REIKIA PATARIMO
Paragavau pirmą kartą naminį šimtalapį. Skonis nuostabus.

Pirktinio neragavus. Taigi, šiandien jau kepu pati. Prisiskaičius jūsų receptų.
Pats gamybos procesas sekėsi neblogai ir man patiko lapus tampyti, kažkas neįprasto. Vienu žodžiu ir iškepė ir atrodė ir kvepėjo ir kvepia tikrai skaniai.
Tiesa, aš aguonų nelabai mėgstu tai dėjau varškę su razinomis. Paragavom po 4 val. kada atvėso.
Bet ...dabar suprantu kur padariau klaidų.
Nenupjoviau storų galų, todėl jis kaip bulka (aš taip manau, profės tikiuosi patars

)
per mažai barščiau cukraus, nes trūksta saldumo, pirmą kartą nesupratau ką reiškia gausiai barstyti cukrumi
ir gal nuo varškės viršutinis lapas šlapias, bet visi kiti kylant į viršų puikūs, trapūs.
Dariau iš pusės normos ir sviesto tik 200 g. dėjau, turbūt taip pat mažoka.
Na, kitą kartą bandysiu su aguonomis. Nes noras labai didelis išmokti jį kepti.
Tai va mano pirmas bandymas buvo toks.

Visi nusprendėm , kad iškepė skanus pyragas, bet ne Šimtalapis.
Gal ką patarsite.