Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

Turiu dvi silikonines formas iš Tuperware, tai atsidžiaugti negaliu. Nė karto nieks nebuvo pridegę. Pirmą kartą kai į karštą orkaitę kišau labai abejojau, bet dabar man jos nepakeičiamos. thumbup.gif
Kitų firmų nebandžiau.
Atsakyti
Jau metus kepu Maximoj pirktoje formoje- meškutyje. Vaikai atsidžiaugt negali pyragu- meškučiu. thumbup.gif
Norėčiau Tuperwarinių, bet brangu ax.gif
Atsakyti
ir as pasigirsiu, kad turiu silikonu rinkinuka pirkta is Amway. Superinis dalykas ir labai kokybiskas, nes teko silikoniniu formu matyt namu parodoje , tai net nera ka lygint kokybes atszvilgiu bigsmile.gif Renkantis atkreipkit demesi, kad nebutu labai plonas (tada neislinks kepant ant groteliu mirksiukas.gif ), bet kad ir nebutu kietas. Jis turi but "svelnus", elastingas ir butinai su rankenelem, kad butu patogu ji isimti is orkaites.
Atsakyti
Linda, gal gali man atsiųst kokių receptukų su nuotraukom. Jau dabar ssusigundžiau tuo omletu. Eisiu vakarienei kept.
Mano adresas sigairdeivis@one.lt DĖKUI wub.gif
O apie tas iš Maximos silikonines formas girdėjau, kad išsilydo po trečio kepimo. Pati nebandžiau, nes turiu Tw. Žinoma, brangu, bet kaina atitinka kokybę. O kas kepat su tom iš Maximos, ar jau daug kartų kepėt? Gal jum visai gerai jos kepa? Ir neišsilydo? g.gif Papasakokit
Atsakyti
QUOTE(paukstyte @ 2006 01 07, 14:31)
Linda, gal gali man atsiųst kokių receptukų su nuotraukom. Jau dabar ssusigundžiau tuo omletu. Eisiu vakarienei kept.
Mano adresas    sigairdeivis@one.lt  DĖKUI  wub.gif
O apie tas iš Maximos silikonines formas girdėjau, kad išsilydo po trečio kepimo. Pati nebandžiau, nes turiu Tw. Žinoma, brangu, bet kaina atitinka kokybę. O kas kepat su tom iš Maximos, ar jau daug kartų kepėt? Gal jum visai gerai jos kepa? Ir neišsilydo? g.gif  Papasakokit

Omleta darau paprastai: suplaku kiausinius su vandeniu, dedu kiausiniu prieskoniu atrodo "Spilvos", tokiam raudonam pokely ir kiausinis nupiestas - labai skanus prieskoniai. Tada suberiu sutarkuota suriuka, susmulkinta desryte, kumpi, lasinukus, galima pomidoro, zalumynu, galima lasinukus su svogunu pries tai pakepti, tik tada imaisyti - na, visaip improvizuoti galima. Ta visa misini supilu i silikonine forma ir kepu ~200 laipsniu orkaiteje, kepimo laikas priklauso nuo formos, sirdelese iskepa per kokias 10-15 min, dideleje formoje ilgiau. Zymiai greiciau iskepa mikrobangineje (sirdelems uztenka 6 min.), bet man nelabai patinka, nes neapskrunda.
Atsakyti
Aš prieš porą mėnesių nusipirkau Amway kompanijos silikonines kepimo skardeles, tikrai super dalykas,nors ankščiau nelabai įsivaizdavau, kaip ten juose gali kas nors kepti. Tačiau dabar džiaugiuosi savo pasirinkimu. Be to ten į rinkinuką įeina 5 skardelės skirtingų formų, o kainuoja jos visos kaip viena skardelė iš Tuperware smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimena @ 2006 01 08, 12:34)
Aš prieš porą mėnesių nusipirkau Amway kompanijos silikonines kepimo skardeles, tikrai super dalykas,nors ankščiau nelabai įsivaizdavau, kaip ten juose gali kas nors kepti. Tačiau dabar džiaugiuosi savo pasirinkimu. Be to ten į rinkinuką įeina 5 skardelės skirtingų formų, o kainuoja jos visos kaip viena skardelė iš Tuperware  smile.gif

tai kiek jos visos kainuoja? ir kokio dydzio ?jos apvalios? kvadratines?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 01 08, 13:41)
tai kiek jos visos kainuoja? ir kokio dydzio ?jos apvalios? kvadratines?

Viso komplektuko kaina 130lt . Yra ir apvali ir kvadratinė ir pailga,o taip pat dvi su formom.Vienoje didesnės formelės ,kita su mažesnėm formelėm .Kokybė tikrai niekuo nesiskiria nuo TW, kadangi draugė turi dvi silikonines skardas ir TW tai turiu su kuo palyginti,iškepa taip pat labai skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimena @ 2006 01 08, 14:28)
Viso komplektuko kaina 130lt . Yra ir apvali ir kvadratinė ir  pailga,o taip pat dvi su formom.Vienoje didesnės formelės ,kita su mažesnėm formelėm .Kokybė tikrai niekuo nesiskiria nuo TW, kadangi draugė turi dvi silikonines skardas ir TW tai turiu su kuo palyginti,iškepa taip pat labai skaniai  smile.gif

O garantija kokia nors jie duoda? Isvis idomu, kaip su Amway garantijom, jei jie neregistruoti Lietuvoje? g.gif Nors cia turbut ne sioje temoje tureciau klausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2006 01 08, 16:32)
O garantija kokia nors jie duoda?  Isvis idomu, kaip su Amway garantijom, jei jie neregistruoti Lietuvoje?  g.gif  Nors cia turbut ne sioje temoje tureciau klausti  ax.gif

Duoda wink.gif jei prekė nepateisina tavo lūkesčių ar yra brokuota gali ją grąžinti ( yra terminai atskiroms prekių grupėms) . Atstovybė Amway arčiausiai yra Lenkijoje,per Websa gali daryti užsakymus,ten užsiregistravęs ir nusipirkęs licenziją, garantijas gauni visas kokias tik ši amerikiečių kompanija suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukstyte @ 2006 01 07, 17:31)
O apie tas iš Maximos silikonines formas girdėjau, kad išsilydo po trečio kepimo. Pati nebandžiau, nes turiu Tw. Žinoma, brangu, bet kaina atitinka kokybę. O kas kepat su tom iš Maximos, ar jau daug kartų kepėt? Gal jum visai gerai jos kepa? Ir neišsilydo? g.gif  Papasakokit

Nežinau kaip kitoms, o man tai ta maximinė forma visai gera. Kad neišsilydo, tai tikrai. Jau kokie metai kaip naudoju, beje dažnokai. Aišku, gal tos brangesnės ir geresnės, negaliu palygint, bet... maximinės irgi nepeikčiau.
Atsakyti
QUOTE(gri36 @ 2006 01 08, 23:50)
Nežinau kaip kitoms, o man tai ta maximinė forma visai gera. Kad neišsilydo, tai tikrai. Jau kokie metai kaip naudoju, beje dažnokai. Aišku, gal tos brangesnės ir geresnės, negaliu palygint, bet... maximinės irgi nepeikčiau.

"geros" seimininkes gali ir TW formas islydyti.. siaip man tai TW produktai, palyginus su kitu firmu gaminiais, tai kaip mercedesai su opeliais.. tongue.gif
Atsakyti