Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Kandi, spalvota ir žaisminga dėžutė thumbup.gif tik iš tiesų nuotraukoje neperteikiamas tas spalvų grožis doh.gif
bus_ka klijuodama visą servetėlę matosi jos kantelis gana ryškus, kitam karteliui jei nori klijuoti visa servetėlę, galima pati kraštelį priklijavus iš karto dantų krapštuku nupešioti, tada perėjimas gaunasi ne toks matomas.
Padėklas 4u.gif gražiai susilieja spalvos
edikun šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 26, 16:35)

user posted image

Viršaus daug nedailinau, kad nepaslėpti ąžuolo rašto

Na man cia kazko truksta, gal keliu stampuku kaip ant dezutes sono matosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 22:48)
Kadangi Campari* taip gražiai padrąsino, noriu parodyti dar vieną darbuką, tikuosi dar neatsibodau blush2.gif

Laba, man labai gražus stilius.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 20:19)
O apie mano "Šekspyro dėžutė" nieko nesakot, jei tokia nevykus, tai bent jau pasakytumėt verysad.gif nesmagu, kai tylit unsure.gif

Labai graži idėja...
Atsakyti
bus_ka, Mamukas Indriukas, biriusa, Vėjaustė, baltė, Raseleb ačiū jums mielosios už gražias emocijas mano dėžutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bandysiu dar kai bus saulytė ją perfotografuoti ax.gif
Atsakyti
Bus_kaman labai patinka tavo pritapymailenteleje, taprasme taip isdazytas pagrindas, o ne kas vienspalvis, tokia gyvybingata lentele atrodo, zodziu tikrai fain 4u.gif drasiau i tolaiu, tau puikiai sekasi wink.gif
Atsakyti
Bus ka, labai grazu,na kiek matosi, nelabai ryskiai nusifotgografavo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Esu tik pradedanti dekupazinti biggrin.gif blush2.gif Tad norejau jusu paklausti ar dekupazui galima naudot tik serveteles? ar galiu ir atsispausdinus ivairiu paveiksliuku is interneto juos naudoti, nes cia jau popierius kietesnis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2010 01 27, 17:42)
Sveikos smile.gif Esu tik pradedanti dekupazinti  biggrin.gif  blush2.gif  Tad norejau jusu paklausti ar dekupazui galima naudot tik  serveteles? ar galiu ir atsispausdinus ivairiu paveiksliuku is interneto juos  naudoti, nes cia jau popierius kietesnis smile.gif  4u.gif

aisku viska galima, taigi nepatingekit pasiskaityti dekupazo temu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 27, 17:16)
aisku viska galima, taigi nepatingekit pasiskaityti dekupazo temu. rolleyes.gif

Bet ar taip pat reikia daryt kaip su servetelem ? Nes kazkur skaiciau kad mirkyti reikia ar kazkas panasaus. blush2.gif
Atsakyti
Kiek as esu patyrus, jeigu nori naudoti isspausdintus paveikslelius, juos reiketu spausdinti ant sumustinio popieriaus, nes jeigu klijusi paprasta popieriu ant pvz. dezutes tai spalvos gali issilieti arba pasikeisti, be to paprastas popierius yra per storas, kad ji naudoti dekupazui, nebent jeigu nulupi apatinius sluoksnius, bet velgi pamerkus i vandeni spalvos issilies... Siaip forume craftyladies gana daug apie tai prirasyta. Nueik ir pasiskaityk. Sekmes dekupazo darbeliuose!
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2010 01 27, 18:22)
Bet ar taip pat reikia daryt kaip su servetelem ? Nes kazkur skaiciau kad mirkyti reikia ar kazkas panasaus.  blush2.gif

viskas temose parasyta, pasiskaitykit, nes cia niekas juųms neaiskins... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2010 01 27, 17:22)
Bet ar taip pat reikia daryt kaip su servetelem ? Nes kazkur skaiciau kad mirkyti reikia ar kazkas panasaus.  blush2.gif

Sveikos,
aš kaip dar tik besidominti dekupažinimu, bandysiu atsakyt aaistei į klausimą. Atsakymą, beje išskaičiau vienoje knygoje apie dekupažą ax.gif Tad jei suklysiu, praktikuojančios, manau, mane pataisys smile.gif
Motyvą iškirpus žirklutėmis reikia pamerkti į šiltą vandenį. Mirkymo laikas priklauso nuo popieriaus storio.
Pamirkytą popierių reikia dėti ant popierinio rankšluoščio ir nusausinti.
Tada perkelti paveikslėlį ant nelipnaus pagrindo(plastikinės įmautės ar pan.), sutepti jo išvirkščiąją pusę klijais, o tada klijuoti ant pasirinkto paviršiaus.
Klijuojant reikia stumti orą nuo paveikslėlio centro į kraštus.
Na, kažkas tokio rolleyes.gif
Atsakyti