Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 9

QUOTE(Gorada @ 2010 02 04, 19:25)
nu jau koks grozis......

ko tais kvepia sarkazmu, panelyt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2010 02 05, 01:29)
ko tais kvepia sarkazmu, panelyt...  rolleyes.gif

nop, si karta tiesiog pasigrozejau wink.gif
Atsakyti
Garneli, o kur jus Dzukijoje ?
Mes prie DRUSKININKU 7 km.

O nulakuotas medis is balsvo atspalvio po keletos metu igauna gelsva atspalvi o po kokiu 10 metu jau net ruduoti pradeda.

Zinau, kad buna toks tarsi balsvas pienelis, kuriuo padengtas medis sendamas neruduoja.
Atsakyti
Kazko pastrigo kompas... ir nebeparasiau ir neparodziau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nida0511: 05 vasario 2010 - 14:00
norint kad grindys liktu sviesios jas reikia apdirbti šarmu...ale daniska technologija dar galima ideti balto pigmentu ir nualyvuoti arba lakuoti... smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai, pas mus siandien istate garazo vartus smile.gif vis sioks toks postumis i prieki rolleyes.gif
Vis galvoju apie ta bespalvi altaxina g.gif , nusveitus rastus ir juo nutepus -koks tampa rasto pavirsius :ar blizgus, ar matinis, ar susigeria viskas i mediena ir pavirsius lieka sausas??? Kap ten yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2010 02 07, 19:06)
Sveikuciai, pas mus siandien istate garazo vartus smile.gif  vis sioks toks postumis i prieki rolleyes.gif
Vis galvoju apie ta bespalvi altaxina g.gif  , nusveitus rastus ir juo nutepus -koks tampa rasto pavirsius :ar blizgus, ar matinis, ar susigeria viskas i mediena ir pavirsius lieka sausas??? Kap ten yra 4u.gif

Sveikinu thumbup.gif pas mus irgi pirmas pirkinys buvo garažo vartai lotuliukas.gif Vaizdelis geras - niekur nieko nėra, bet garažas su vartais biggrin.gif

Dėl atlaxino: susigeria ir nieko nelieka. Atrodo, kad medis iš viso neteptas. Tiesa, tepėm tik kartą. Gal du kartus ištepus ir liktų kažkas panašaus į matinį paviršių, o dabar tiesiog medis. Bet mums gerai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shadow_man: 07 vasario 2010 - 20:31
QUOTE(Jolanaa @ 2010 02 07, 21:06)
Sveikuciai, pas mus siandien istate garazo vartus smile.gif  vis sioks toks postumis i prieki rolleyes.gif
Vis galvoju apie ta bespalvi altaxina g.gif  , nusveitus rastus ir juo nutepus -koks tampa rasto pavirsius :ar blizgus, ar matinis, ar susigeria viskas i mediena ir pavirsius lieka sausas??? Kap ten yra 4u.gif

Sparciai cia jus i prieki judat, sveikinam 4u.gif

Mes sienas dengem laku. Esu labai patenkinta rezultatu. Albume paskutine foto, galit paziureti. Lakas pusiau matinis, kvapas dirbant min, lengvai tepasi, tirstas be nubegimu, reikia gerai itrinti, greitai dziusta, rasto pavirsiuje isryskeja tekstura. Is toliau ziurint neblizga ir atrodo naturaliai, palietus jauciasi padengimas. Sunaudojom mazdaug 7 ltr - dengiamo ploto apie 120 kv.m
Atsakyti
Nida, o kokio storio ir pločio jūs lentutes apvadams ėmėt? na tas, kurios labai gražiai išraižytos... Aš irgi jau noriu apvadus pradėti daryti, juk reikės gražiai išpjaustyti (jei kantrybės ir laiko užteks), tai mąstau kokio storio jas imti, nes labai abejoju ar 1cm yra pardavime g.gif Gal reikės specialiai užsakyt kur lentpjūvėj?
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2010 02 05, 14:07)
Garneli, o kur jus Dzukijoje ?
Mes prie DRUSKININKU 7 km.

mes prie Daugu netoli 4u.gif
Atsakyti
gal kas nors is jusu nagrinejo silumos nuostolius su termovizoriumi ?

reiks mums jauciu pasidaryti, nes pucia........ per sienu sudurimus tik dabar pamatem kampuose, kad yra plyseliai, "laukas" matosi... kuo tept reikes...
dziusta rastai per siules tarpai atsirado - nevienodai seda matyt. panasu, kad tas pats kaip pas shadow man darosi. kamsysim kamsysim kamsysim
langai atrodo gerai istatyti: langas, makrofleksu apipursti, o virsuje tarpas su vata. tai pridedi rankas prie makroflesu purkstu vietu - saaaaaaltis ziaurus...
dailylentemis langu mes dar neapsikale nei is lauko nei is vidaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 08 vasario 2010 - 13:29
QUOTE(Shadow_man @ 2010 02 08, 14:12)
Nida, o kokio storio ir pločio jūs lentutes apvadams ėmėt? na tas, kurios labai gražiai išraižytos... Aš irgi jau noriu apvadus pradėti daryti, juk reikės gražiai išpjaustyti (jei kantrybės ir laiko užteks), tai mąstau kokio storio jas imti, nes labai abejoju ar 1cm yra pardavime  g.gif Gal reikės specialiai užsakyt kur lentpjūvėj?

Plotis 12 cm , o vat storio nepamenu gal 1,5 cm. Kai nuvaziuosiu pamatuosiu.
Atsakyti