Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis

QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 08:52)
Publicum, jus raset kad einat ragus atstates ir drugelio nesumindziojat biggrin.gif zinot ka as jums pasakysiu ir visiems jauciams vyrams kartu paemus - ogi nematot paprasciausiai jus tu drugeliu, nebent visai jau snervese ciauduli sukeltu smile.gif kitu smulkesniu padareliu taipogi biggrin.gif

Mes dideli ir matomi iš toli, todėl mūsų kelyje stovėti ir nereikia. tongue.gif biggrin.gif O jei ir pasitaiko koks vienas kitas užsižiopsojęs, ar dar blogiau drugelis su maištinga siela, bet labai jau mažomis smegenėlėmis, nes nesuvokia kad "svorio kategorijos" ne tos - tai jų problemos. Tai anoks čia praradimas gamtai, mes čia kaip sanitarai - gamtai paliekame tik patį geriausią ir išmintingiausią genofondą. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 09:01)
Mes dideli ir matomi iš toli, todėl mūsų kelyje stovėti ir nereikia. tongue.gif   biggrin.gif  O jei ir pasitaiko koks vienas kitas užsižiopsojęs, ar dar blogiau drugelis su maištinga siela, bet labai jau mažomis smegenėlėmis, nes nesuvokia kad "svorio kategorijos" ne tos - tai jų problemos. Tai anoks čia praradimas gamtai, mes čia kaip sanitarai - gamtai paliekame tik patį geriausią ir išmintingiausią genofondą.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ego jautiskas grynai biggrin.gif susireiksminimas negresia tsakant biggrin.gif isivaizduoja, kad drugelis pries juos kovot soka :DDD

prisipazinkit, ar tikrai apie moteri galvojat kaip apie daikta buiciai naudinga beigi sita jausma saukiat meiles vardu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona Saule: 20 liepos 2012 - 09:04
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 09:03)
* ego jautiskas grynai biggrin.gif susireiksminimas negresia tsakant biggrin.gif isivaizduoja, kad drugelis pries juos kovot soka :DDD

prisipazinkit, ar tikrai apie moteri galvojat kaip apie daikta buiciai naudinga beigi sita jausma saukiat meiles vardu? biggrin.gif

* Dideliame kūne - didelis ir EGO, o jautis organizmas tikrai kad nemažas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O meilę mes suvokia va kaip: Jautis didelis ir neagresyvus gyvūnas ir jei mes ramiai sau žolytę rupšnojam, nereikia mūsų erzinti. Va jeigu prie mūsų prieisite, skanios duonytės mums duosite, tarp ragų pakasysite (labai patinka biggrin.gif biggrin.gif , nes su kanopa tai juk neišeina, nepatogu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) - tada ir mes savo rupiu liežuviu jus meiliai lyžtelėsime, bet ar taip jūs darot??? Neeeee schmoll.gif schmoll.gif ateinate su botegėliu, varinėjate po visą pievą, žiedą į nosį norite įverti ir namo į tvartą tįsiate, kai toks gražus ir saulėtas oras lauke. Tai iš kur tos meilėms mums pasisemti.

Jei kaip mašalai norite tik kraują pasiurbti - tai nenustebkit, kad galime ir uodega šleptelėti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 20 liepos 2012 - 09:26
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 11:03)
ego jautiskas grynai biggrin.gif <..>

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jooo. o as tiesiog ejau pro sali, drugelius vaikiau su raudonais triusikais biggrin.gif ziemai atejus pats i tvarta tempe ir pyko kad esu nepraktiska, kokia tai trenkta su savo slidem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 09:32)
jooo. o as tiesiog ejau pro sali, drugelius vaikiau su raudonais triusikais biggrin.gif ziemai atejus pats i tvarta tempe ir pyko kad esu nepraktiska, kokia tai trenkta su savo slidem biggrin.gif

O tai Jūs ir vasarą su slidėm drugelius vaikėt??? blink.gif blink.gif blink.gif O tai kad Jūs su raudonais "triusikais" ir jis į tai aršiai nesureagavo - tai matyt, kad deltonikas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 09:35)
O tai Jūs ir vasarą su slidėm drugelius vaikėt??? blink.gif  blink.gif  blink.gif  O tai kad Jūs su raudonais "triusikais" ir jis į tai aršiai nesureagavo - tai matyt, kad deltonikas.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu ne, as mat prisitaikantis zmogus esu, vasara triusikai, ziema - slides biggrin.gif sureagavo arsiai, bet man patiko gi thumbup.gif ir tarp ragu pakasiau biggrin.gif taigi draugavom linksmai. bet lankstumo jokio nerasta, paskui norejo kad tunociau tvarte, duona serciau ir aplink valyciau. nepavyko man, tada ir triusikai kliut pradejo sad.gif vos nesumindziojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 11:25)
* Dideliame kūne - didelis ir EGO, o jautis organizmas tikrai kad nemažas. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O meilę mes suvokia va kaip: Jautis didelis ir neagresyvus gyvūnas ir jei mes ramiai sau žolytę rupšnojam, nereikia mūsų erzinti. Va jeigu prie mūsų prieisite, skanios duonytės mums duosite, tarp ragų pakasysite (labai patinka biggrin.gif  biggrin.gif , nes su kanopa tai juk neišeina, nepatogu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) - tada ir mes savo rupiu liežuviu jus meiliai lyžtelėsime, bet ar taip jūs darot??? Neeeee  schmoll.gif  schmoll.gif  ateinate su botegėliu, varinėjate po visą pievą, žiedą į nosį norite įverti ir namo į tvartą tįsiate, kai toks gražus ir saulėtas oras lauke. Tai iš kur tos meilėms mums pasisemti.

Jei kaip mašalai norite tik kraują pasiurbti - tai nenustebkit, kad galime ir uodega šleptelėti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ech Jūs...negali gi visą gyvenimą tarpuragį kasysi. Bet kantrybės tai reikia tikrai su buliukais. Pamenu turėjau vaikiną pirmam kurse. Na tipinis bulius. Ką mąsto nesuprasi. Toks kur nepastumsi, pats greičiau pastums. Tampėmės tampėmės mes ten dar vaikai būdami, nieko ten mums nesigavo, nes matyt visko per greitai norėjau. Bet ką mėgo tikrai tai rūpestį. Pamenu pasitiko mane iš stoties, buvo alaus išgėręs ir nuėjo už kampo nusišlapinti. Pagavo jį policininkai, nuvežė į nuovadą ir sumušė labai. Kito gal mušę nebūtų, bet anas juk nepatylėjo, pasakė ką apie juos galvoja. Paskui teko apie jį ratais vaikščioti, nes vaikis iš lovos pirmas dienas atsikelt negalėjo, visi šonai mėlyni buvo unsure.gif
Kitas buvo mano draugas, mėgėjas gazo pedalą paspaudyt ne vietoj ir ne laiku. Lenktyniavo kaimo kažkokiam keliuke, kur daug kalvelių, tai taip šoko ant vieno kalniuko, kad dugną pakabino ir kažka nuplėšė. Bet žmogus negi sustos susirinkt detalių..neaaa..aplenkė tvarkingai jis tą kitą,ir tik tada grįžo pažiūrėt ko ten trūksta. Juokiaus aš iš jo iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
EGO baisiai didelis, didesnis net už patį gyvūną doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 11:40)
nu ne, as mat prisitaikantis zmogus esu, vasara triusikai, ziema - slides biggrin.gif sureagavo arsiai, bet man patiko gi  thumbup.gif ir tarp ragu pakasiau biggrin.gif taigi draugavom linksmai. bet lankstumo jokio nerasta, paskui norejo kad tunociau tvarte, duona serciau ir aplink valyciau. nepavyko man, tada ir triusikai kliut pradejo sad.gif vos nesumindziojo biggrin.gif

raudoni triusikai pasiteisina tik lovoje, visomis kitomis situacijomis geriau nemojuoti palei nosį smile.gif
Atsakyti
nu tas tikrai yra, kad sako ka galvoja ir galvoja ka sako, nieko paslepto, nieko nutyleto ir nieko daugiau biggrin.gif todel labai aisku viskas, jei tik atkreipi demesi.
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 07 20, 09:40)
nu ne, as mat prisitaikantis zmogus esu, vasara triusikai, ziema - slides biggrin.gif sureagavo arsiai, bet man patiko gi  thumbup.gif ir tarp ragu pakasiau biggrin.gif taigi draugavom linksmai. bet lankstumo jokio nerasta, paskui norejo kad tunociau tvarte, duona serciau ir aplink valyciau. nepavyko man, tada ir triusikai kliut pradejo sad.gif vos nesumindziojo biggrin.gif

Tai kai nėra talijos - organizmas nežino per kur lankstytis reikia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tai kai gyvūną namo parsivedi visada reikia žinoti kas tai per gyvūnas, kuom šerti reikia, kada į lauką pasiganyti išvesti ir t.t O kad pieno "paukščių pieno" iš mūsų tikitės - tai tik Jūsų naivumas čia "blizga", nes mes jaučiai, o ne karvės - pieno mes neduodame, bet tinkamai prižiūrimi biggrin.gif biggrin.gif mokame labai gerai vagas vagoti, sunkius vežimus traukti ir t.t, o jei Jūs gebėsite ten kažką pasodinti........tai gal neblogas derlius gausis. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
hm hm. as jo netempiau i savo tvarta, nes tokio neturiu, ner man poreikio. pas ji uzejau sveciuosna.

bet jo, supratau kas ne taip buvo. as visai nemegstu uzsiimti zemdirbyste biggrin.gif be to, esminis santykiu luzis manau ivyko turbut tada, kai pasakiau (kur mano galva buvo sitaip kalbeti doh.gif ), kad jo megstami megztiniai yra ne jaunatvisko laisvo sportinio stiliaus, o diedukisko ne pagal amziu ir davai as tau numegsiu nauju biggrin.gif sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 06:51)
*O šiaip kad ir kokie dantys ir nagai, o katė yra katė - visada galima rasti priėjimą, paglostymą.
**Tik kad man su kanopa labai jau neįprastas tas glostymo manevras. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet aš mokausi. biggrin.gif

* ta pati galiu pritaikyti ir jums, jauciams smile.gif ten, kur nepadeda argumentai ir sveikas protas, imuosi svelnumo ir "glostymo" zodziais ir ne tik smile.gif
** jauciai tikrai nelabai moka isreiksti svelnuma savo kanopom, pamenu, kaip mano jautis pradejo mane jaukinti, tai viska turejau jam rodyti, ir kaip plaukus glostyti, ir kaip apkabinti (nes del skirtingos svorio kategorijos pagriebdavo taip, kad arba galvojau, kad pasmaugs, arba sonkaulius sulauzys) biggrin.gif

QUOTE(Publicum47 @ 2012 07 20, 09:25)
Va jeigu prie mūsų prieisite, skanios duonytės mums duosite, tarp ragų pakasysite (labai patinka biggrin.gif  biggrin.gif , nes su kanopa tai juk neišeina, nepatogu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) - tada ir mes savo rupiu liežuviu jus meiliai lyžtelėsime,

tai taip iseina, kad begsite paskui bet kuria kita, kuri pasiulys skanesni duonos kepaliuka ir paglostys daugiau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 07 20, 09:44)
Bet kantrybės tai reikia tikrai su buliukais.  Ką mąsto nesuprasi. Toks kur nepastumsi, pats greičiau pastums.

jau parasei toc v toc, kaip pati jauciausi santykiu pradzioj, ne veltui irgi zuvis esi biggrin.gif o dar turejau viena nesklanduma - baisiai buvo islepintas merginu demesiu, kurios pacios karesi ant kaklo doh.gif tai jis irgi is amnes gaves nemazai kulturinio soko, akd cia aplink amne reikia tipenti, o ne as aplink ji strakaliosiu, kaip jis buvo iprates biggrin.gif taip kad kantrybes reikia tikrai doh.gif
Atsakyti