Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(liucijabalt @ 2010 02 27, 22:07)
nu saunu, grange, kad ryzaisi  ploja.gif ir dar taip vaizdziai  good.gif manau, kad perkildinai tesla, todel ir plyso tau  mirksiukas.gif  ir skaniausias jis buna po 3 dienu  essen.gif

ane, o a6 galvojau kad dar mažai pakilo...
3 dienų neišbus jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Dedu to mano nabago foto pjautą

user posted image

user posted image

kaip ir tikėjaus, sluoksnių nėra, bet vidus toks šlapias, sultingas, ir ne toks saldus,kaip galvojau, tik ant paskutinio sluoksnio tai riebu jaučias.
man tik buvo keista,kad išėmus nebuvo visai sviesto,kaip jis visas taip susigėrė...

Maniškiui patiko labiausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 02 28, 15:38)

kaip ir tikėjaus, sluoksnių nėra, bet vidus toks šlapias, sultingas, ir ne toks saldus,kaip galvojau, tik ant paskutinio sluoksnio tai riebu jaučias.
man tik buvo keista,kad išėmus nebuvo visai sviesto,kaip jis visas taip susigėrė...

Maniškiui patiko labiausiai  biggrin.gif

sviestas visada susigeria i tesla ax.gif
tikiu, kad kai kepsi kita simtalapi - tai bus ir sluoksneliai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, skubus klausimas - KIEK ILGIAUSIAI gali šimtalapis stovėti nevalgomas? help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 03 01, 10:46)
Laba, skubus klausimas - KIEK ILGIAUSIAI gali šimtalapis stovėti nevalgomas?  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif


Gali ilgai. Pas mane isbūna iki savaitės ant stalo virtuvėje, svarbu įdėti į popierinę dėžę(man labiau patinka nei celofane laikyti. Gali ir daugiau, tačiau tai kenkia skoniui. Jis darosi sausas bei "suvalgo" cukrų. Kartais dedu šviežią pjaustytą į šaldymo kamerą. O atšildau mikrobangėje.
Pagrindinis produktas, nuo ko gali pradeti gesti yra aguonos.
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 01, 09:55)
Gali ilgai. Pas mane isbūna iki savaitės ant stalo virtuvėje, svarbu įdėti į popierinę dėžę(man labiau patinka nei celofane laikyti. Gali ir daugiau, tačiau tai kenkia skoniui. Jis darosi sausas bei "suvalgo" cukrų. Kartais dedu šviežią pjaustytą į šaldymo kamerą. O atšildau mikrobangėje.
Pagrindinis produktas, nuo ko gali pradeti gesti yra aguonos.

Labai dėkui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Mano mama labai skanų šimmtalapį daro, tai patikėkite jis tesugeba keleta dienų virtuvėje prasilaikyti nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+stilius @ 2010 03 01, 16:43)
Mano mama labai skanų šimmtalapį daro, tai patikėkite jis tesugeba keleta dienų virtuvėje prasilaikyti  nestuke.gif  4u.gif

bet kuris šimtalapis yra skanus, ne dėl skanumo buvo klausta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 02 28, 14:38)
Dedu to mano nabago foto pjautą



kaip ir tikėjaus, sluoksnių nėra, bet vidus toks šlapias, sultingas, ir ne toks saldus,kaip galvojau, tik ant paskutinio sluoksnio tai riebu jaučias.
man tik buvo keista,kad išėmus nebuvo visai sviesto,kaip jis visas taip susigėrė...

Maniškiui patiko labiausiai  biggrin.gif

mielai gabaleli suvalgyciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(+stilius @ 2010 03 01, 17:43)
Mano mama labai skanų šimmtalapį daro, tai patikėkite jis tesugeba keleta dienų virtuvėje prasilaikyti  nestuke.gif  4u.gif

Mano namiškiams šimtalapiai jau atsibodę. Aš jo nevalgau. Kepu ji ne tik sau ir dažniau nei savaitgali:).
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 01, 19:54)
Kepu ji ne tik sau ir dažniau nei savaitgali:).

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
tikra tiesa, trečią dieną jis pasakiškas paliko biggrin.gif
Atsakyti