Campari* dėžutė "Veidai"
šauniai padirbėta, nuostabu

QUOTE(campari* @ 2010 01 27, 18:59)
Man irgi veidai labiau patiko, nei angelas, nors abi fainos

O angelo dėžutei man norisi kažko lyg... kokio paauksinimo ar pašviesinimo šoniukams. Nors, va, perskaičiau, kad yra, tik nesimato, turi vadinasi būti liuks tada gyvai

Bežiūrėdama kažkaip pagalvojau, kad pati nedarius nei vienos juodos dėžutės, o labai gražu

Dowi, taip norisi prie tų kriauklių žydros ar smėlio spalvos nors trupinėlio

CAMPARI- as tai tavo ANGEL kazka tokio specifinio matau, nemoku nupasakot.. bet jis man kazkuom patiko
gaila kad fotografija kartais padaro,nepilnai vertais to kas is tikro yra.O kai kada, tai taip paranku
O va VEIDAI- man kazkaip isdeliojimas nelimpa, 3 ziiurisi- ketvirtas nelabai- kazkodel noris sukeist vietomis, nors gal tai buvo geriausiai issideliojas varijantas
bus- ka- patiko pritapymai lentutej.. VEJISKA tokia

O va VEIDAI- man kazkaip isdeliojimas nelimpa, 3 ziiurisi- ketvirtas nelabai- kazkodel noris sukeist vietomis, nors gal tai buvo geriausiai issideliojas varijantas

bus- ka- patiko pritapymai lentutej.. VEJISKA tokia

Rodaus ir lekiu apžiūrinėti ko per dieną pridirbot
smulkmenėlė Šv. Valentino dienai ...

naudoti 2jų skirtingų servetėlių motyvai, viduj veltinis, sendinta "murziaus" principu po tamsia ruda tepant auksine, po nutrynimo dar šiek tiek aptepliota metalic pasta

naudoti 2jų skirtingų servetėlių motyvai, viduj veltinis, sendinta "murziaus" principu po tamsia ruda tepant auksine, po nutrynimo dar šiek tiek aptepliota metalic pasta

versus labai grazi dezele

QUOTE(bus_ka @ 2010 01 27, 23:00)
dalionska, man patiko "močiutės dėžutė", tik perdaug to sendinimo viduj, na čia gal tik man. Gera mintis padaryt gražesnį daiktą su istorija, šauniai sugalvojai su nuotraukom

Ačiū

Nors iki tobulumo ir toli, bet užtat kaip miela daikčiukus susidėti dėžutėj, kurią nuo vaikystės mačiau

QUOTE(versus* @ 2010 01 27, 23:25)

Tiesiog

Papildyta:
QUOTE(campari* @ 2010 01 27, 19:59)
Na mestelsiu dekupazo, sugrystam prie temos kaip sakant

Abi dėžutės labai santūrios, gražiai išbaigtos. Man patinka

QUOTE(versus* @ 2010 01 27, 22:25)

Aš ir vėl pamačiusi tavo naują darbelį..esu be žodžių..

QUOTE(versus* @ 2010 01 27, 22:25)
smulkmenėlė Šv. Valentino dienai .

smulkmenėlė Šv. Valentino dienai .

labai grazi valentiniska dezute

reikes ir man kazkiap ismokti taip pasendinti ,kol kas nesigauna

capmari* "veidai" tikrai labai grazi dezute, lyg nieko mandraus bet viskas labai nepriekaisitingai atrodo
versus
labai valentiniska dezute, saunuole kad taip is anksto ruosiesi, as tai visad paskutine diena

versus

Grožis, Versus
ypač kai prieš akis stovi abi servetėlės, kaip smagiai jas suderinai
o dėl kaspiniaus man irgi taip atrodo, raudono arba šviesaus arba rudo bent jau norisi.