Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.
QUOTE(kisule @ 2010 01 24, 20:06)
Kauno Grūdų ekstra, gavosi geriau nei su Malsenos karališkais.
O kai iškepa, tai palaikot dar orkaitėje ar traukiat iš karto?

Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 24, 20:16)
Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.
Išpeikė? Negirdėjau. O ką sakė?

QUOTE(miau @ 2010 01 24, 21:19)
Na gal ir blogai isgirdai, bet lygtai taip girdejau. Reiks is naujo pasiziuret.
Pyrago orkaiteje nebelaikau, kai iskepa, traukiu lauk.
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 24, 09:59)
grange, mūsų šeimai (mes trys valgytojai) su pusę normos nebūtų kas veikt
jau vakare nebebuvo pusės šimtalapio


Na ,mes tik dviese, ir tai MB nemėgėjas, tad man vienai tektų.
Matysiu

Dėkui..
QUOTE(miau @ 2010 01 24, 21:00)
Niu kepa ir mano šimtalapis. Gal trečias kartas pavyks
Šį kartą ir tešla tampėsi, tai apsidžiaugiau
Gal dėl to, kad kitus miltus naudojau... 




Kaip pavyko?

iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais

Papildyta:
Mano anakonda


QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 11:17)
Kaip pavyko?
iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais
Papildyta:
Mano anakonda
Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas 

iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais

Papildyta:
Mano anakonda


Cia is visos normos?


QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 12:05)
grazuole ta anakonda


Nu liuks
Ir kaip tokia suraityti i bleta
.Beje,o kame tu ja kepei

Ir kaip tokia suraityti i bleta


QUOTE(Neryte @ 2010 01 25, 14:26)
Dviese su mb raitėm



QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 24, 12:53)
Ji tikra dzūkė, toks tikras ir šiltas žmogus, o matant, kaip tai vyksta iš tiesų - išvis įdomu be galo.
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 13:17)
Nepyk už nuomonę, bet aš kepdama stengiuosi kad estetinis vaizdas būtų, ne tik skonis


