Gražus Kristulės spalvų derinimas dėžutėje

QUOTE(mimi1 @ 2010 01 26, 18:02)
dėkui lb

o man kaiptik žiūrisi ta balta su ruda.. kažkaip neįprasta bet kartu ir lblb gražu..negali gi visi darbai vienodi būt..

Nesuprasi , vienom grazu, kitoms nelabai.hm...

kristule666 man tai labai graziai atrodo
mano antoji dezute dukrytes plauku gumutem sudeti

Aaaaita labai grazi dezute
as ir dukrytei su meskuciais gumytem dezute padarius turiu, pasirodysiu veliau ir as
meskiai valdo

as ir dukrytei su meskuciais gumytem dezute padarius turiu, pasirodysiu veliau ir as

Kristule666, kiek žmonių, tiek nuomonių 
man pvz. patinka tie rudi kraštai, kaip ant dėžutės dangčio ir padėkliukų, tik man tų rudų plotų per daug. To šviesaus gėlėto ploto aš neliesčiau, man tas jo kontrastas, gaivumas puikiai žiūrisi, ir rudi aptapšnojimai ratu jį tik paryškina. Bet dėžutės šonuose, ir padėkliukų dėžutėje, norėtūsi daugiau lengvumo. Nelabai nutuokiu dekupažo technikose, bet gal būtų geriau ant viršaus užtepti kokios dramblio kaulo ar vanilės spalvos, o tą rudą tamsią palikti pratrynimuose, ar kad pro suskilinėjimus ji išlystų?
Jei nusišnekėjau, tiesiog nekreipk dėmesio

man pvz. patinka tie rudi kraštai, kaip ant dėžutės dangčio ir padėkliukų, tik man tų rudų plotų per daug. To šviesaus gėlėto ploto aš neliesčiau, man tas jo kontrastas, gaivumas puikiai žiūrisi, ir rudi aptapšnojimai ratu jį tik paryškina. Bet dėžutės šonuose, ir padėkliukų dėžutėje, norėtūsi daugiau lengvumo. Nelabai nutuokiu dekupažo technikose, bet gal būtų geriau ant viršaus užtepti kokios dramblio kaulo ar vanilės spalvos, o tą rudą tamsią palikti pratrynimuose, ar kad pro suskilinėjimus ji išlystų?
Jei nusišnekėjau, tiesiog nekreipk dėmesio

Aciu merginos

O apie mano "Šekspyro dėžutė" nieko nesakot, jei tokia nevykus, tai bent jau pasakytumėt
nesmagu, kai tylit

QUOTE(campari* @ 2010 01 26, 20:35)
Aaaaita labai grazi dezute
meskiai valdo 

labai aciu uz grazius zodzius