Miau, manau, kad galima pieno įpilti. Bet šiaip gal geriau yra tiesiog nesudėti iš karto visų miltų. pvz., paskutinius kelis kartus, kai dariau, sudėjau gal apie 440 g miltų iš 500 g.
QUOTE(dziugena @ 2010 01 22, 16:28)
Miau, manau, kad galima pieno įpilti. Bet šiaip gal geriau yra tiesiog nesudėti iš karto visų miltų. pvz., paskutinius kelis kartus, kai dariau, sudėjau gal apie 440 g miltų iš 500 g.
išeitis
šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda vos į skardą sugrūdau...
Morališkai kaupiuos kepti šimtalapį,kai nusipirksiu aguonų. Tik dabar klausimas, stiklinė - tai kiek ml arba gramų?
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:36)
Morališkai kaupiuos kepti šimtalapį,kai nusipirksiu aguonų. Tik dabar klausimas, stiklinė - tai kiek ml arba gramų?
Gal 200? bet kuriuo atveju, manau, nepadaugintum, nebent nemėgsti
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:37)
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
nu kiekis turbūt skiriasi
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 22, 18:43)
nu kiekis turbūt skiriasi
tai kiekis,tai jo, bet dėl kilimo turiu omeny ar dar ko
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 18:58)
tai kiekis,tai jo, bet dėl kilimo turiu omeny ar dar ko
man pvz yra smagiau su sausomis dirbti , bet kitoms su svieziomis kol neisbandysi tai ir nezinosi, o kilimas abieju geras jei jos sviezios t.y. bakterijos nezuve bent as jokio skirtumo nepastebejau
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 20, 23:29)
O cia mano simtalapis. Pirmu dvieju iskeptu nefotografavau.
nu ir ispudingai atrodo man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 22, 20:31)
išeitis
šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda vos į skardą sugrūdau...
šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda vos į skardą sugrūdau...
Tikiu tikiu, kad vos sugrudai Tu cia toooooooki rekordini simtalapi kepei...
As va irgi gal pries pusvalandi ikisau i orkaite laukiu galutinio rezultato
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:37)
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
manau, kad sioks toks yra... As asmeniskai tokiam kepiniui kaip simtalapis visada naudoju sviezias mieles
QUOTE(aguonele @ 2010 01 22, 21:00)
nu ir ispudingai atrodo man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu
Aciu. As per pusmeti pribrendau, bet dabar negaliu sustot kepus
man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu
[/quote]
Aguonele, imk ir daryk Zinok, faina labai kai pasiryzti kepti simtalapi Niekada negalvojau, kad as kazkada kepsiu ji, o dabar - dziaugiuosi
[/quote]
Aguonele, imk ir daryk Zinok, faina labai kai pasiryzti kepti simtalapi Niekada negalvojau, kad as kazkada kepsiu ji, o dabar - dziaugiuosi
sakykit, o kaip plikomos aguonos užpilt verdančiu vandeniu ir viskas? o reikia leist pastovėt jom biški? nesu darius niekad, tai nežinau