Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(lelija_ @ 2012 01 08, 12:45)
O jei jautis nesiverzia dalintis savo laisvalaikiu su tavimi, net atostogomis, bet sako, kad esi brangus ir nepaleidzia??? doh.gif Juk sakoma, kad jauciai nemegsta zaisti ir i santykius rimtai ziuri...Gal cia patys jautukai gali atsakyti?Nes as negaliu to niekaip suvokti, niekaip... doh.gif

mano vyras jautukas irgi nera labai linkes dalintis laisvalaikiu. ne tiek kiek dalintis, bet jis yra toks biski ,,vienisiuS" TARKIME MEGSTA PABUTI VENAS gamtoje, pazvejoti, nueiti i baseina paplaukioti, pabuti su savo mintimis
Atsakyti
Megsta pavalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras jautis. Mano manymu, jiems labai patinka, kai parodai dėmesį, o jau tada veskis kur nori smile.gif Tikra tiesa viską pasiekiu švelnumu, bet jei užsispiria, tai kaip ožys ant tilto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrida @ 2012 03 11, 23:14)
Mano vyras jautis. Mano manymu, jiems labai patinka, kai parodai dėmesį

kokio tipo demesi turite omeny?
Atsakyti
Pastangų įvertinimas.
Kas tinka kiekvienam, jautis jis ar ne.
O šiaip jautukai nelengvi, nors pastebėjau- protingi
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O šiti tai labai užsispyrę ir valdingi. Jei užsidaręs savy - geriau nelįst į akis ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 03 20, 14:57)
Jei užsidaręs savy - geriau nelįst į akis ... smile.gif

arba jeigu supykes.... ph34r.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mano vyras jautukas irgi nera labai linkes dalintis laisvalaikiu. ne tiek kiek dalintis, bet jis yra toks biski ,,vienisiuS" TARKIME MEGSTA PABUTI VENAS gamtoje, pazvejoti, nueiti i baseina paplaukioti, pabuti su savo mintimis

va av mano vyriskis irgi panasaus charakterio...vistik tie jauciai turi akzka bendro, akzka budingo visiems.
mano vyra nepasakyciau, akd nemegsta dalintis laisvalaikiu, tiesigo jam irig patinka pabuti su savimi gamtoje, apzvejote - retai i zvejyba mane kviecia. i baseina ir pirtis nueiti ir praleisti laika vienam, jam irgi ne beda, nebutina kompanija
Atsakyti
Paskutinis Marakesh postas atitinka idealiai neigiamas savybes biggrin.gif (gal tik dėl turtų galima ginčytis)
Atsakyti
mano paskutinis "topas" su jauciu. 3 kartus, kai taremes susimatyti, ji uzpuldavo visokios anomalijos paskutine minute: tai su masina beda, tai su draugais ir t.t. ir neperspejes dingdavo, kita diena ramiai atsirasdavo. 1 karta nutylejau, 2 karta patraukiau per danti, 3 karta gavo toki morala, kad atsiprasinejo kaip uz tevyne. bet pasake, kad pats del tokiu dalyku neisizeistu.
ok, galvoju, uztvirtinsime gauta medziaga ir paziuresim, kaip tu "nesiiszeidi"
sukuriau analogiska situacija, susitartu metu dingau ir atsiradau kita diena su geros dienos linkejimais smile.gif ir ka gi, rezultatas toks, kad visa savaitgali prasedejo ne zodzio neistares (nors musu N sms - tai must have dienos metu), ir man vakar jam paciai parasius lengva forma "uzvaziavo", kad dingvau smile.gif
zodziu morala paprastas: visiski dvigubi standartai bendravime - kas leidziama jauciams, neleidziama paprastiems mirtingiesiems.
Atsakyti