Panos, ka tik orkaiten pasoviau savo pirmaji 100lapi... Iskeps turbut lygiai vidurnakti. Cia karta uzklydus radau sita recepta, po dar bendradarbe grizo is kazkokiu Panevezio krastu, parveze paragauti - patiko, o siandien ir nuotaika tokia kepimo Zodziu, laukiu kvapu kvapeliu!
su nepraustaburne. Ne karta ir man teko kepti simtalapius, taciau man dar daugiau reikia sviesto, apie 600g. Taip kad jo negailiu ir sviesta tepti reikia ant istampytu lapu fantastiskai skanus buna Rytoj kepsiu vyro gimtadieniui mmmm.... Papildyta: Agniuk, tikrai per sausas. Ir ziurint i foto atrodo, jog dar ploniau turetum iskocioti
su nepraustaburne. Ne karta ir man teko kepti simtalapius, taciau man dar daugiau reikia sviesto, apie 600g. Taip kad jo negailiu ir sviesta tepti reikia ant istampytu lapu fantastiskai skanus buna Rytoj kepsiu vyro gimtadieniui mmmm....
Rytoj apsiginklavus fotiku bandysiu trečią kartą kepti šimtalapį. Jei ir vėl nesigaus, tada prašysiuosi pas kažkurią į svečius, kad parodytumėt kaip tai daroma
Ir dar noriu paklaust, jei minkant tešla pasirodo kietoka, galima šilto pieno įpilt? Sorry, gal durnas klausimas, bet kad su tešla nelabai draugauju