QUOTE(Linuteeee @ 2010 03 03, 17:55)
Sveikos

vis uzklystu i sia tema akiu pakanyt bei seiles nuryt...

tad skaiciau skaiciau ir sugalvojau pabandyt ir pati padaryt si skanesta...

jau dariau gal kokius 5-6 kartus, bet is ju gavosi tik du,tokiu kokiu norejau...

siandien ryte vel kepiau, ir atejau parodyt kaip gavosi

neiskentejau neprapjovus

bet valgomas bus po keliu dienu
laukiu jusu komentaru,ka galeciau patobulinti,nes zinau,kad neidialus...
Labai puikus kepinukas, bet ikisiu savo pasiulymus ka galetum patobulinti:
1.minkoma per kieta tesla - tuomet sunkiai tamposi
2. aguonos siek tiek per drėgnos -tada bulkinasi per kieta-neistampyta tesla
3. gali būt per stipriai suvyniota (šimtalapi as vynioju siek tiek palaidziau, bet vietos plestis neduodu daug.
Is nuotraukos nesuprantu ar susidarius karamele, jei ne- tuomet reikia daugiau cukraus, nes riebalų matosi sociai. Arba per trumpai keptas, nors pakankamai apskrudes.
Bet ir labiausiai prityrusiai kepejai šimtalapis ne visuomet gaunasi idealiai.