QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 23, 11:52)
sakykit, o kaip plikomos aguonos

užpilt verdančiu vandeniu ir viskas? o reikia leist pastovėt jom biški? nesu darius niekad, tai nežinau
Spygli2, as uzpilu aguonas verdanciu vandeniu, kai pradedu gaminti tesla. Kai isminkau tesla (t.y. po pusvalandzio) nupilu nuo aguonu vandeni ir dar karta uzpilu verdanciu vandeniu. Palaikau dar 10-15 min ir nupylus vandeni - permalu viena karta su mesmale

Sekmes gamyboje
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 23, 16:16)
Aš matai nelabai mėgėja riebaus maisto. Va, ir šiandien - pusryčiams pasikepėm kiaušinių su lašinukais, dabar šitaip negera, draugauju su angliukais ir mineraliniu vandeniu. Tad ir iš šviežaus šimtalapio nuvarvinau nemažai šviesto ištirpusio. Bet dėl to nei kiek nesigailiu, man ir 'nuvarvintas, sausas' buvo be galo skanus. Draugas prašė pakartoti, tai esu morališkai nusiteikusi atsigavusi kepti šį gražuolį iš naujo
Kas del simtalapiu riebumo, tai taip. Pries gerus 8 men buvau didelej sventej, kaip tik buvo triju aukstu simtalapis ir dalyvavo ju kepeja - totore. Kalbejau su ja - ir ji pasake, jog pats skaniausias simtalapis buna 3-4 diena, kai susigeria sviestas ir jis "susistovi". Dabar taip ir darau, jei reikia - issikepu pries 3 dienas. Tada niam niam