QUOTE(dangiuk @ 2010 04 10, 21:04)
Nebūtinai - ji gali būti ir blogai užminkyta. O minkau aš toli gražu ne visada tą pusę valandos ir nepasakyčiau, kad tai turi didelės įtakos tampymui - kad tampysis blogai, galiu pasakyt, vos tešla susiminko (dar prieš išminkymą).

Gerai būtų, kad sugebėčiau iš karto pastebėti kaip tešla minkysis prieš ją išminkant... Ir jeigu tešlą minkot, ir ji vis dar "nemaloni" reiškia ją dar minkyt ir minkyt

Kai pasidaro graži, lygi, su sproginėjančiom oro pūslelėm - va tada galima tampyti, ir jokio vargo nebus. Lakštai nei pliš, nei sunkiai tampysis, kadangi tešla jau bus pakankamai elastinga, ir tinkamai paruošta. Čia vos ne tas pats kaip su plikytais sausainiais - kuo ilgiau tešla sukama, kantriai mušant po vieną kiaušinį (būtent sukama, bet ne plakama el.plakikliu ar pan.), tuo sausainiai iškeps skanesni