QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 13:46)
lelija, as vertinu visada ne pasakytus zodzius, o atliktus veiksmus ir darbus. tad, tavo vietoj, nustociau save kankinti iliuzijom ir gyvenciau savo gyvenima.
Gyvenu... tik su savo atkaklumu jis mane jau nervina

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:03)
tai koks cia ir kame atkaklumas, jeigu nei svenciu kartu, nei laisvalaikio kartu
per skype mes visi mokame butu atkaklus, tam didelio proto nereikia 

Tu teisi...
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 08, 13:06)
Tu teisi...
zinau, kaip sunku, bet... pati matai, kad nieko nedaro, tik sneka..
Tiesa, ElGuna, o kaip tau su taviskiais grazuoliais einasi?

nr 2 - tas svaigsta be ranku, be koju
nr 1 - pasveikino su sventem ir viskas
dabar dar mergele taip prilipo, kad
bet mane povisu mano oziaragiu, liutu, jauciu tas mergaliu lipsnumas, saldzialiezuvavimas, romantikos visokios labai vimdo... va ka reiskia ilga laika buti su realistais ir zemiskais zenklais

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:13)
nr 2 - tas svaigsta be ranku, be koju
bet mane povisu mano oziaragiu, liutu, jauciu tas mergaliu lipsnumas, saldzialiezuvavimas, romantikos visokios labai vimdo... va ka reiskia ilga laika buti su realistais ir zemiskais zenklais 

Prie manes yra svarstykles, saulys...gerai sekas su jais bendrauti, ale, kad as visada "lendu" prie tu, su kuriais nesiseka

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:24)
as tai, zinoma, noriu nr 1, to, kuris dabar ignora man ijunges
na kaip visada, kurie patys lenda - juk neidomu
bet abejoju, kad ten kas bus, it's complicated, o ir man atrodo jau kazka turi jis 

Nu nieko sau greitas, tik spejot apsipykti,ir jau iskart pas kita

NA MATAI, PAS MANE TEN TOKIA SANTA BARBARA ISEJO, JIS pamate tai, ko neturejo matyti, padare neteisingas isvadas ir todel dabar yra, kaip yra. kodel manai, kad ne end? as manau, kad jau finito 
Papildyta:
beje, pas ji dabar nauja mada
kai tik pasijungia prie skypo, visada su ta raudona plyta, kad tik niekas nepatrukdytu
nors anksciau visa laika budavo zalias, ir net kai nebudavo prie pc, palikdavo zalia skypa, nes zinojo, akd man patinka, kai jis visada zalias skype. va taip va. smulkmena, bet vis tiek.

Papildyta:

QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 14:42)
NA MATAI, PAS MANE TEN TOKIA SANTA BARBARA ISEJO, JIS pamate tai, ko neturejo matyti, padare neteisingas isvadas ir todel dabar yra, kaip yra. kodel manai, kad ne end? as manau, kad jau finito 
Papildyta:
kai tik pasijungia prie skypo, visada su ta raudona plyta, kad tik niekas nepatrukdytu
nors anksciau visa laika budavo zalias, ir net kai nebudavo prie pc, palikdavo zalia skypa, nes zinojo, akd man patinka, kai jis visada zalias skype. va taip va. smulkmena, bet vis tiek.

Papildyta:

As manau, kad pas jus ne end, kadangi pas jus isikiso nesusipratimai, o jei yra rimti jausmi, nesusipratimai pasalinami