Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

As turiu silikoniu formu is tw keksiukams, krepseliams, apvalia kurioje viska kepu ir pyragus ir sparnelius su bulvem, zodziu universali. Labai pravercia mazu keksiuku forma, kurioje vakareliams darau vieno kasnio sumustinius. Esu patenkina tupperwarre silikoninemis formomis, man niekas neprikepa ir lengvai plaunasi. Siulau visoms pabandyt smile.gif
Atsakyti
va cia radau neblogu silikoniniu formu, nemazas pasirinkimas, ir kas patiko, kad jos turi papildomai gelezini plona ziedeli, kuris prilaiko forma, kad nesideformotu
Ar kas bande butent sias formas, ar patiko ???
http://www.arevitosi...s...roup=1&id=5
Ar tupeware irgi su apsauga ? nes maxsimoj kiek maciau tai visos be sad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 13, 06:29)
va cia radau neblogu silikoniniu formu, nemazas pasirinkimas, ir kas patiko, kad jos turi papildomai gelezini plona ziedeli, kuris prilaiko forma, kad nesideformotu

Turiu kelias, labai patenkinta. thumbup.gif Tik tas žiedelis ne geležinis, o plastikinis, bent pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2011 06 13, 08:05)
Turiu kelias, labai patenkinta. thumbup.gif Tik tas žiedelis ne geležinis, o plastikinis, bent pas mane.

oj, o as pamaniau kad gelezinis blush2.gif nes givau jo nemaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 13, 05:29)
Ar tupeware irgi su apsauga ? nes maxsimoj kiek maciau tai visos be sad.gif

Labas rytas,

turiu kelias Arevitos formas -- nu super thumbup.gif gyvenu ir džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu tikra Tupperware ligonė - kai tik atsiranda atliekamų pinigų, tuoj pat ką nors nusiperku. Ir nė karto nesu nusivylusi wub.gif Bet jau silikonas... schmoll.gif
Dažnai kepam duoną (min. dukart per savaitę) tai TW formos tokio krūvio neatlaikė - pradėjo plyšti auselės (čia buvo mano neatsakingumas, tą pripažįstu) ir pačios sienelės (po incidento su auselėm, formas ištraukdavau kartu su skardom ir net nesiliesdavau prie jų, kol neatvėsdavo). Viskas būtų ok, jei ne atsisakymas jas pakeisti į naujas doh.gif Tai kokio velnio skelbti apie tą 30 m. garantiją? g.gif Juk formos tikai nepigios doh.gif Palyginimui - papigiajai pirkau paprastas silikonines formas - tarnauja iki šiol ir net nežada plyšti cool.gif
Atsakyti
Aš turiu nusipirkus iš Maximos biggrin.gif Nebuvau turėjusi tokio daikto, tai galvojau pabandysiu ir nusipirkau per akcijas smile.gif Pusę metų jau atlaikė thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš turėjau Maximinę. Viskas buvo su ja gerai, tik.... kartą vyras pasikuitė spintelėje, užmetė didįjį peilį ir doh.gif ohmy.gif Forma liko su vėdinimu dugne hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 22 birželio 2011 - 15:44
QUOTE(simoselis @ 2011 06 22, 01:57)
Sveikos, esu tikra Tupperware ligonė - kai tik atsiranda atliekamų pinigų, tuoj pat ką nors nusiperku. Ir nė karto nesu nusivylusi wub.gif  Bet jau silikonas... schmoll.gif
Dažnai kepam duoną (min. dukart per savaitę) tai TW formos tokio krūvio neatlaikė - pradėjo plyšti auselės (čia buvo mano neatsakingumas, tą pripažįstu) ir pačios sienelės (po incidento su auselėm, formas ištraukdavau kartu su skardom ir net nesiliesdavau prie jų, kol neatvėsdavo). Viskas būtų ok, jei ne atsisakymas jas pakeisti į naujas doh.gif Tai kokio velnio skelbti apie tą 30 m. garantiją? g.gif  Juk formos tikai nepigios doh.gif Palyginimui - papigiajai pirkau paprastas silikonines formas - tarnauja iki šiol ir net nežada plyšti cool.gif

Jei imate uz aseliu tikrai plysta forma, ties aselemis, reikia buti labai atsargiom, tuomet tikrai nekeicia ir jei peles apgriauzia, o buna tai irgi nekeicia, o apie garantija visuomet pranesama, kai perkate gamini, kad keicia tik gamyklini broka, o ne neteisinga naudojima.
Atsakyti
sveikos,

naudojuosi silikoninėm tiek pyragam kept, tiek keksiukam -- super daiktas thumbup.gif Tai dabar tos, kur yra paprastos (be jokių įmantrybių) net nebegražu man lotuliukas.gif
O iš figūrinių turiu ir naudoju tokias:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
keli pavyzdėliai, kokie gaminukai būna su figūrinėm:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2011 07 06, 22:45)
LINIUKS  4u.gif Super grazus,  thumbup.gif manau ir skanus Jusu gaminiai, thumbup.gif  tikra saunuole 4u.gif

Ačiū už gerą žodį aciuks.gif Čia šitie keksiukai išties skanūs, receptas -- Beatos Nicholson keksiukai su bananais ir šokoladu... Kas ragavo -- labai patiko skonio lengvumas, purumas, nu žodžiu -- šitas receptas laaabai vykęs ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2011 07 06, 08:37)
sveikos,
naudojuosi silikoninėm tiek pyragam kept, tiek keksiukam -- super daiktas  thumbup.gif Tai dabar tos, kur yra paprastos (be jokių įmantrybių) net nebegražu man  lotuliukas.gif
O iš figūrinių turiu ir naudoju tokias:

Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif O kur pirkot, gal "Arevitoj"? g.gif Kokios kainytės ten? Kiek atsimenu, pobaisės ax.gif
Atsakyti