Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 9

QUOTE(Shadow_man @ 2010 02 07, 21:30)

Dėl atlaxino: susigeria ir nieko nelieka. Atrodo, kad medis iš viso neteptas. Tiesa, tepėm tik kartą. Gal du kartus ištepus ir liktų kažkas panašaus į matinį paviršių, o dabar tiesiog medis. Bet mums gerai  blush2.gif

O kaip Altaxinas viduje? Neduoda kokio nepageidaujamo kvapo? Ar tinka gyvenamoms patalpoms?

Medžio kvapas liko ? ax.gif
Atsakyti
labukas
peskaiciau tema matau salciai siemet pridare rupesciu dabar jei nesunku jus man pasakykit kokiu klaidu isvengti ivedinejant vandeni i nama,man is sulinio ves i nama pavasari kur reikia atkreipti pagrinde demesi labai buciau dekinga nes statybininke tai as labai jau "stipri"
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2010 02 08, 21:20)
labukas
peskaiciau tema matau salciai  siemet pridare rupesciu dabar jei nesunku jus man pasakykit kokiu klaidu isvengti ivedinejant vandeni i nama,man is sulinio ves i nama pavasari kur reikia atkreipti pagrinde demesi labai buciau dekinga nes statybininke tai as labai jau "stipri"

Nepatingėkit giliai užkasti: Lietuvos vidutinis įšalo gylis 120 cm, priklausomai nuo grunto sudėties (smėlis mažiau, molis giliau), bet galimas iki 170 cm. Todėl vandentiekis projektuojamas 170 cm iki vamzdžio viršaus. Taigi...
Pakelto vamzdžio, jei galit, neglauskit arti išorinės sienos, o ir apšiltinimas nepamaišytų.
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2010 02 08, 20:20)
labukas
peskaiciau tema matau salciai  siemet pridare rupesciu dabar jei nesunku jus man pasakykit kokiu klaidu isvengti ivedinejant vandeni i nama,man is sulinio ves i nama pavasari kur reikia atkreipti pagrinde demesi labai buciau dekinga nes statybininke tai as labai jau "stipri"

dabar vesčiau vandenį šlangas šlange (pravesčiau pradžioj 50-uką, vėliau į jį kiščiau 32-uką). alkūnę šuliny dėčiau ne metalinę (pudrino smegenis, kad tipo metalas geriau, bet nifiga - plastmasė nors šalčio netraukia), o plastamsinę. Vesčiau viduj vamzdį vandens padavimo į kriauklę, dušą ir t.t. nuo sienos per kokius dvim cm. ir dar - kai klosi vamzdį lauke, nepamiršk prakasti kuo giliau ir patį vamzdį apdėk polistirolu. visa kita - nebeesmė wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montis @ 2010 02 08, 16:21)
O kaip Altaxinas viduje? Neduoda kokio nepageidaujamo kvapo? Ar tinka gyvenamoms patalpoms?

Medžio kvapas liko ?  ax.gif

na, nepastebėjau kažkokio kvapo. Gal dėl to, kad vasarą tepėm, tai langai buvo praviri... o medžio kvapas jaučiasi. Ypač tiems, kurie ateina į svečius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nida0511 @ 2010 02 08, 13:54)
Plotis 12 cm , o vat storio nepamenu gal 1,5 cm. Kai nuvaziuosiu pamatuosiu.

labai lauksiu smile.gif o jei dar parašytumėt kiek mokėjot už metrą ar kiek ten, ir kur pirkot - būtų idealu drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu labai viska susirasiau ka pasaket turesiu omenyje 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau visas 8 temas. Su mano internetiniu rysiu, kuris pastoviai balansuoja ties nuliu, tai beveik zygdarbis.

Shadow man, 6 temoje diskutavot apie tai kaip karkasine siena tvirtinama prie rastu ir uzsiminei, jog sio tvirtinimo foto ikeliai i foto albuma. Kadangi, man albumelis dar neprieinamas, gal galima butu nuotraukele pamatyti forume?

Ir ar galima butu kreiptis I tamsta per AZ del RST mums skirtu 3kW? Gal kokios naujos info is tamstos isgirsciau? verysad.gif
Papildyta:
Dauguose teko pabuvoti. Zinau, kurioj Lietuvos vietoje yra.
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2010 02 09, 00:28)
Perskaiciau visas 8 temas. Su mano internetiniu rysiu, kuris pastoviai balansuoja ties nuliu, tai beveik zygdarbis.

Shadow man, 6 temoje diskutavot apie  tai kaip karkasine siena tvirtinama prie rastu ir uzsiminei, jog sio tvirtinimo foto ikeliai i foto albuma. Kadangi, man albumelis dar neprieinamas, gal galima butu nuotraukele pamatyti forume?

Ir ar galima butu kreiptis I tamsta per AZ del RST mums skirtu 3kW? Gal kokios naujos info is tamstos isgirsciau? verysad.gif
Papildyta:
Dauguose teko pabuvoti. Zinau, kurioj Lietuvos vietoje yra.

Šiaip aš iš Vilniaus mirksiukas.gif

o dėl nuotraukos, tai pabandysiu įkelti... Gal net ir iki pietų..
Atsakyti
QUOTE(redazuka @ 2010 02 09, 00:28)

be abejo galima, gal ką padėsiu...

nuotraukos:

1. griovelis sienoj:
[attachmentid=192877]
2. prisuktas profilis:
[attachmentid=192878]
3. visa siena iš profilio:
[attachmentid=192879]
Atsakyti
QUOTE(Shadow_man @ 2010 02 09, 09:50)
be abejo galima, gal ką padėsiu...

nuotraukos:

1. griovelis sienoj:
[attachmentid=192877]
2. prisuktas profilis:
[attachmentid=192878]
3. visa siena iš profilio:
[attachmentid=192879]

gal eitu pamatyti kaip profilis prisuktas virsuje?
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 02 09, 09:55)
gal eitu pamatyti kaip profilis prisuktas virsuje?

profilis viršuje neprisuktas. Ten paliktas 7cm tarpas susėdimui, kuris užkištas vata. Kad karkasas netabaluotų į šalis keturiose vietose prie lubų prisukti profilio laikikliai (tokie paverstos 90 laipsnių kampu pagal laikrodžio rodyklę "L" formos metaliukai [kažkas tokio ¬ ]). viršus prisuktas prie lubų balkio, šonas laisvas, kad galėtų sėsti.
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2010 02 08, 23:09)
Nepatingėkit giliai užkasti: Lietuvos vidutinis įšalo gylis 120 cm, priklausomai nuo grunto sudėties (smėlis mažiau, molis giliau), bet galimas iki 170 cm. Todėl vandentiekis projektuojamas 170 cm iki vamzdžio viršaus. Taigi...
Pakelto vamzdžio, jei galit, neglauskit arti išorinės sienos, o ir apšiltinimas nepamaišytų.

labai puikiai isisavinta pamoka 4u.gif kad man taipkas butu pasakes pries metelius gerus....

blyn buvom atjunge katila, nes kiek pasilo orai, vakar pajungem - vel tas pats darbo kambario radijatorius uzsales...... mane neramina tai, kad jei jau sienoj vamzdis uzsala - taigi saltas tas kambarys ir kiauras vadinasi........ ka reikes ateity daryt???? nu kas guodzia, kad dar nesandarinau to kampo is lauko puses- kur karkasas jungiasi su rastais... gal sakau ten per koki plysi traukimas didelis. is vidaus susuktas gipsas ir uzglaistyta... nu nebent is isores dailylentes imti kur susuktos.... aisku B dar negirdejo apie mano sia ideja lotuliukas.gif

sianakt vel kazkas kaimynystej dege.. nakti gaisrine su melynais mirgaliukais vazinejo... o prikele ne ji smile.gif prikele cuca, kuris pamates gaisriniu svyturelius per zuuolaidas pradeda leisti keistus garsus... nei urzgia, nei ka daro.... tipo mum pranesa smile.gif o as kaip tik baseina sapnavau.... istrasuke mane is jo tas gaisras....
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2010 02 09, 10:04)
blyn buvom atjunge katila, nes kiek pasilo orai, vakar pajungem - vel tas pats darbo kambario radijatorius uzsales...... mane neramina tai, kad jei jau sienoj vamzdis uzsala - taigi saltas tas kambarys ir kiauras vadinasi........ ka reikes ateity daryt????

amm.. o jūs kai vedėt vambzdį iki radiatoriaus, movėt į kevalą? na tokį porolono šmotas dedasi and vambzdieco? jei movėt ir vistiek užšąla - blogai, jei nemovėt - patys kalti tongue.gif juokauju mirksiukas.gif reikia kažką daryt iš lauko pusės, nes gipsą draskyt - užgriauš sąžinė ir vyras supyks..
bet pala pala.. tai vamzdiecas tas eina karkasinėj sienoj? Kokio storio ji yra?

dėl gaisrų tai jooo... baisu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shadow_man: 09 vasario 2010 - 10:34