O ar nėra gumos kvapo, kepant "maximinėse" silik. formose?
QUOTE(paukstyte @ 2006 01 12, 19:57)
O ar nėra gumos kvapo, kepant "maximinėse" silik. formose?
Nu nea. Jokio gumos kvapo nepastebėjau...
O kas dėl opelių ir mersedesų, tai kas ką turi tuo ir važiuoja

Nereklamuoju čia tų maximinių formų, bet kažkas paklausė, tai ir atsakiau, kad priekaištų jai neturiu, juolab, kad mokėjau ne kelesdešimt, o tik keliolika litų...

Nenoriu as ju nei girti nei peikti.Ant maniskes parasyta iki 230°C, jei daugiau - issilydys, tai manyciau, kad iki 200° turetu islaikyti visos.Skardine aisku geriau, ji gi siluma atiduoda. Man parduodant aiskino, kad jos gerai tinka mikrobangeje kombinuota rezima naudojant - ten gi skardines nepanaudosi, tai as del mikrobanges ir susigundziau, nes joje siaip tik stiklinej galima, o paskui isimti neiseina.
O del Opelio ir DB palyginimo - nesuprantu, kodel Lietuvoje visi DB kazkuo ypatingu laiko.
Mersu vadina - cia gi moteriskas vardas
Mes vazinejam Opeliu aukstesnes klases ir esam patenkinti. Maniskis DB nesizavi jau vien del to, kad fiureris ir jo pakalikai ta marke vazinejo, kokia dokumentacija bepaziuresi. Tarsi kitu firmu nebutu - pvz. su bavaru produkcija net James Bond niekadejus vaike.
O del Opelio ir DB palyginimo - nesuprantu, kodel Lietuvoje visi DB kazkuo ypatingu laiko.

QUOTE(sano @ 2006 01 12, 23:20)
Turiu TW silikonine forma, bet esu labai ja nusivylusi. Bandziau kepti kugeli, bet neiskepe vidus, dar kazka kepiau, bet s... gavosi
Nemanau, kad esu bloga seimininke, bet man paprasciau kepti normalioje skardineje formoje 

vat kaip tik apie kugelį ir norėjau paklaust

o kaip kitoms su kugeliu gavosi

Kepiau ir aš kugelį TW silikoninėj formoj ir gavosi viskas labai gerai,normaliai iškepė ir buvo skanus,taip pat pyragai iš obuolių irgi puikiausi buvo.
o aš pažystu dvi moterytes, kurioms po pusmečio naudojimo tos formos tiesiog sutrupėjo
ie tikrai ne iš pigiųjų

QUOTE(akvilyte @ 2006 01 13, 21:00)
o aš pažystu dvi moterytes, kurioms po pusmečio naudojimo tos formos tiesiog sutrupėjo
ie tikrai ne iš pigiųjų 

Tikrai ne Tupperware. Pasitaiko atveju, kad jos suplysta (man nepasitaike, bet girdejau is kitu kolegiu), tai pakeicia, nes garantija visam gyvenimui, o kad sutrupetu tai be sansu. Vargu ar dar kuri firma "kepa" sias formas 2 kartus kaip TW, o ne viena.
O aš kaž kaip pabijojau tokia pirkti, bet dabar skaitau labai geri atsiliepimai, gal ir man reiks pabandyt. Mačiau tokias keksiukams tai turbut išvis super. Nes aš turiu geležinias, tai paskui kol visas išvalai, tiek laiko sugaišti. O su šitom turbut jokio vargo.
O dar tuo pačiu paklausiu, gal kartais kam užkliuvo tokios popierines formites keksams. Nes aš kiek ješkau, tai ne karto niekur nemačiau. O man drauge iš Danijos atveže, tai taip patogu kept
O dar tuo pačiu paklausiu, gal kartais kam užkliuvo tokios popierines formites keksams. Nes aš kiek ješkau, tai ne karto niekur nemačiau. O man drauge iš Danijos atveže, tai taip patogu kept

QUOTE(Elė @ 2006 01 15, 20:14)
O aš kaž kaip pabijojau tokia pirkti, bet dabar skaitau labai geri atsiliepimai, gal ir man reiks pabandyt. Mačiau tokias keksiukams tai turbut išvis super. Nes aš turiu geležinias, tai paskui kol visas išvalai, tiek laiko sugaišti. O su šitom turbut jokio vargo.
tik praskalauji po kranu - ir viskas

QUOTE(Elė @ 2006 01 16, 00:14)

Pati nemačiau bet kas naudoja sakė, kad perka popierines formeles, kur prekiauja indais barams ir restoranams. O TW keksiukų formeles naudoju viskam: keksiukams, apkepui, kiaušinių krepšeliams kepti, žele, užpiltinius šaldau. Super

Va ir aš susidomėjau tomis formomis, žiūrėjau parduotuvėje Thomas Philips, bet kažkaipnedrįsau įsigyti. Atrodotoks plonas gumos gabalas, kažkaip net paimt sunku.
Taip pat yra parduotuvėje Mandarinas(Rimi), tokia apvali juoda forma keksui. na norėtųsi kažko įdomiau. Gal aš labai išranki, tiesiog negaliu apsispręst.
Taip pat yra parduotuvėje Mandarinas(Rimi), tokia apvali juoda forma keksui. na norėtųsi kažko įdomiau. Gal aš labai išranki, tiesiog negaliu apsispręst.