QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 17:42)
bandžiau ir aš, bet man tada sausokas (arba aš išpindėjus

)
apie valandą, valandą +10/15minučių, jei rimtesnis dydis - pusantros valandos. Žiūriu, kaip atrodo karamelė, kai ima veltis ir lėtai burbuliuot aplinkui, traukiu lauk....
Pakišau kaip tik vieną kept.
Man sikart gavosi, kad kepiau 1 val.ir kokias 20 min. Ir dar 10 min isjungtoj orkaitej palikau..

nes po valandos, dar sonas is vidaus buvo baltas galima sakyt.. virsu tai pridengusi laikiau folija. Bet kepiau is pradziu ant 190 laipsniu, ir greit sumazinau iki 175-180... manau geriausia kept tokioj tempej.
Papildyta:
Bet kaip is tos formos iskrapstyt

nezinau... vis atidaromoj kepdavau, o dabar neatidaromoj.. nezinau nezinau.. karameles jau pakrapsciau

nerealu... tik kad pakepinau gal per daug

apversiu, tai virsus apluzines...