QUOTE(miau @ 2010 02 11, 12:28)
Na va ir aš troškintuve kepiau

O kur dedi išėmus? Į lėkštę ar kokią tortinę? Nes aš įdėjau į kitą stiklinę lėkštę, tai juodai prilipo. Bet, kaip sakiau, po to kai suvalgėm, per tris dienas atmirkiau
taip i lekste ar i tortine, pirmaji dejau i stikline tortine, tai gal siek tiek prilipo, bet nestipriai, o va sita dejau i moline lekste, tai puikiai, visai neprilipo, jau ragavom, labai skanus, skonis kaip simtalapio, foto neuzilgo atnesiu
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 11, 13:26)
Puodukas man patiko tuo, kad už ąselės paėmiei ir išėmei, o su skardine visko buvo...

nors čia turbūt tik mano nezgrabumo pavyzdys- kitos puikiai su skardine kepa.
na su puoduku sunkiau, kai norima apipilti sviestu kepanti.nes sviestas issisunkia i vidury, tai kai as dejau skardine, tai samciu pasemiau is vidurio ir aplieju, labai gerai

bet mano skardine nemaza, nuo similako dar uzsilikus, tai nupjovojiau dugna ir liko kiauras
Papildyta:
atnesu foto, na siaip man graziai atrodo, tik kad bulka, bet skonis nesiskiria, tik minkstesnis

netrupa