Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 19, 23:19)
sviestą reikia ne kočiojant ar tampant, o jau ištampius ant plonyčio lakšto  mirksiukas.gif
manau, tai esminė tavo klaida  4u.gif

Aha, abar aišku doh.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Panos, ka tik orkaiten pasoviau savo pirmaji 100lapi... Iskeps turbut lygiai vidurnakti. Cia karta uzklydus radau sita recepta, po dar bendradarbe grizo is kazkokiu Panevezio krastu, parveze paragauti - patiko, o siandien ir nuotaika tokia kepimo smile.gif Zodziu, laukiu kvapu kvapeliu!
Atsakyti
O cia mano simtalapis. Pirmu dvieju iskeptu nefotografavau. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 20, 22:26)
Panos, ka tik orkaiten pasoviau savo pirmaji 100lapi... Iskeps turbut lygiai vidurnakti.

Laukiam fotkės bigsmile.gif

QUOTE(miskouoga @ 2010 01 21, 00:29)
O cia mano simtalapis.  Pirmu dvieju iskeptu nefotografavau.  ax.gif

essen.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 21, 01:29)
O cia mano simtalapis.  Pirmu dvieju iskeptu nefotografavau.  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif

aš ką tik saviškį išnešiau draugei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 01 21, 09:19)
Laukiam fotkės  bigsmile.gif
essen.gif

Ka tik nufotkinau, dabar ieskau, kaip ikelti, nes cia niekad nesu kelusi nuotrauku

Cia paskutinis gabaliukas. Apvalios formos neturejau, be to, dariau tik puse porcijos, tad gavosi tiesus grazuolis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O'Hara: 21 sausio 2010 - 20:52
[quote=O'Hara,2010 01 21, 21:39]

Cia paskutinis gabaliukas. Apvalios formos neturejau, be to, dariau tik puse porcijos, tad gavosi tiesus grazuolis smile.gif

grazus lygus, bet man atrodo kad sausas,ar tik taip atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 21 sausio 2010 - 22:53
drinks_cheers.gif su nepraustaburne. Ne karta ir man teko kepti simtalapius, taciau man dar daugiau reikia sviesto, apie 600g. Taip kad jo negailiu ir sviesta tepti reikia ant istampytu lapu mirksiukas.gif fantastiskai skanus buna thumbup.gif Rytoj kepsiu vyro gimtadieniui birthday.gif mmmm.... clap.gif
Papildyta:
Agniuk, tikrai per sausas. Ir ziurint i foto atrodo, jog dar ploniau turetum iskocioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 21, 21:39)

Gražus pyragiukas... thumbup.gif

QUOTE(liucijabalt @ 2010 01 22, 00:04)
drinks_cheers.gif  su nepraustaburne. Ne karta ir man teko kepti simtalapius, taciau man dar daugiau reikia sviesto, apie 600g. Taip kad jo negailiu ir sviesta tepti reikia ant istampytu lapu  mirksiukas.gif  fantastiskai skanus buna  thumbup.gif Rytoj kepsiu vyro gimtadieniui birthday.gif  mmmm.... clap.gif

nu aš išsitenku su tais 500g, bet kitąsyk paskutiniam lakštui jau kaip reikiant gramdyt reikia... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 21, 20:39)
Ka tik nufotkinau, dabar ieskau, kaip ikelti, nes cia niekad nesu kelusi nuotrauku

Gražuolis bigsmile.gif Bet ar karamelės ne per mažai? g.gif
Atsakyti
Help - kiek bus produktų pusantros normos pyragui iškept? help.gif help.gif help.gif help.gif
Papildyta:
susiskaičiavau... karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Rytoj apsiginklavus fotiku bandysiu trečią kartą kepti šimtalapį. Jei ir vėl nesigaus, tada prašysiuosi pas kažkurią į svečius, kad parodytumėt kaip tai daroma biggrin.gif biggrin.gif

Ir dar noriu paklaust, jei minkant tešla pasirodo kietoka, galima šilto pieno įpilt? g.gif Sorry, gal durnas klausimas, bet kad su tešla nelabai draugauju blush2.gif
Atsakyti