Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(Kozete @ 2006 05 03, 16:21)
O šiaip tai kaip suprantu kas pirkote Maximoje, tai pirkote Vulcan firmos. Ar tikrai jos geros?
Mačiau TP zuikučių formos ir nebranges, bet vaikų neturiu, tai kepti zuikučius kažkaip neįdomu.  rolleyes.gif

As viena Maximoj pirkau, bet kazkokia Tescoma, Tescona. Pora metu naudoju (kaip ir Tuperware silikona), temperaturos neziuriu, nors orkaites maximumas 250 biggrin.gif , tai tinka. bet pacio kepimo didelio skirtumo su Tuperware nera, tik sita tokia minkstesne, sunkiau perkelti. O kugeliui nei viena netinka biggrin.gif - neapkepa.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 05 03, 19:01)
O kugeliui nei viena netinka  biggrin.gif  - neapkepa.

4u.gif
O man pats skaniausias apkepas ar kugelis, iškeptas silikoninėj formoj. Jie taip gerai vidui iškepa ir visai neprisvyla thumbup.gif. O kugelio viršų, prieš baigiant kepti galima, patepti sviestu. Tada labiau paskrunda smile.gif
Atsakyti
Lenkijoj pirkau silikonine forma uz 10 zlotu (apie 8,50 Lt). Firmos nepamenu pavadinimo, bet ant jos nurodyta, kad galima kepti iki +280 laipsn.temp. (kazin ka tokioj temperaturoj kepti g.gif ).Forma tikrai liuks thumbup.gif Puikiai iskepa pyragai, kepiau ir zuiki, ir kugeli. Lengvai issiima, nereikia gremzt plaunant. Gaila, kad dar nenusipirkau kitokios formos (buvo ir sirdys, drugeliai, dar kazkas).
Atsakyti
Aš pirkau Thomas philips' kekso formą už 8 lt ax.gif Nu bet kaip man ji patinka biggrin.gif Nemaniau, kad silikoninėj formoj taip gerai kept ax.gif
Atsakyti
Va, va smile.gif Ash dabar silikoniniu formu nekeischiau ijokias kitas. O tas minkshtesnes formas, kad nelinktu, idedu i plienine forma kepdama.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 05 03, 20:01)
As viena Maximoj pirkau, bet kazkokia Tescoma, Tescona. Pora metu naudoju (kaip ir Tuperware silikona), temperaturos neziuriu, nors orkaites maximumas 250  biggrin.gif  , tai tinka. bet pacio kepimo didelio skirtumo su Tuperware nera, tik sita tokia minkstesne, sunkiau perkelti. O kugeliui nei viena netinka  biggrin.gif  - neapkepa.

ax.gif turiu tupperware karališka silikonine forma ir kugelis apkepa labai gerai ir žymei greičiau iškrepa.Kepu elektrinėje orkaitėje . thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Keberiokšt @ 2006 04 29, 21:43)
Ne, nu labai informatyvi tema: TW labai gera. Ne, TW negera, nes brangi. TW vistiek geriau. Ne, TW nepirksiu. O apie silikonines kepimo formas man kilo kitokiu klausimu:
Toks kurios turite, kiek laiko naudojate?
Ar laikotes nurodymu kepti tik tokioje T, kokioje raso ant etiketes?
Tai koks ju pagrindinis privalumas nuo iprastu, skardiniu: kad neprilimpa ar kaip?
Kaip jus jas plaunate: su indu plovikliu, kempine ar kaip?

Aciu Springlet uz racionalu patarima kepant deti ja ne ant groteliu, o ant skardos 4u.gif

naudoju senokai.kepu ir 300 temperaturoje ir nieko .
Atsakyti
QUOTE(ELLADDA @ 2006 06 27, 16:14)
ax.gif turiu tupperware karališka silikonine forma ir kugelis apkepa labai gerai ir žymei greičiau iškrepa.Kepu elektrinėje orkaitėje . thumbup.gif

Iskepa labai gerai, bet pluteles nebuna. Tai kepu cenakinese, o paskui kol isplaunu doh.gif
Atsakyti
As turiu parduotuvine ir TW. Parduotuvine minkstesne ir su kvapu schmoll.gif . Kazkaip labiau megstu TW, ji tvirtesne thumbup.gif . Bei paruotuvines paskaiciuotos yra 200 kepimu(bent jau ta kuria nusipirkau buvo instrukcijoj parasyta), o TW su garantija 30 m , tai taupantiems ir daug kepantiems TW labiau apsimoka(o dar kai sulauki Kalediniu nuolaidu, tai ir tos kainos taip nesikandzioja ax.gif )
Atsakyti
smile.gif Turiu ir aš TW 2 silikonines skardas. Didžiąją tai jau gerokai apibandžiau, o kekso skardos jau kokie 2 metai taip ir nepanaudoju smile.gif Beje, kugelis didžiojoj skardoj tikrai superinis. Šiaip aš jo nelabai mėgstu, bet skardoj pasidarau tokį ale dietinį smile.gif Tai gaunasi kaip bulvių košės užkepėlė, tik daug geresnė thumbup.gif Bet viena problemėlė yra. Nesilaikiau aš nurodymų, nes gavau instrukciją nelietuvišką doh.gif (tai tipo kam vargintis skaityti schmoll.gif ) ir apjuodavo ji pas mane ir kraštas vienas įtrūko blink.gif Gaila labai, nes brangi zaraza. Na bet turiu dar kitą TW skardą, tą naujovę, kažkokią molinę ar keraminę. Dar neišbandžiau, bet greit testuosiu
Atsakyti
Nesilaikiau aš nurodymų, nes gavau instrukciją nelietuvišką doh.gif (tai tipo kam vargintis skaityti schmoll.gif ) ir apjuodavo ji pas mane ir kraštas vienas įtrūko blink.gif Gaila labai, nes brangi zaraza.

Jei itruko-susisieks su demonstruotoja is kurios pirkai ir pakeis. Jei nieks nepakeis Kaune-kreipkis, Vilnius padesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 06 29, 09:52)
Jei itruko-susisieks su demonstruotoja is kurios pirkai ir pakeis. Jei nieks nepakeis Kaune-kreipkis, Vilnius padesim  smile.gif

Šiaip tai man ją padovanojo anyta, tai jokios demonstruotojos jau tikrai neatkasiu sad.gif O ir turiu ją apie 2 metus. Ir juoda ji, manau, kad pamatytumėt ir tikrai nieko man nepakeistumėt blush2.gif
Nors...tas įskilimas, mano manymu, nieko bendra neturi su pajuodavimu g.gif Ir kaip kaliošo aš jos netampiau g.gif Nu bet kažkaip apie galimybę pasikeisti nepagalvojau biggrin.gif Nežinočiau nei kur kreiptis smile.gif
Atsakyti
Uzeik i foruma "indai pagalbininkai"-ten Kaunieciu darbuotoju tikrai yra ir manau neatsisakys padeti. Arba berots Kauno tinklapis yra www.kitaforma.lt ten turetu buti kontaktiniai telefonai.Pasakysi savo problemele, tai arba nurodys kokia darbuotoja i kuria galesi kreiptis arba tiesiog issikviesk i namus ir atvaziave pakeis(mano draugei taip pakeite kocela biggrin.gif )
Atsakyti