Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 01 24, 20:06)
kokius naudojai miltus? ax.gif


Kauno Grūdų ekstra, gavosi geriau nei su Malsenos karališkais.
O kai iškepa, tai palaikot dar orkaitėje ar traukiat iš karto? g.gif
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 24, 20:16)
Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.


Išpeikė? Negirdėjau. O ką sakė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 01 24, 21:19)
Papildyta:
Išpeikė? Negirdėjau. O ką sakė?  g.gif


Na gal ir blogai isgirdai, bet lygtai taip girdejau. Reiks is naujo pasiziuret.
Pyrago orkaiteje nebelaikau, kai iskepa, traukiu lauk.
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 24, 09:59)
grange, mūsų šeimai (mes trys valgytojai) su pusę normos nebūtų kas veikt schmoll.gif jau vakare nebebuvo pusės šimtalapio doh.gif

Na ,mes tik dviese, ir tai MB nemėgėjas, tad man vienai tektų.
Matysiu smile.gif

Dėkui..
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 01 24, 21:00)
Niu kepa ir mano šimtalapis. Gal trečias kartas pavyks  doh.gif  Šį kartą ir tešla tampėsi, tai apsidžiaugiau  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal dėl to, kad kitus miltus naudojau...  g.gif

Kaip pavyko? biggrin.gif

iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mano anakonda biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 11:17)
Kaip pavyko?  biggrin.gif

iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mano anakonda  biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas  blush2.gif

Cia is visos normos? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 01 25, 13:03)
Cia is visos normos?  bigsmile.gif  ax.gif

ne, čia pusantros normos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 12:05)
ne, čia pusantros normos  biggrin.gif

grazuole ta anakonda 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu liuks thumbup.gif
Ir kaip tokia suraityti i bleta doh.gif .Beje,o kame tu ja kepei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 01 25, 14:26)
Nu liuks  thumbup.gif
Ir kaip tokia suraityti i bleta  doh.gif .Beje,o kame tu ja kepei  g.gif

Dviese su mb raitėm drinks_cheers.gif ir nusipirkau didesnę skardą tokiems gyvatinams... bet irgi - į orkaitę netilpo 2 cm, tai mb pjovė vieną rankeną doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 24, 12:53)
nu bobutė tai ta kultinė  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif


Ji tikra dzūkė, toks tikras ir šiltas žmogus, o matant, kaip tai vyksta iš tiesų - išvis įdomu be galo.
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 13:17)
Mano anakonda  biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas  blush2.gif

Nepyk už nuomonę, bet aš kepdama stengiuosi kad estetinis vaizdas būtų, ne tik skonis ax.gif Kažkaip man labai užkliuvo, kad siūlės nepaslėptos po kepiniu, o beveik per visą pyragą ant viršaus matosi. O iš pusantros normos tai reiškia iš 750 g miltų? Kiek svėrė iškeptas? Čia mano iš 1kg miltų . Iškepto svoris - 3 kg ax.gif Na, aš visada kepu apvalius. Tam prisipirkau įvairių dydžių formų, keptuvių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 25 sausio 2010 - 15:11