Cipciukas kazkada minejo,kad 2,5 kiausinio kuriuos ji naudoja pusei normai yra XL dydzio
as visada dedu 3
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 10, 13:36)
Karapuzikai aciukas
o 1 lape receptas skaitosi visa porcija
Ir tuos blynus viena ant kito dedant apspaust krastelius reikia taip su apcioje esanciu blynu
O kaip patogiau ar blyna pakociojus kaip raso recepte det ant istmapyto laksto
ir tampyti, ar kaip karapuzike rase, atskirai istampyt tuos lakstus tik tada perkelt
Kaip supratau ne minkyme teslos pagrindinis vargas o tu lakstu tampyme
Darysiu jauciu su gyvom mielem ne su miltukais
o 1 lape receptas skaitosi visa porcija
Ir tuos blynus viena ant kito dedant apspaust krastelius reikia taip su apcioje esanciu blynu
O kaip patogiau ar blyna pakociojus kaip raso recepte det ant istmapyto laksto
ir tampyti, ar kaip karapuzike rase, atskirai istampyt tuos lakstus tik tada perkelt
Kaip supratau ne minkyme teslos pagrindinis vargas o tu lakstu tampyme
Darysiu jauciu su gyvom mielem ne su miltukais
pirmam lape puse porcijos
atskirai juos tampyti reikia ir tik tda sudeti... nu viena istampai pakloji ant riebaus stalo, antra tampai salia, perkeli ant sviestuoto ir cukruoto pirmojo ( pataisai kad graziai uzsidetu), toliau trecia ir tt...
jojo pgrindinis vargas tuos lapus istampyti kad butu permatomi, nes as pirmus kartus per storai istampiau ir per mazai sviesto dejau tai gavosi bulka o ne lapai, bet vistiek skani
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 10, 11:58)
Jei dideli kiaušiniai, tai tą trečiąjį suplaki, padalini per pusę ir sudedi į tešlą
Pirmame puslapyje nurodyta pusė šimtalapio normos.
Aš blynus šiek tiek pakočioju, po to ištampau gan nemažai ir perkeliu ant pirmojo lakšto, o ten kiek dar trūksta iki kraštų ištampau. Bandyk ir atrasi kaip tau patogiau
Kepu maždaug 1 val. ir 20 min, bet čia nuo orkaitės priklauso.
Tiesa, pasinaudojau kažkurios iš kepėjėlių patarimu ir gabaliukus kildinau uždengus maistine plėvele, išties visai nesudžiūvo paviršius
QUOTE(Dai'na @ 2010 04 10, 14:25)
QUOTE(karapuzike @ 2010 04 10, 14:56)
QUOTE(NerLin @ 2010 04 10, 14:57)
Aciukas visom patarejoms
Ryt kepsiu, imesiu kaip gavosi
lauksim,lauksim
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 10, 13:36)
Kaip supratau ne minkyme teslos pagrindinis vargas o tu lakstu tampyme
Darysiu jauciu su gyvom mielem ne su miltukais
Nevisai teisingai supratote
Na man tesla minkyt tikrai lengviau nei graziai istampyt...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 10, 17:36)
Na man tesla minkyt tikrai lengviau nei graziai istampyt...
Man, kaip sio pyrago kepimo drisciau pasakyti
Na man atrodo kad minkymas yra tiesiog techniskas darbas, ilgas ale minkyt tesla tai tikrai moku
O tie tampymai , kociojimai man rodos vidis gaminio, labai rupi, kad gerai pavyktu, dar tokio plonumo lakstus istampyt jau menas yra. Tesla gerai isminkyt manau kiekviena sugeba, kuri gamint megsta
O tie tampymai , kociojimai man rodos vidis gaminio, labai rupi, kad gerai pavyktu, dar tokio plonumo lakstus istampyt jau menas yra. Tesla gerai isminkyt manau kiekviena sugeba, kuri gamint megsta
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 10, 19:25)
Na man atrodo kad minkymas yra tiesiog techniskas darbas, ilgas ale minkyt tesla tai tikrai moku
O tie tampymai , kociojimai man rodos vidis gaminio, labai rupi, kad gerai pavyktu, dar tokio plonumo lakstus istampyt jau menas yra. Tesla gerai isminkyt manau kiekviena sugeba, kuri gamint megsta
O tie tampymai , kociojimai man rodos vidis gaminio, labai rupi, kad gerai pavyktu, dar tokio plonumo lakstus istampyt jau menas yra. Tesla gerai isminkyt manau kiekviena sugeba, kuri gamint megsta
Tu pabandyk, o aš tada pas tave į kursus ateisiu
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 10, 18:25)
Na man atrodo kad minkymas yra tiesiog techniskas darbas, ilgas ale minkyt tesla tai tikrai moku
O tie tampymai , kociojimai man rodos vidis gaminio, labai rupi, kad gerai pavyktu, dar tokio plonumo lakstus istampyt jau menas yra. Tesla gerai isminkyt manau kiekviena sugeba, kuri gamint megsta
O tie tampymai , kociojimai man rodos vidis gaminio, labai rupi, kad gerai pavyktu, dar tokio plonumo lakstus istampyt jau menas yra. Tesla gerai isminkyt manau kiekviena sugeba, kuri gamint megsta
Man asmeniškai pats tešlos užminkymas truputuką mistika - vienąsyk ji būna tokia, kad ir minkyt, ir tampyt vienas malonumas, o kitąsyk (su tom pačiom produktų proporcijom) - tragedija, ir keikies. ir to juodo, techniško darbo labai daug įdėt reikia. o šiaip atskirai nei minkyti, nei tampyti nėra baisiai sunkus reikalas.
o tą aparatą lakštų tampymui labai norėtųs pamatyt.
Pasakysiu vieną - jeigu lakštus sunkiai tampyti sekasi, tai reiškia tešla nebuvo tinkamai išminkyta







