QUOTE(Neryte @ 2010 03 05, 18:10)
O ka darai toliau su tomis sausai sumaltomis aguonomis?
Nieko, sudedu ant pyrago, barstau cukrum ir vynioju....

QUOTE(adia3 @ 2010 03 06, 13:26)
Nusausinu per sieteli. Darbas ilgesnis, bet...
verta.
Be to šimtalapis, mano giliu įsitikinimu, progų bei švenčiu patiekalas. Visi nori tik ka iskepto. O pastovejusi uz didelius pinigus nesinori pirkt.

Be to šimtalapis, mano giliu įsitikinimu, progų bei švenčiu patiekalas. Visi nori tik ka iskepto. O pastovejusi uz didelius pinigus nesinori pirkt.
Vakar kepiau su plikytomis. Skonio požiūriu nepasakyčau, kad smarkiai skirtumas jautės, bet tikrai tvirtesnis įdaras


Na, drįsiu pasiginčyt - jei moki pats, tai nebūtinai kažkokiai ypatingai progai, bet jei pirkt, tada taip.
