Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

nieko nera is jo puses mirksiukas.gif as savo irgi baigiu atsikratyti smile.gif mes ir issiskyrem del nesamones, tiesiog del nesusipratimu ir neissikalbejimo, vat rimtai buvo taip, akd buvo aplinka kalta, o ne jis, arba as. bet yra kaip yra, jis nesiaiskins, as tuo labiau.
Atsakyti
Na, aisku, saunuole, kad gyveni savo gyvenima, ieskai, neatmeti kitu variantu smile.gif Na bet pas mane visada taip-kai tik paleidi zmogu, galvodamas, jog is jo puses nieko nera, apsireiskia visu grazumu lotuliukas.gif Tai tavo situacijoje dar pamatysime, kaip is tikro 4u.gif
Papildyta:
O jei ne, ne tavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 08, 14:12)

O jei ne, ne tavo  mirksiukas.gif

tas variantas man labaiusiai tinka drinks_cheers.gif
o del dingimo: amn taip visada budavo su skorpionu ir liutu - tik as su jais jau issiskyriu, mintyse jau viskas, amen, o pasirodo su manim niekas nesiskyre doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 15:21)
tik as su jais jau issiskyriu, mintyse jau viskas, amen, o pasirodo su manim niekas nesiskyre doh.gif  biggrin.gif

O tai be galo vargina... doh.gif Na bet viskas bus gerai, atejus laikui savo surasime mirksiukas.gif As tuo tikiu.
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 01 08, 14:26)
atejus laikui savo surasime  mirksiukas.gif As tuo tikiu.

arba mus suras mirksiukas.gif as irgi tuo tikiu vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 15:28)
arba mus suras mirksiukas.gif  as irgi tuo tikiu vacation4.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai patiko wub.gif

Išsiskirkime taip, kad tu negrįžtum, o aš nelaukčiau.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 23:08)
labai patiko wub.gif

Išsiskirkime taip, kad tu negrįžtum, o aš nelaukčiau.

Cia butu idealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 08, 15:42)
NA MATAI, PAS MANE TEN TOKIA SANTA BARBARA ISEJO, JIS pamate tai, ko neturejo matyti, padare neteisingas isvadas ir todel dabar yra, kaip yra. kodel manai, kad ne end? as manau, kad jau finito smile.gif

Jie tokie mėgstantys prisigalvoti ir savas išvadas pasidaryti, kiek pastebėjau biggrin.gif

Mano vienas, kuris su trenksmais iš "Skypo" išmetė (nekreipiau dėmesio ir niekaip nereagavau), dabar pradėjo gerintis kitoj programoj lotuliukas.gif

O man kažkaip dzin. Pavargau nuo jų ir nelabai nei matyti, nei girdėti noriu cool.gif
Man jie sunkūs žmonės. Nesuprasi nei ką galvoja, nei kodėl taip galvoja ir kodėl vienaip ar kitaip elgiasi mastau.gif

Gyvenimas nestovi vietoj ir tikrai ne karo metas, o ir dėmesio pakanka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2012 - 17:19
QUOTE(Victorious @ 2012 01 12, 17:06)

Gyvenimas nestovi vietoj ir tikrai ne karo metas, o ir dėmesio pakanka smile.gif

tai vat ir gyvenk savo gyvenima, jokiais budais negalima uzsiciklinti ties jais (cia liecia ne tik jaucius, bet ir apskritai visus vyrus)
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2012 01 12, 20:37)
tai vat ir gyvenk savo gyvenima, jokiais budais negalima uzsiciklinti ties jais (cia liecia ne tik jaucius, bet ir apskritai visus vyrus)

Oi vyrai kažkelintoj vietoj mano gyvenime lotuliukas.gif, nes tiek naujų vėjų, reikalų, užsiėmimų, minčių, planų - galva perkimšta.. Tie diedai man panosėj išdygsta ir vis primena apie save biggrin.gif
O pačiai kaip? Nerimsti, man atrodo, dar dėl to jaučiaus biggrin.gif

Draugas pakomentavo po mano nuotrauka su veršiuku, kad drąsu su pasišiaušusiais vyriškais jaučiais, tai atrašiau, kad jie mane įkvepia už ragų pačiupt lotuliukas.gif Tikrai provokuoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 sausio 2012 - 18:47
uoj ne, baik tu, palikau abu jaucius praeituose metuose biggrin.gif i naujus ju su savim nepasiemiau cool.gif mane dabar atakuoja mergele - mama mia, jau lipsnumas doh.gif kas valanda: ka veiki? ka valgei? kur buvai, ka matei? blink.gif jauciu toki tardyma ir spaudima, kad zmogus realiai pats atstumia nuo saves rolleyes.gif jeigu neatrasineju i skype, tai jau ziurek skambina, nekeliu ragelio - sms, i skype, nu vienu zodziu..... tai blogiau uz jaucius biggrin.gif
Atsakyti