Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Gražus Kristulės spalvų derinimas dėžutėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi1 @ 2010 01 26, 18:02)
Labai graziai padaryta OHAROS dezute. smile.gif

dėkui lb bigsmile.gif 4u.gif

o man kaiptik žiūrisi ta balta su ruda.. kažkaip neįprasta bet kartu ir lblb gražu..negali gi visi darbai vienodi būt.. ax.gif
Atsakyti
Nesuprasi , vienom grazu, kitoms nelabai.hm... g.gif
Atsakyti
Visada taip bus,nes kiekvieno skoniui niekad neitiksi... rolleyes.gif
Atsakyti
kristule666 man tai labai graziai atrodo
Atsakyti
mano antoji dezute dukrytes plauku gumutem sudeti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aaaaita labai grazi dezute thumbup.gif
as ir dukrytei su meskuciais gumytem dezute padarius turiu, pasirodysiu veliau ir as smile.gif meskiai valdo biggrin.gif
Atsakyti
Kristule666, kiek žmonių, tiek nuomonių biggrin.gif
man pvz. patinka tie rudi kraštai, kaip ant dėžutės dangčio ir padėkliukų, tik man tų rudų plotų per daug. To šviesaus gėlėto ploto aš neliesčiau, man tas jo kontrastas, gaivumas puikiai žiūrisi, ir rudi aptapšnojimai ratu jį tik paryškina. Bet dėžutės šonuose, ir padėkliukų dėžutėje, norėtūsi daugiau lengvumo. Nelabai nutuokiu dekupažo technikose, bet gal būtų geriau ant viršaus užtepti kokios dramblio kaulo ar vanilės spalvos, o tą rudą tamsią palikti pratrynimuose, ar kad pro suskilinėjimus ji išlystų?
Jei nusišnekėjau, tiesiog nekreipk dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko kristule666 darbukai. Neįprastai, bet gražiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos blush2.gif
Atsakyti
O apie mano "Šekspyro dėžutė" nieko nesakot, jei tokia nevykus, tai bent jau pasakytumėt verysad.gif nesmagu, kai tylit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 26, 20:35)
Aaaaita labai grazi dezute  thumbup.gif
as ir dukrytei su meskuciais gumytem dezute padarius turiu, pasirodysiu veliau ir as smile.gif meskiai valdo biggrin.gif

labai aciu uz grazius zodzius wub.gif
Atsakyti