QUOTE(Atidela @ 2010 09 19, 23:51)
Gal galite pasakyti pagal kuri recepta reik gaminti, ką reikia daryti, kad šimtalapis būtų tikras drėgnas šimtalapis o ne bulka su aguonom
nematinka man kai jaučiasi mielinės tešlos skonis
ir dar tas bulkiškumas
aš kantriai lauksiu jūsų atsakymo.. ir tik tada gaminsiu



aš kantriai lauksiu jūsų atsakymo.. ir tik tada gaminsiu

Bandžiau tik pagal cipciuko receptą (1 psl), kai jau pavyksta plonai ištampyti tešlą, gaunas tikrai skanus drėgnas šimtalapis. Bet reik plonai. Man pavyksta ištampyti tik iš pusės tiek kiek ten nurodyta produktų. Užvakar pabandžiau daryt iš 3/4 produktų, per kietą tešlą užsiminkiau, lakštų neištampiau, gavosi labiau bulka


Visi kiti labai giria, kad geras receptas, kad nepersaldu
