Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Bus ka, niu prasai tai pasakysiu ax.gif
dezutes apacia, labai grazi, puikiai priderinta servetele prie uzsegimo, dangtis per tamsus, jei norejosi tamsesnio reikejo kokia pilka ar sviesia su tamsiais itrynimais daryti (cia as taip buciau dariusi, tad reiskiu TIK savo nuomone smile.gif ) dangtelio vidus per tamsus, neisryskeja zodziai, jau geriau ant balto pop. krastus apdeginus israsyti ir uzklijuoti... is servetele kazkaip nuo gelytes laepiu iki ziedelio matosi kad neiskarpyta iki galo kaip suo su antkakliu.. atsiprasau kad issireiskiau taip negraziai bet kazkaip man butent taip asocijuojasi doh.gif na dangti as perdaryciau ir dezute butu tiesiog nuostabi, na bet kiekvienas jauciam ir matom skirtingai, jeigu tau taip grazu, ir ta dezute taip jauti tai taip ir palik, jei paciai akis kliuna, taisyk 4u.gif o seip sauniai darbuojiesi lauksim tavo darbeliu foto ir toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 20:19)
O apie mano "Šekspyro dėžutė" nieko nesakot, jei tokia nevykus, tai bent jau pasakytumėt verysad.gif nesmagu, kai tylit unsure.gif

Skubu taisyt reikalą biggrin.gif

Manau nėr prie ko prikibt, tai nekomentuoja biggrin.gif
Man tai ji tokia.. Nežinau, ar tas šoninis motyvas ar kas - bet sava atrodo. Pasižiūriu ir įsivaizduoju, kaip deduos kažką jon ir pasidedu į lentyną rolleyes.gif

O kaip tekstuką įklyjavai vidun? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 26 sausio 2010 - 20:48
pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu, dėžute "Sagutės"

user posted image

user posted image

nors ir diena fotografavau, bet vistiek tokio smagaus ryškumo nepagavau.... bet vaizdelis yra blush2.gif
Atsakyti
Kandi, niu padavei vaizdeliu thumbup.gif pamaciau ir pirmas ispudis "OBA" bigsmile.gif nematyti, grazu, rysku, stilinga, ir paskirtis aiski, klausyk ir as kazka panasaus mociutei dovanu mielai pakonstruociau, brukstelk man i Az kur tokiu servetku su sagom rast, reiks jamt biggrin.gif
Papildyta:
Ir isduok paslapti kad ten viduj? ryzinis pop. spalvotas ar kas? 4u.gif
Atsakyti
campari* AČIŪ už tokį smagų įvertinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif jetau net šypsena iki ausų nutyso bigsmile.gif
servetelė iš Kriese's bet man rodos ir Wimmel'yje tokia mačiau, na jei nerasi kreipkis tikiuosi neužilgo tokią dar gauti blush2.gif o viduje oranžinis ryžinis popierius jis su plaušeliu, jį Silver Cityje pirkau 4u.gif
Atsakyti
Campari*, ačiu, kad parašei ir už mano darbo įvertinimą 4u.gif Įkelsiu didesnę dangčio foto, kad matytūsi idėja (beje, dryžiukai ne geltoni, o auksiniai-švelnūs) ir nebūtų tau tokio siaubingo vaizdelio biggrin.gif Reik tobulinti ne tik dekupažinimo, bet ir fotografavimo meną g.gif
user posted image
Supratau, kokia būtų tavo įsivaizduojama dėžutė, padarysiu ir tokį variantą, jau net žinau kaip. 4u.gif

_asamaM
, smagu, kad yra ir tokių pat ryškių spalvų miegėjų, kaip ir aš drinks_cheers.gif Dėl tekstuko atsakysiu "klausimų" temoj, kad čia neteršt eterio 4u.gif
Kandi nu labai smagi dėžutė, tokia ryški interjero detalė bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi Campari* taip gražiai padrąsino, noriu parodyti dar vieną darbuką, tikuosi dar neatsibodau blush2.gif
user posted image

Atsakyti
kandi labai faina sagine dezute thumbup.gif linksma ir spalvinga
Atsakyti
Sveikos,
seniai lankiausi pas jus, jau labai....seniai..... Kiek grozybiu pridare ir matau daugeja dekupazisciu gretos thumbup.gif thumbup.gif
As kazkaip apleidau blush2.gif blush2.gif Bet bandau daryti sau laikrodi. Kai padarysiu, butinai parodysiu. O dabar esu apsistojus prie tokiu darbu......
user posted image
Atsakyti
bus_ka, Sekspyro dezuteje man labai patiko ir virsus ir apacia, bet atskirai vienas nuo kito, kartu jie (bent jau pagal mano skoni) nelabai tinkantys vienas prie kito ax.gif o kai idejai didesne virsaus nuotaruka uzsikabino akis uz to, kad serveteles krastai matosi...reikejo gal apkirpti pagal paveiksliuka geriau g.gif
o vat pjaustymo lentinele thumbup.gif man asmeniskai labai patiko fono pritapymas. Na nebent dar siek tiek paseseliuoti gelytes kad isrisketu labaiu i pirma plana, nes dabar kartu siek tiek susilieje...o gal as ir nusisneku unsure.gif Bet jei neisiziureti ir nepardeti kas ka ten galvoti lotuliukas.gif tai pirmas ispudis buvo VAU wub.gif
Kandi, labai smagi dezute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2010 01 26, 21:45)
pasirodysiu su savo paskutiniu darbeliu, dėžute "Sagutės"

Man tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 23:48)
Kadangi Campari* taip gražiai padrąsino, noriu parodyti dar vieną darbuką, tikuosi dar neatsibodau blush2.gif

Gražiai persilieja spalvos, o ir šiap man gražu 4u.gif
Atsakyti
Sagos thumbup.gif
Atsakyti