiako ženklų atstove Jautis galėtų maloniai praleisti visą likusį savo gyvenimą. Didžia dalimi, aišku, lovoje!

Aga, skaiciau sita tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 01, 12:28)
Tik jis labai klysta, jei galvoja, kad as visa gyvenima sedesiu ir lauksiu dry.gif

labai teisingai, man nr 1 pats sake, kad kol gyvename abu per 2 salis, nereikia sau knysti proto, reikia gyventi savo gyvenima, o kai busime kartu - tada jau sestis ir kalbetis normaliai, kaip ir ka daryti. tik tas pokalbis neivyko biggrin.gif bet ta jaucio pamastyma pritaikyk sau, gyvenk savo gyvenima, nes nezinai, ka gali praleisti, jeigu susikoncentruosi tik i ji.
beje, o kodel negalite gyventi kartu, kazkaip ta isspresti? juk abu Lt esate
Atsakyti
na tokios pozicijos lyg ir laikausi, tik tiek kad jis neleidzia man atsiplesti daugiau. Bet siaip nors ir rupi jis man, stengiuos negyventi vien juo cool.gif O gyventi tame paciame mieste kol kas nesigauna del darbu.
Atsakyti
tuomet belieka apsisarvoti kantrybe unsure.gif
Atsakyti
Kantrybe jau blesta biggrin.gif Visa ta situacija jau dzin man 4u.gif Dar siek tiek darbo su savim, ir jis bus dzin su savo keistuoliskumu blush2.gif
Atsakyti
arba tiesiog reikia kito vyro, kuris kaip viesulas sujaukintu tavo gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 01, 13:58)
arba tiesiog reikia kito vyro, kuris kaip viesulas sujaukintu tavo gyvenima biggrin.gif

thumbup.gif
Tikiuos, kad taip ir bus, nes baigiu numirti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 01, 13:00)
thumbup.gif
Tikiuos, kad taip ir bus, nes baigiu numirti mirksiukas.gif

nemirk, as su tavim vacation4.gif bet diedo, zinok, tikrai reikia, pamatysi, kaip jis prablaskys tave, labai gera terapija prigesinti visus dar rusenancius jausmus jauciui, ir pakelti moteriskaji savo ego wub.gif ko nuosirdziai ir linkiu, nes puikiai zinau, kaip jie moka istampyti nervus drinks_cheers.gif mano kitas jautis labai gerai ir greitai atgaivino mane po 1 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 01 sausio 2012 - 13:03
Aciu wub.gif Ir tau stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti