Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai!

visos naujos ir pradedancios dekupaza, su savo klausimais eikit i dekupazo tema wink.gif ten yra pilna atsakymu i jusu klausimus wink.gif o cia parodykit, ka padarete wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2010 01 27, 18:45)
visos naujos ir pradedancios dekupaza, su savo klausimais eikit i dekupazo tema wink.gif ten yra pilna atsakymu i jusu klausimus wink.gif o cia parodykit, ka padarete wink.gif

nu ir as taip sakau, bet vistiek... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 23:48)
Kadangi Campari* taip gražiai padrąsino, noriu parodyti dar vieną darbuką, tikuosi dar neatsibodau blush2.gif

neatsibosi, nebijok biggrin.gif

na pagaliau iveikei ta lentele. Zinok - super!
Man patinka visas komplektas.

O dezute smagi. Ir isiziurejus matosi akd ten ne geltona, bet auskiniai "prabrakimai".

Kas toliau bus, jei dabar tokie darbeliukai??? A? Sedevrais "uzmetysi"? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bree @ 2010 01 27, 16:27)
Kiek as esu patyrus, jeigu nori naudoti isspausdintus paveikslelius, juos reiketu spausdinti ant sumustinio popieriaus, nes jeigu klijusi paprasta popieriu ant pvz. dezutes tai spalvos gali issilieti arba pasikeisti, be to paprastas popierius yra per storas, kad ji naudoti dekupazui, nebent jeigu nulupi apatinius sluoksnius, bet velgi pamerkus i vandeni spalvos issilies... Siaip forume craftyladies gana daug apie tai prirasyta. Nueik ir pasiskaityk. Sekmes dekupazo darbeliuose!

Jei nelabai susigaudot kokioje nors srityje arba informacija tik paviršutiniška..tai nepatarinėkit.. 4u.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, turbūt sumaišei mane su ta, kuri klausė kaip lentutę dekoruot, bet tai buvau ne aš biggrin.gif , ši- tai toks neaiškus įkvėpimas-imdama į rankas medinę net neįsivaizdavau nei ką darysiu nei iš kokio motyvo, taip DZYN iš kažkur ir viskas buvo baigta po 3 valandų blush2.gif Nežinau kaip ten dėl tolimesnių darbų, bet noras kurt yra tikrai didelis.
Raseleb, ačiu už pastabą ir pamokymą!
biriusa, ačiu už pastabas, galvojau pašėšėliuoti dar, bet pagalvojau, kad bus permarga, tai tas retas atvejis, kai dekoruotas daiktas nuotraukoj atrodo praščiau negu yra ištikrųjų biggrin.gif
biriusa,Amri, Nuotaikinga,Campari*,kristule666,Raseleb, AČIU JUMS VISOMS už padrąsinimus, gerus žodžius ir geranoriškumą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na mestelsiu dekupazo, sugrystam prie temos kaip sakant 4u.gif

"angel"
user posted image
user posted image
servetele, akriliniai dazai, foto nesimato, bet kur ruda visuose sonuose paskeldeje smulkiai ir is po apacios auksine spalvyte islindus, gyvai taip graziai naturaliai susenus ir suskeldeje dazai atrodo...

bei dezute "veidai"
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo campari*: 27 sausio 2010 - 19:07
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 26, 22:31)
_asamaM, smagu, kad yra ir tokių pat ryškių spalvų miegėjų, kaip ir aš drinks_cheers.gif Dėl tekstuko atsakysiu "klausimų" temoj, kad čia neteršt eterio 4u.gif      

Ooo... Koks gražus dangtis bigsmile.gif Gerai, kad nufotografavai dar atskirai, viskas susidėliojo į vietas.. Man atrodo aš įsimylėjau Tavo dėžutę doh.gif man net tai, kad servetėlės krašteliai matosi - gražu. Juk rombas tolygus tam auksiniam rombui prie gėlės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 27 sausio 2010 - 19:09
QUOTE(simson @ 2010 01 27, 10:53)
Na man cia kazko truksta, gal keliu stampuku kaip ant dezutes sono matosi  g.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Aš irgi ilgai svarsčiau, ar netrūksta dar kokių akcentų, bet nusprendžiau, palikti natūralų medžio grožį - gaila buvo paslėpti po paveikslėliais arba sendinimu ax.gif
O vidus buvo restauruotas, taigi to natūralaus grožio nekažin kiek liko, todėl viską sendinau ir paveiksliukų daugiau dėjau rolleyes.gif
Tiesa, nesitikiu labai aukšto įvertinimo - šį meną tik pradedu bandyti - tarp čia besirodančių profesionalių, tokie darbukai nublanksta smile.gif
Bet pasirodyti ir man norisi tongue.gif
Atsakyti
mano pirmas darbelis-pirmas blynas biggrin.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
campari*, su merginom labai faina dezute, man ypač proporcijos patiko visos kompozicijos!!!
Atsakyti
Lachese uoj kaip aciu uz tokius zodziu, is taves toki ivertinima gauti, tai kaip medus sirdziai wub.gif
Atsakyti

Rodausi savo vargus.nelakuota, tai taisyti bus galima.Sakykit viska ax.gif
Siaip ruda nera tokia tamsi. ot fotikas, ar as nekokia fotografe doh.gif
[/quote]

Kristule666, fajnuoliškas komplektukas 4u.gif , kadangi dar nelakavai, turiu pasiūlymą-dėžutės apačioj kur nekur priklijuoti gėlytes iš motyvo, gal palei konturą apačioj, gal palei kraštų briauneles, pažiūrėk kaip atrodys, manau šiek tiek bus linksmesnė apačia.

Papildyta:
[quote=campari*,2010 01 27, 19:59]
Na mestelsiu dekupazo, sugrystam prie temos kaip sakant 4u.gif

bei dezute "veidai"

Campari*, man "veidai" patiko, tikrai labai tinkama forma ir atlikimas nepriekaištingas 4u.gif
Papildyta:
dalionska, man patiko "močiutės dėžutė", tik perdaug to sendinimo viduj, na čia gal tik man. Gera mintis padaryt gražesnį daiktą su istorija, šauniai sugalvojai su nuotraukom smile.gif
Atsakyti