QUOTE(paukstyte @ 2006 01 07, 14:31)
Linda, gal gali man atsiųst kokių receptukų su nuotraukom. Jau dabar ssusigundžiau tuo omletu. Eisiu vakarienei kept.
Mano adresas sigairdeivis@one.lt DĖKUI
O apie tas iš Maximos silikonines formas girdėjau, kad išsilydo po trečio kepimo. Pati nebandžiau, nes turiu Tw. Žinoma, brangu, bet kaina atitinka kokybę. O kas kepat su tom iš Maximos, ar jau daug kartų kepėt? Gal jum visai gerai jos kepa? Ir neišsilydo?

Papasakokit
Omleta darau paprastai: suplaku kiausinius su vandeniu, dedu kiausiniu prieskoniu atrodo "Spilvos", tokiam raudonam pokely ir kiausinis nupiestas - labai skanus prieskoniai. Tada suberiu sutarkuota suriuka, susmulkinta desryte, kumpi, lasinukus, galima pomidoro, zalumynu, galima lasinukus su svogunu pries tai pakepti, tik tada imaisyti - na, visaip improvizuoti galima. Ta visa misini supilu i silikonine forma ir kepu ~200 laipsniu orkaiteje, kepimo laikas priklauso nuo formos, sirdelese iskepa per kokias 10-15 min, dideleje formoje ilgiau. Zymiai greiciau iskepa mikrobangineje (sirdelems uztenka 6 min.), bet man nelabai patinka, nes neapskrunda.