QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 06:51)
*O šiaip kad ir kokie dantys ir nagai, o katė yra katė - visada galima rasti priėjimą, paglostymą.
**Tik kad man su kanopa labai jau neįprastas tas glostymo manevras.

Bet aš mokausi.
* ta pati galiu pritaikyti ir jums, jauciams

ten, kur nepadeda argumentai ir sveikas protas, imuosi svelnumo ir "glostymo" zodziais ir ne tik
** jauciai tikrai nelabai moka isreiksti svelnuma savo kanopom, pamenu, kaip mano jautis pradejo mane jaukinti, tai viska turejau jam rodyti, ir kaip plaukus glostyti, ir kaip apkabinti (nes del skirtingos svorio kategorijos pagriebdavo taip, kad arba galvojau, kad pasmaugs, arba sonkaulius sulauzys)
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 09:25)
Va jeigu prie mūsų prieisite, skanios duonytės mums duosite, tarp ragų pakasysite (labai patinka

, nes su kanopa tai juk neišeina, nepatogu

) - tada ir mes savo rupiu liežuviu jus meiliai lyžtelėsime,
tai taip iseina, kad begsite paskui bet kuria kita, kuri pasiulys skanesni duonos kepaliuka ir paglostys daugiau?
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 20, 09:44)
Bet kantrybės tai reikia tikrai su buliukais. Ką mąsto nesuprasi. Toks kur nepastumsi, pats greičiau pastums.
jau parasei toc v toc, kaip pati jauciausi santykiu pradzioj, ne veltui irgi zuvis esi

o dar turejau viena nesklanduma - baisiai buvo islepintas merginu demesiu, kurios pacios karesi ant kaklo

tai jis irgi is amnes gaves nemazai kulturinio soko, akd cia aplink amne reikia tipenti, o ne as aplink ji strakaliosiu, kaip jis buvo iprates

taip kad kantrybes reikia tikrai