Įkraunama...
Įkraunama...

Silikoninės kepimo formos

QUOTE(sunbeam @ 2006 08 10, 21:31)
tai kad kol kas virtuves neturiu blush2.gif . o be to, neturiu ne vienos drauges, kuriai patinka valgyti gaminti ax.gif  biggrin.gif

Betgi valgyti tai taisote vistiek unsure.gif , o silikonines tupperware formas galima naudoti ir mikrobangineje, thumbup.gif labai skanei apkepas varskes iskepa per 4 min.ir dar daug visko galima pagaminti tose formose
Atsakyti
Ar naudojate Maximoje pirktas silikonines formas? Kaina tikrai patraukli ax.gif Tik įdomu kaip naudojasi, ar nesvyla? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbeam @ 2006 08 10, 20:31)
tai kad kol kas virtuves neturiu blush2.gif . o be to, neturiu ne vienos drauges, kuriai patinka valgyti gaminti ax.gif  biggrin.gif

O tavo draugem valgyt patinka??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 08 14, 12:21)
Ar naudojate Maximoje pirktas silikonines formas? Kaina tikrai patraukli  ax.gif Tik įdomu kaip naudojasi, ar nesvyla?  4u.gif

aš nusipirkau keksiukų formą silikoninę iš MAXIMOS (labai reikėjo keksiukų, o TWneturėjau dar tos formos lotuliukas.gif ) tai man prisvilo truputį, bet ne taip kaip prie paprastos skardinės formos. Šiaip tai galima naudoti ją ir toliau, bet ji tokia visai kaip kaliošas, minkšta labai, tešlos įpylus jau nelabai jos vienos iki orkaitės nuneši, reikia ant skardos ar tankių grotelių dėti iškart. Nu vienu žodžiu nėra iš jos jokio stebuklo, bet naudoti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 08 16, 09:46)
aš nusipirkau keksiukų formą silikoninę iš MAXIMOS (labai reikėjo keksiukų, o TWneturėjau dar tos formos  lotuliukas.gif ) tai man prisvilo truputį, bet ne taip kaip prie paprastos skardinės formos. Šiaip tai galima naudoti ją ir toliau, bet ji tokia visai kaip kaliošas, minkšta labai, tešlos įpylus jau nelabai jos vienos iki orkaitės nuneši, reikia ant skardos ar tankių grotelių dėti iškart. Nu vienu žodžiu nėra iš jos jokio stebuklo, bet naudoti galima  mirksiukas.gif

Negali buti, kad TW neturejo, nes tik po to kai TW sukure silikonines formasvisi kiti pradejo jas kopijuoti.
O TW ir maximos formos skiriasi-TW tvirtesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziza: 16 rugpjūčio 2006 - 15:51
TW tai yra keksiukų formų, tik aš tuo momentu neturėjau, kai reikėjo keksiukus kepti biggrin.gif . dabar jau turiu ir TW keksiukų formą.
RIMI mačiau Dr.Oetker silikonines formas, tai jų kaina ne ką mažesnė nei TW ir atrodo jos kur kas soldžiau nei iš Maximos.. ok.gif bet abejoju ar yra kitų, geresnių nei TW ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 08 17, 10:26)
.
RIMI mačiau Dr.Oetker silikonines formas, tai jų kaina ne ką mažesnė nei TW ir atrodo jos kur kas soldžiau nei iš Maximos..  ok.gif bet abejoju ar yra kitų, geresnių nei TW  ax.gif

Betgi perkant prekybos centruose niekas neduoda garantijos visa gyvenima schmoll.gif , kaip TW, as turiu TW keleta ir labai dziaugiuosi thumbup.gif , jas naudoju dujineje ir mikrobangineje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ravser @ 2006 08 17, 09:26)
... bet abejoju ar yra kitų, geresnių nei TW  ax.gif

pati TW formos neturiu, bet mano mama ja nusivylė, nes po poros kepimų nuplyšo rankena. taip kad aš ir nesusigundžiau. o kita TW produkciją naudoju beveik be priekaištų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėlis @ 2006 09 07, 12:01)
nusivylė, nes po poros kepimų nuplyšo rankena. taip kad aš ir nesusigundžiau. o kita TW produkciją naudoju beveik be priekaištų. bigsmile.gif

Pirmiausiai silikoninių indų iš orkaitės traukti už rankenų nerekomenduojama, tas formas reikia ištraukti su visom grotelėm ant kurių ir kepate. O dabar tegul mama kreikpiasi į konsultantę iš kurios pirko, turėtų pagelbėti mirksiukas.gif .

Ir dar į vieną aukščiau esantį teiginį norėčiau atsakyti. Silikoninėm formom garantija visam gyvenimui neduodama(čia tikriausiai demonstruotoja perlenkė). Garantiją TW produkcijai duoda 30 metų.
Atsakyti
Nusipirkau ir as silikonine forma (ne TW), bet turiu klausimu. Instrukcijoje parasyta : "Nenaudokite kepimo formos ant tiesioginio karscio". Ka tai reiskia - kad negalima deti tiesiai ant groteliu, reikia i skarda ? Ar reikia kepant forma tepti riebalais arba pvz. barstyti dziuveseliais ? Ir ar kepate ten tik pyragus ir apkepus, ar ir kepsnius, vistiena ir pan. ? Lb dekinga uz atsakymus is anksto ! smile.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau viena klausima smile.gif : ar naudojate silikonines menteles ? Ka su jomis galima daryti - tik maisyti ?
Atsakyti
ypata, turima omeny nedėti ant atviros ugnies ar tiesiai ant viryklės smile.gif Aš kartais dedu ant grotelių, kartais ant skardos...
Tepti riebalais reikia tik prieš naudojant pirmą kartą, vėliau nei tepti, nei kuo nors barstyti nereikia smile.gif
O kepu jose ne tik pyragus, bet ir visa kitą 4u.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau viena klausima smile.gif : ar naudojate silikonines menteles ? Ka su jomis galima daryti - tik maisyti ?
Atsakyti