Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

Man ir labai patinka silikoninės kepimo formos,turiu keksinę didelę,keksiukų įvairių raštų formeles,bet ne TW,viskas puikiai iškepa,niekada neprikepa,jokių riebalų,ir puikiai išsiima thumbup.gif
Atsakyti
sveikos! o kur jus jas perkat? tik per platintojus? gal buna kokiu akciju,nuolaidu? siaip tai jos ne pigios!

Reikia ziureti nuolat nuolaideles, kurios buna ir didziuosiuose centruose.

As turiu paprasta silikonine forma, kuria pirkau max, kainavo su nuolaida 20 lt. Joje darau ir zele torta, labai patinka vaikam thumbup.gif .

Turiu ir Tuperwaro, tai nepakartojama, tik as taip pat noreciau dar didesniu...
Atsakyti
QUOTE(rrramunyte @ 2010 01 14, 22:16)
sveikos! o kur jus jas perkat? tik per platintojus? gal buna kokiu akciju,nuolaidu? siaip tai jos ne pigios!

Reikia ziureti nuolat nuolaideles, kurios buna ir didziuosiuose centruose.

As turiu paprasta silikonine forma, kuria pirkau max, kainavo su nuolaida 20 lt. Joje darau ir zele torta, labai patinka vaikam  thumbup.gif .

Turiu ir Tuperwaro, tai nepakartojama, tik as taip pat noreciau dar didesniu...

As pirkau specializuotoj parduotuvej keksiukams pvz,o va pyragui pirkau Maximoj uz 9.99lt biggrin.gif
Atsakyti
kaip jum tokia?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matukoniene: 15 sausio 2010 - 15:05
QUOTE(matukoniene @ 2010 01 15, 16:05)
kaip jum tokia?
user posted image

Labai fainute, kiek suprantu cia keksiukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2010 02 05, 18:29)
Labai fainute, kiek suprantu cia keksiukams 4u.gif

Turiu tokia, labai fajna ir keksus, ir pyragus, ir tingini galima daryti. wub.gif
Atsakyti
Turiu ir aš silikonines formas (atidavė mama), bet vis surandu priežasčių jose nekepti. Nepatinka man, kad jos tokios patižę, t.y. supilsi tešlą, o viskas ten klaipysis, žodžiu matau riziką, kad sukris pyragas, kai išiminėsiu iškepusį. Dar, vis atrodo kad ta guma nuo karščio išskiria kokias tai medžiagas (kepimo temp. labai apribota), teflonas išskiria, o čia ....
Gal klystu, bet kiek pažiūriu į patyrusių virėjų įrankius, tai metalas, metalas...
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 02 05, 21:33)
Turiu ir aš silikonines formas (atidavė mama), bet vis surandu priežasčių jose nekepti. Nepatinka man, kad jos tokios patižę, t.y. supilsi tešlą, o viskas ten klaipysis, žodžiu matau riziką, kad sukris pyragas, kai išiminėsiu iškepusį. Dar, vis atrodo kad ta guma nuo karščio išskiria kokias tai medžiagas (kepimo temp. labai apribota), teflonas išskiria, o čia ....
Gal klystu, bet kiek pažiūriu į patyrusių virėjų įrankius, tai metalas, metalas...

Mano kitokia nuomone smile.gif Labai gerai jose kepti,nes niekada neprikepa,nereikia riebalais jokiais tepti doh.gif gerai iskrinta is ju,as tik uz silikonines,ypac kepiniams drinks_cheers.gif
Ziuriu zodis i zodi jau atkartojau savo praeita posta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 05 vasario 2010 - 22:13
Geras dalykas ta kepimo forma, turėjau Teffal, bet netyčia įpjoviau, dabar turiu kitokią. Patinka, kad maistas nepridega.
Atsakyti
Aš turiu Tupperware keksiukams formą, bet man labiau patinka popieriniuose
„indeliuose“ kepti, nes TW galiu vienu metu iškepti labai ribotą kiekį, o popierinėse - tiek, kiek telpa skardoje. Ir kai patiekiu ant stalo ar į svečius nešuosi, tai man popieriniuose atrodo gražiau. Bet čia tik mano patirtis ir nuomonė smile.gif
Atsakyti
Galima 'dėl grožio' popierines formeles įdėt į silikonines keksiukų formeles. Bet man asmeniškai popieriaus prilipimas prie keksiuko nepatinka.
Patiko Tefal silikoninė forma, deja supjaustė vyrija. Tai ji standesnė, bei viršuje viela prilaiko visą formą. Dabar naudoju pigesnes. Kadangi nebeperku nepridegančio popieriaus kepimui, įsivazduoju 'taupanti' su silikoninėm formom biggrin.gif
Atsakyti

i 
Silikoninių formų platintojams ir platintojoms galiu padėti įsigyti įspėjimą.
Dar kartą primenu forumo taisykles - komercijai, reklamai, platinimui forume - NE.
Moderatorė
Atsakyti