QUOTE(Shadow_man @ 2010 01 24, 01:42)
mergyt, su wrangleriu gali raizyt ant savo kudros. seniausia jau zmones ant ezeru zvejoja, o tu bijai ant kudros lipti... tik niekam garsiai nesakyk...
ne nu negaliu as visur buti ideali
QUOTE(riam @ 2010 01 24, 14:38)
Na, pries tai buves savininkas norejo priduoti nama , tai komisija prisikabino kad nesildytos sienos, tai teko apsildyt isorines sienas is vidaus ir uzdengt gipso kartonu.
o man idomu pasirode o kas projekte suderinta ir kam leidimas statybai duotas? nes nu blyn kokia nesamone i rastus investuoti, o tada juos gipsu apsiuti.... tokiu atveju jau tikrai namo pridavima pirkciau.
QUOTE(Loveco @ 2010 01 24, 16:57)
dar pasiklaust noriu, jus vis tiek labiau igude ir zinot, kokie namai rastinukai yra ekonomines klases, kurie- kainuoja n+k

ar cia "prabangus" namas, ar iseitu uz kokius 300 000 lt pasistatyti, noriu tik jusu nuomones, nes tiksliu skaiciavimu gi niekas nepadarys...
Papildyta:Gorada, tiesa, jusu namas su rusiu, ar be?
nu sunku pasakyti del to namo. seip niekuo jis nera ypatingas, tik tie isilginti stogai vaizda pagerina. idomu kiek ten kvadratu stogo iseina, nes ta skarda tai brr atrodo, bet gal dideliam plotui ir ekonomijai kitaip neisejo....
mano namo samatoje pirmo auksto sienos ir mansardinis aukstas su stogais dailylentem ir t.t. surijo kazkur viena trecdali visos statybu sumos, kitka - komunikacijos, irengimai.... todel suma labai priklauso nuo medziagu ir sprendimu, vienas uz vienokia suma gali pasistatyti, kitas uz kitokia. rinkdamiesi projekta, atkreipkit demesi kaip pasaulio sliu atzvilgiu jis issidestys jusu sklype, ar tikrai visus poreikius patenkins?
as bent sitoj vietoj neprasoviau, anksti ryte vasara, per stoglangi man i vonia sviecia saulute, didzioji terasa su svetaines langais ir vienu virtuves langu zvelgia i pietus, ir yra vienas virtuves langas pro kuri sviecia nebe tokia kaitri vakarine saule, va nuo to lango kaifuoju, vasara kai griztam po darbu pro ji dar speju saulute pasidziaugti, kol vakariene darau....
del rusio, cia labai vandeninga vietove - auksti gruntiniai vandenys, daug saltiniu, pasitare su konstruktorium pagalvojom kad nereikia mums sito galvos skausmo - rusio...
del to namo, sakyciau reiktu labai gerai pagalvoti kaip protingai isnaudoti ta pailga 40 kvadratu svetaine, nes pasiulytas variantas man keistokas. ir tie didziuliai langai kiek riboja isdestymo galimybes.
ir dar kas uzkliuvo - trys san mazgai ohoho kaip per kisene mus.... nu ir 80 kvadratu rusys idomu keik kisene paplonins.