QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 26, 03:20)
būtų įdomu pamatyt formas kaip tau toks apvalus išeina???
ir kaip tu tuos kraštelius taip gražiai sujungi??
Jau sakiau, kad formai naudoju įvairių dydžių keptuves

Šitam specialiai iekojau kuo didesnės formos. Kadangi atsegamos tortinės formos nenoriu

o nieko daugiau tinkamo neradau, panaudojau keptuvę. atrodo, kad skersmuo 30 cm. Kai kepu mažesnį - iš 750 g miltų, 2 kg svorio, tai naudoju kažkada iš Rimi už lipdukus paimtą stiklinę formą - troškintuvą su dangčiu. Tam žemesniam ir kepu. Dar mažesniam pyragui vėl turiu keptuvių - po Eurą prisipirkau, rankenas nuėmiau ir turiu formą.
O kraštelius tai būtinai stengiuosi sujungt- apglostau, pašnekinu

ir susijungia

Aš visada kepimui naudoju kepimo popierių, tai pirmiausia kai susuku, dedu ant popieriaus, į vidurį statau skardinę, tada sujungiu kraštus. ir tik po to keliu į formą.
Juk bet kokiu atveju, žmogui pirmiausia įspūdį daro estetinis vaizdas, kad ant stalo būtų gražu, kol dar neprapjautas. Žinoma, prapjovus irgi būtinai turi būti skanu, nes kitą kartą nei pats pirks, nei kitam nerekomenduos.