Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

lelija, as vertinu visada ne pasakytus zodzius, o atliktus veiksmus ir darbus. tad, tavo vietoj, nustociau save kankinti iliuzijom ir gyvenciau savo gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 08 sausio 2012 - 12:47
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 13:46)
lelija, as vertinu visada ne pasakytus zodzius, o atliktus veiksmus ir darbus. tad, tavo vietoj, nustociau save kankinti iliuzijom ir gyvenciau savo gyvenima.

Gyvenu... tik su savo atkaklumu jis mane jau nervina gun_bandana.gif
Atsakyti
tai koks cia ir kame atkaklumas, jeigu nei svenciu kartu, nei laisvalaikio kartu rolleyes.gif per skype mes visi mokame butu atkaklus, tam didelio proto nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 08 sausio 2012 - 13:03
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:03)
tai koks cia ir kame atkaklumas, jeigu nei svenciu kartu, nei laisvalaikio kartu rolleyes.gif  per skype mes visi mokame butu atkaklus, tam didelio proto nereikia  biggrin.gif

Tu teisi...
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 08, 13:06)
Tu teisi...

zinau, kaip sunku, bet... pati matai, kad nieko nedaro, tik sneka..
Atsakyti
Tiesa, ElGuna, o kaip tau su taviskiais grazuoliais einasi? smile.gif
Atsakyti
nr 2 - tas svaigsta be ranku, be koju
nr 1 - pasveikino su sventem ir viskas
dabar dar mergele taip prilipo, kad doh.gif bet mane povisu mano oziaragiu, liutu, jauciu tas mergaliu lipsnumas, saldzialiezuvavimas, romantikos visokios labai vimdo... va ka reiskia ilga laika buti su realistais ir zemiskais zenklais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:13)
nr 2 - tas svaigsta be ranku, be koju
nr 1 - pasveikino su sventem ir viskas
dabar dar mergele taip prilipo, kad  doh.gif  bet mane povisu mano oziaragiu, liutu, jauciu tas mergaliu lipsnumas, saldzialiezuvavimas, romantikos visokios labai vimdo...  va ka reiskia ilga laika buti su realistais ir zemiskais zenklais biggrin.gif

Prie manes yra svarstykles, saulys...gerai sekas su jais bendrauti, ale, kad as visada "lendu" prie tu, su kuriais nesiseka doh.gif lotuliukas.gif Tau linkiu issirinkti pati geriausia 4u.gif
Atsakyti
as tai, zinoma, noriu nr 1, to, kuris dabar ignora man ijunges biggrin.gif na kaip visada, kurie patys lenda - juk neidomu biggrin.gif bet abejoju, kad ten kas bus, it's complicated, o ir man atrodo jau kazka turi jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:24)
as tai, zinoma, noriu nr 1, to, kuris dabar ignora man ijunges biggrin.gif  na kaip visada, kurie patys lenda - juk neidomu biggrin.gif  bet abejoju, kad ten kas bus, it's complicated, o ir man atrodo jau kazka turi jis smile.gif

Nu nieko sau greitas, tik spejot apsipykti,ir jau iskart pas kita blink.gif Nebent per daug dar nieko rimto pas jus nebuvo... Bet as manau, kad dar ne the end jusu istorijoj biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
NA MATAI, PAS MANE TEN TOKIA SANTA BARBARA ISEJO, JIS pamate tai, ko neturejo matyti, padare neteisingas isvadas ir todel dabar yra, kaip yra. kodel manai, kad ne end? as manau, kad jau finito smile.gif
Papildyta:
beje, pas ji dabar nauja mada biggrin.gif kai tik pasijungia prie skypo, visada su ta raudona plyta, kad tik niekas nepatrukdytu biggrin.gif nors anksciau visa laika budavo zalias, ir net kai nebudavo prie pc, palikdavo zalia skypa, nes zinojo, akd man patinka, kai jis visada zalias skype. va taip va. smulkmena, bet vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:42)
NA MATAI, PAS MANE TEN TOKIA SANTA BARBARA ISEJO, JIS pamate tai, ko neturejo matyti, padare neteisingas isvadas ir todel dabar yra, kaip yra. kodel manai, kad ne end? as manau, kad jau finito smile.gif
Papildyta:
beje, pas ji dabar nauja mada biggrin.gif  kai tik pasijungia prie skypo, visada su ta raudona plyta, kad tik niekas nepatrukdytu biggrin.gif nors anksciau visa laika budavo zalias, ir net kai nebudavo prie pc, palikdavo zalia skypa, nes zinojo, akd man patinka, kai jis visada zalias skype. va taip va. smulkmena, bet vis tiek.

As manau, kad pas jus ne end, kadangi pas jus isikiso nesusipratimai, o jei yra rimti jausmi, nesusipratimai pasalinami mirksiukas.gif is tavo puses yra jausmai, laikas parodys, ar ir is jo taip pat smile.gif
Atsakyti