Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

Campari* dėžutė "Veidai" thumbup.gif šauniai padirbėta, nuostabu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 27 sausio 2010 - 22:05
QUOTE(campari* @ 2010 01 27, 18:59)

Man irgi veidai labiau patiko, nei angelas, nors abi fainos thumbup.gif Labai norisi, žinoma, ir į vidų įlysti. biggrin.gif

O angelo dėžutei man norisi kažko lyg... kokio paauksinimo ar pašviesinimo šoniukams. Nors, va, perskaičiau, kad yra, tik nesimato, turi vadinasi būti liuks tada gyvai smile.gif . Nes kažkaip nemėgstu aš to aukso, bet šiems Rafaelio (jei nelkystu g.gif ) angelams tinka "prabanga" smile.gif

Bežiūrėdama kažkaip pagalvojau, kad pati nedarius nei vienos juodos dėžutės, o labai gražu thumbup.gif smile.gif

Dowi, taip norisi prie tų kriauklių žydros ar smėlio spalvos nors trupinėlio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 27 sausio 2010 - 22:04
CAMPARI- as tai tavo ANGEL kazka tokio specifinio matau, nemoku nupasakot.. bet jis man kazkuom patiko 4u.gif gaila kad fotografija kartais padaro,nepilnai vertais to kas is tikro yra.O kai kada, tai taip paranku hihihi.gif
O va VEIDAI- man kazkaip isdeliojimas nelimpa, 3 ziiurisi- ketvirtas nelabai- kazkodel noris sukeist vietomis, nors gal tai buvo geriausiai issideliojas varijantas ax.gif
bus- ka- patiko pritapymai lentutej.. VEJISKA tokia bigsmile.gif
Atsakyti
Rodaus ir lekiu apžiūrinėti ko per dieną pridirbot mirksiukas.gif
smulkmenėlė Šv. Valentino dienai ...
user posted image

naudoti 2jų skirtingų servetėlių motyvai, viduj veltinis, sendinta "murziaus" principu po tamsia ruda tepant auksine, po nutrynimo dar šiek tiek aptepliota metalic pasta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 27 sausio 2010 - 22:26
versus labai grazi dezele wub.gif
Atsakyti
versus, tikrai supernatūraliai apsitrynusi atrodo. thumbup.gif Murziukas be priekaištų. Tik kaspinuko man norėtūs kokio rudo arba raudono. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 27, 23:00)

dalionska, man patiko "močiutės dėžutė", tik perdaug to sendinimo viduj, na čia gal tik man. Gera mintis padaryt gražesnį daiktą su istorija, šauniai sugalvojai su nuotraukom smile.gif

Ačiū aciuks.gif
Nors iki tobulumo ir toli, bet užtat kaip miela daikčiukus susidėti dėžutėj, kurią nuo vaikystės mačiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 27, 23:25)
Rodaus ir lekiu apžiūrinėti ko per dieną pridirbot  mirksiukas.gif
smulkmenėlė Šv. Valentino dienai  ...

Tiesiog thumbup.gif Ir pačiai malonu būtų gauti tokią dėžutę bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(campari* @ 2010 01 27, 19:59)
Na mestelsiu dekupazo, sugrystam prie temos kaip sakant  4u.gif

Abi dėžutės labai santūrios, gražiai išbaigtos. Man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 27, 22:25)
smulkmenėlė Šv. Valentino dienai  ...

Aš ir vėl pamačiusi tavo naują darbelį..esu be žodžių.. smile.gif ..Nu labai gražu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 01 27, 22:25)
smulkmenėlė Šv. Valentino dienai  .
naudoti 2jų skirtingų servetėlių motyvai, viduj veltinis, sendinta "murziaus" principu po tamsia ruda tepant auksine, po nutrynimo dar šiek tiek aptepliota metalic pasta  4u.gif

labai grazi valentiniska dezute wub.gif thumbup.gif ,o toks sendinimas man pats graziausias bigsmile.gif

reikes ir man kazkiap ismokti taip pasendinti ,kol kas nesigauna verysad.gif
Atsakyti
capmari* "veidai" tikrai labai grazi dezute, lyg nieko mandraus bet viskas labai nepriekaisitingai atrodo thumbup.gif
versus wub.gif labai valentiniska dezute, saunuole kad taip is anksto ruosiesi, as tai visad paskutine diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Grožis, Versus smile.gif ypač kai prieš akis stovi abi servetėlės, kaip smagiai jas suderinai wub.gif o dėl kaspiniaus man irgi taip atrodo, raudono arba šviesaus arba rudo bent jau norisi.
Atsakyti