Miau, manau, kad galima pieno įpilti. Bet šiaip gal geriau yra tiesiog nesudėti iš karto visų miltų. pvz., paskutinius kelis kartus, kai dariau, sudėjau gal apie 440 g miltų iš 500 g.
QUOTE(dziugena @ 2010 01 22, 16:28)
Miau, manau, kad galima pieno įpilti. Bet šiaip gal geriau yra tiesiog nesudėti iš karto visų miltų. pvz., paskutinius kelis kartus, kai dariau, sudėjau gal apie 440 g miltų iš 500 g.



šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda


Morališkai kaupiuos kepti šimtalapį,kai nusipirksiu aguonų. Tik dabar klausimas, stiklinė - tai kiek ml arba gramų?
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:36)
Morališkai kaupiuos kepti šimtalapį,kai nusipirksiu aguonų. Tik dabar klausimas, stiklinė - tai kiek ml arba gramų?
Gal 200? bet kuriuo atveju, manau, nepadaugintum, nebent nemėgsti

Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:37)
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
nu kiekis turbūt skiriasi


QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 22, 18:43)
tai kiekis,tai jo, bet dėl kilimo turiu omeny

QUOTE(grange @ 2010 01 22, 18:58)
man pvz yra smagiau su sausomis dirbti , bet kitoms su svieziomis



Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 20, 23:29)
nu ir ispudingai atrodo


QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 22, 20:31)



šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda






As va irgi gal pries pusvalandi ikisau i orkaite


Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:37)
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
manau, kad sioks toks yra...


QUOTE(aguonele @ 2010 01 22, 21:00)
nu ir ispudingai atrodo
man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu 


Aciu. As per pusmeti pribrendau, bet dabar negaliu sustot kepus

man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu 
[/quote]
Aguonele, imk ir daryk
Zinok, faina labai kai pasiryzti kepti simtalapi
Niekada negalvojau, kad as kazkada kepsiu ji, o dabar - dziaugiuosi

[/quote]
Aguonele, imk ir daryk



sakykit, o kaip plikomos aguonos
užpilt verdančiu vandeniu ir viskas? o reikia leist pastovėt jom biški? nesu darius niekad, tai nežinau

