Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(Endendu @ 2008 04 29, 18:54)
Turiu ir TW, ir ne TW. Nematau tarp jų jokio skirtumo. Naudojasi lygiai taip pat.

Aš irgi pirkau Maximoj,naudoju jau porą metų,nuo uogų gal formelė nusidažė,bet juk tai kokybei įtakos nedaro. smile.gif Nemanau,kad jau tik TW gali būt gera.
Atsakyti
QUOTE(sausine @ 2008 06 17, 11:41)
Aš irgi pirkau Maximoj,naudoju jau porą metų,nuo uogų gal formelė nusidažė,bet juk tai kokybei įtakos nedaro. smile.gif Nemanau,kad jau tik TW gali būt gera.

oi merginos, apie kokybę jau diskutuota buvo ne vieną kartą... esmė yra medžiagoje iš kurios pagaminta ir garantijoje. Ar nusipirkusios iš maximos po poros metų jei kas nutiks jums kasnors pakeis į naują? Bet kiekvieno teisė rinktis kur ir kokią pirkti, manau svarbu rezultatas kad tenkintų (kepiniai) mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejome TW, po dvieju metu naudojimo labai nekaip atrode... (naudojama buvo tikrai daznai), dabar nusipirkau is parduotuves, fantastika, nesiskiria niekuo, zinoma, isvaizda naujo kur kas puikesne biggrin.gif , ziuresime kiek ir kaip tarnaus veliau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seimos.dziaugsmas @ 2008 07 03, 14:19)
Turejome TW, po dvieju metu naudojimo labai nekaip atrode... (naudojama buvo tikrai daznai), dabar nusipirkau is parduotuves, fantastika, nesiskiria niekuo, zinoma, isvaizda naujo kur kas puikesne  biggrin.gif , ziuresime kiek ir kaip tarnaus veliau.  g.gif

Tai tau dar gerai TW atlaikė, aš buvau pirkusi iš parduotuvės, kur Berbhoff puodais prekiauja, tai jau po pusmečio ištižo. Dabar turiu Tupperware jau liepą buvo metai: kol kas viskas puiku.
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2008 07 03, 11:58)
Tai tau dar gerai TW atlaikė, aš buvau pirkusi iš parduotuvės, kur Berbhoff puodais prekiauja, tai jau po pusmečio ištižo. Dabar turiu Tupperware jau liepą buvo metai: kol kas viskas puiku.

Neapiplyso sonai rolleyes.gif , mums pirma sonai apiplyso (uz kur reikia paimti), o veliau eme baiseti, baiseti... doh.gif Sitas naujas dabar man labai grazus, kepu, isimu, vandeniuku ir laseliu feirio prapilu, nereikia ne sluostyti, niekas neprilimpa, blizga kaip veidrodelis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seimos.dziaugsmas @ 2008 07 03, 18:13)
Neapiplyso sonai  rolleyes.gif , mums pirma sonai apiplyso (uz kur reikia paimti), o veliau eme baiseti, baiseti...  doh.gif Sitas naujas dabar man labai grazus, kepu, isimu, vandeniuku ir laseliu feirio prapilu, nereikia ne sluostyti, niekas neprilimpa, blizga kaip veidrodelis.  bigsmile.gif

jei jus TW silikonine forma suplyso jus naudojote ne pagal instrukcija schmoll.gif uz auseliu imti negalima, jei joje yra gaminys, schmoll.gif o ji pajuodo, jei kepate labai aukstoje temperaturoje, smile.gif jei tinkamai nenuplaunate riebalu, smile.gif tai aiskiai galite pastebeti kai naudojate nauja forma, jei kito kepimo metu ant formos liko juodi taskeliai, tai nenuplauti riebalai po praito kepimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2008 07 03, 14:44)
jei jus TW silikonine forma  suplyso jus naudojote ne pagal instrukcija  schmoll.gif uz auseliu imti negalima,  jei joje yra gaminys, schmoll.gif  o ji pajuodo, jei kepate labai aukstoje temperaturoje, smile.gif  jei tinkamai nenuplaunate riebalu, smile.gif tai aiskiai galite pastebeti kai naudojate  nauja forma, jei kito kepimo metu ant formos  liko juodi taskeliai, tai nenuplauti riebalai po praito kepimo bigsmile.gif

Del plysimo, gal jus ir teisi, tikrai, vaiku buvo imta uz auseliu... blush2.gif , bet kad riebalai nenuplauti, tai nesutinku, gal del tikrai aukstos temperaturos.
Atsakyti
Kokia kaina silikoninių keksiukų formelių TW?
Atsakyti

merginos,o jums maximines silikonines formeles ar kepant nesmirda? blink.gif Nuo maniskiu tai visi namai uzsmirsta doh.gif . Dabar gundausi nusipirkti TW , o anas mesti lauk ax.gif
Atsakyti
Kur nusipirkti apvalią formelę tortų biskvitams? Maximikėj bus? Kuriam skyriuj ieškot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2008 10 03, 17:53)
merginos,o jums maximines silikonines formeles ar kepant nesmirda? blink.gif Nuo maniskiu tai visi namai uzsmirsta doh.gif . Dabar gundausi nusipirkti TW , o anas mesti lauk ax.gif

Jei nenorit pirkt dviejų formų ir gaut dar vienos dovanų, galiu pasiūlyti šias kainas:
Silikoninė forma " Princesė" 73 lt vietoj 109 lt
user posted image
Silikoninė forma keksiukams 57 lt vietoj 84 lt
user posted image
Silikoninė kepimo forma su dvigubu plastiko spaustuku 63 lt vietoj 94 lt
user posted image
Silikoninis kepimo padėkliukas 57 lt vietoj 84 lt
user posted image
Silikoninė forma "Karališka" 57 lt vietoj 84 lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 10 03, 20:03)
Jei  nenorit pirkt dviejų formų ir gaut dar vienos dovanų, galiu pasiūlyti šias kainas:
Silikoninė forma " Princesė" 73 lt vietoj 109 lt
user posted image
Silikoninė forma keksiukams 57 lt vietoj 84 lt
user posted image
Silikoninė kepimo forma su dvigubu plastiko spaustuku 63 lt vietoj 94 lt
user posted image
Silikoninis kepimo padėkliukas 57 lt vietoj 84 lt
user posted image
Silikoninė forma "Karališka" 57 lt vietoj 84 lt
user posted image

Papildyta:
Gal kas turite parduoti Perliuku forma ? man reikia dvieju .Gali buti panaudotos
Papildyta:
Gal kas turite Tupperwario Peliuku formaites partuoti ?Gali buti ir panaudotos .
Atsakyti