Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(Nervita @ 2009 10 21, 22:36)
4u.gif  silikonine kesui skirta forma turiu jau senokai...bet vis darydavau zeles tortus...o kepti nedrisau..visai neseniai issikepiau pyraga..ir ka jus galvojat jis man neissieme, gal kazka ne taip padariau????????? blush2.gif

Keista, man visada labai lengvai išsiima, tiesiog paverčiu ir iškrinta. ir riebalais jokiais netepu, ir nieko ypatingo nedarau... g.gif Ir net ne TW pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 10 22, 09:52)
Keista, man visada labai lengvai išsiima, tiesiog paverčiu ir iškrinta. ir riebalais jokiais netepu, ir nieko ypatingo nedarau... g.gif Ir net ne TW pas mane...

ir pas mane ne TW...tai galvojau tiesiog prasta ir tiek...bet paskaitinejau visoms viskas gerai..o man ne..nesuprantu kodel ax.gif
Atsakyti
4u.gif na isbandziau dar karta..istepiau..bet issiimti buvo tikrai nelengva...jau galvojau neisimsiu..
arba maniske kazkokia nekokybiska...arba as nemoku jose kepti ax.gif
Atsakyti
Aš prieš pildama tešlą formą praskalauju šaltu vandeniu. Pabandyk, gal padės.
dar nė karto nepasitaikė, kad sunkiai išsiimtų. Net kugelis puikiai iškrenta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 10 26, 13:12)
Aš prieš pildama tešlą formą praskalauju šaltu vandeniu. Pabandyk, gal padės.
dar nė karto nepasitaikė, kad sunkiai išsiimtų. Net kugelis puikiai iškrenta thumbup.gif

saltu vandeniu?...na pabandysiu dar taip bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane TW tai thumbup.gif Kugelio nemegdavau kepti, nes plovimo paskui ziauriai daug budavo, o dabar thumbup.gif Vakar varskes apkepa kepiau, liuks. Man silikonines pacios pacios, va kad dar didesniu ju butu. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos! o kur jus jas perkat? tik per platintojus? gal buna kokiu akciju,nuolaidu? siaip tai jos ne pigios!
Atsakyti
Tai kad tu silikoniniu formu dabar visur yra, ir kainos labai ivairios. Bendradarbe turi is Thomas Philipso kainavo iki 20Lt, labai patenkinta. Maciau IKI Tefal firmos, kaina gal apie 70 Lt (tikslaiai neprisimenu), ir Maximoje ju yra.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2009 10 26, 22:28)
sveikos! o kur jus jas perkat? tik per platintojus? gal buna kokiu akciju,nuolaidu? siaip tai jos ne pigios!

SIANDIEN KAIP TIK NUSIPIRKAU THOM PHILIPS TURIU JAU TRIS,YRA IR KEKSIUKAMS,IR MAZOS FORMELES,PAILGU,APVALIU.ZUIKIO FORMOS,IR KAINOS NUO 3,90 IKI 15LT.MAN JOS thumbup.gif ,NEREIK NET TW schmoll.gif
Atsakyti
O as kiek esu isbandzius tu silikono formu, tai TW visgi man labiausiai patiko thumbup.gif I nieka nekeisciau. ax.gif
Atsakyti
bet lietuvoj labai jau brangios silikono formeles, as firmos trent dideles formas pyragui apvalia, sirdeles formos ir storo silikono uz 25 lt pirkau. jei kas turit pazystamu uzsieni, paprasykit, kad nupirktu. rinkini galima uz 70 litu isigyti
Atsakyti
QUOTE(sinsan @ 2009 12 04, 00:12)
bet lietuvoj labai jau brangios silikono formeles, as firmos trent dideles formas pyragui apvalia, sirdeles formos ir storo silikono uz 25 lt pirkau. jei kas turit pazystamu uzsieni, paprasykit, kad nupirktu. rinkini galima uz 70 litu isigyti

i. be`
Atsakyti