QUOTE(Lijundra @ 2006 03 09, 10:51)
Ir kas pigiausia. bet gal kas žinote, kodėl TW tokia brangi. Ar ten iš brangesnio silikono daro? Man kažkaip įtartina - tai, kad jei sulūžta daiktas, tai nauju pakeičia nemokamai. Tai reiškia pirkdama daikta jau ir sumoki už du vienetus, tuo atveju , jei sulūž. Nes labai jau didelis skirtumas, kur formelė maximine 20 Lt , kur 100-120 LT.
Nors nieko nesakau, daiktai kokybiški, tik kai kurie (ČIA NE APIE FORMAS) keisti ir reikia priprasti prie jų vartojimo.
TW silikonines formas daro is smelio - naturalios zaliavos ir "kepa" tas formas krosnyse ne viena karta, kaip kitos firmos, o bent du - todel TW drasiai suteikia
garantija. Pagamine partija gaminiu pasirinktinai tikrina laboratorijoje. Todel ir gaunasi brangesnes, kad zymiai daugiau sanaudu reikia joms pagaminti + TW gaminius kuria zinomi dizaineriai ir kuria ne diena, dvi, bet 2-5 metus kiekviena gamini.
Papildyta:
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 04 29, 17:43)
Ne, nu labai informatyvi tema: TW labai gera. Ne, TW negera, nes brangi. TW vistiek geriau. Ne, TW nepirksiu. O apie silikonines kepimo formas man kilo kitokiu klausimu:
Toks kurios turite, kiek laiko naudojate?
Ar laikotes nurodymu kepti tik tokioje T, kokioje raso ant etiketes?
Tai koks ju pagrindinis privalumas nuo iprastu, skardiniu: kad neprilimpa ar kaip?
Kaip jus jas plaunate: su indu plovikliu, kempine ar kaip?
Aciu Springlet uz racionalu patarima kepant deti ja ne ant groteliu, o ant skardos
As TW formas turiu jau beveik 2 metai, kepu labai daznai (darbas toks ir siaip patinka gaminti valgyti). Nurodytos temperaturos niekada nevirsiju. Man asmeniskai silikonines kepimo formos tai stebuklas - niekuo nereikia tepti ir iskeptas kepinys paprasciausiai isslysta is formos - telieka forma po kranu praskalauti ir tiek, galima ir i indaplove ideti. Negalima plauti su siurksciais valikliais.