QUOTE(Shadow_man @ 2010 01 22, 00:31)
gorada, kaip bakterijos gyvena? nėra baimės, kad užšals?
nu buvo tokia mintis... ale laiks nuo laiko apziurim... burzgia ir tiek
QUOTE(intruder @ 2010 01 22, 15:12)
pas Gorada kiek maciau rankinis sukirtimas is apvaliu naturaliu rastu...norvegiskas variantas
pas mane norvegiskas??
QUOTE(Loveco @ 2010 01 22, 15:44)
Labai daug skelbimu randu skelbiu.lt, kad stato pigiai, 220 lt uz sienos kvadrata. Tai cia tikrai pigiai iseitu, pigiau nei karkasinis namas, hm. Arba kazkas ne taip ten...
tik nesusigundykit maziausiom kainom!!!! daug skaitykit, skirkit laiko kad ir internetui, atvykis pas ka nors is pasistaciusiu i svecius, issiklausinekit, o tada pradekit su statytojais bendrauti, butinai prasykit apziureti namus, ir ne kokius vasarnamius ar kazka, o butent statytus namus.
esu turejusi tikrai daug reikalu su zmonemis turinciais nekokybiskus rastinius namus... gal net per daug.... todel dabar laaabai itariai ziuriu i visus statytojus... isidemekit kad rastas - ne muras, nugrioves sienos nepermurysi.... as gal per daug najokus gasdinu

bet sudejus ta ka zinau, taip norisi but ramiai, kad gal nors vieniem padejau isvengti kreivarankiu.... vienas rastiniu nameliu meistriukas, turintis brigadele, pamates mano nama, kitus mano meistru statytus namus issidave - mes paprasti... tokiu graziu kaip tie nestatom. nu tai jomajo kokia to meistro kokybe jus man sakykite????
nu as cia issipleciau....
P.S. profas - o tu turi prisijungima prie albumo? tokiais pat pass ir user prisijunk prie photobucket.com ten yra joviteles albumas, jos nama state tie patys meistrai kur ir mano. pradzioj to nezinojau, bet kai pamaciau sudetus perdengimo balkius neslifuotus - pazinau braiza