Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(La Perla @ 2010 09 29, 15:26)

o tu gal labai dideli darai ir netela, as is 1 kg miltu tik...

nu aš iš pusės kg, gaunasi apie 90cm anakonda, bet tupervarinėje formoje man sviestas per kraštus bėga doh.gif bet išėmimas sutinku - ledas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 15:52)
nu aš iš pusės kg, gaunasi apie 90cm anakonda, bet tupervarinėje formoje man sviestas per kraštus bėga  doh.gif bet išėmimas sutinku - ledas  drinks_cheers.gif

man irgi bega per krastus as tiesiog i kepimo skarda idedu forma smile.gif
Atsakyti
Kiek jus laiko kepat? nu as vis bijodama, kad bus zalias- kepu ilgokai..
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2010 09 29, 16:06)
man irgi bega per krastus as tiesiog i kepimo skarda idedu forma smile.gif

bandžiau ir aš, bet man tada sausokas (arba aš išpindėjus blush2.gif ) biggrin.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 16:13)
Kiek jus laiko kepat? nu as vis bijodama, kad bus zalias- kepu ilgokai..

apie valandą, valandą +10/15minučių, jei rimtesnis dydis - pusantros valandos. Žiūriu, kaip atrodo karamelė, kai ima veltis ir lėtai burbuliuot aplinkui, traukiu lauk.... ax.gif

Pakišau kaip tik vieną kept. karsta.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 17:42)
bandžiau ir aš, bet man tada sausokas  (arba aš išpindėjus  blush2.gifbiggrin.gif
apie valandą, valandą +10/15minučių, jei rimtesnis dydis - pusantros valandos. Žiūriu, kaip atrodo karamelė, kai ima veltis ir lėtai burbuliuot aplinkui, traukiu lauk....  ax.gif

Pakišau kaip tik vieną kept.  karsta.gif  didis.gif

Man sikart gavosi, kad kepiau 1 val.ir kokias 20 min. Ir dar 10 min isjungtoj orkaitej palikau.. unsure.gif nes po valandos, dar sonas is vidaus buvo baltas galima sakyt.. virsu tai pridengusi laikiau folija. Bet kepiau is pradziu ant 190 laipsniu, ir greit sumazinau iki 175-180... manau geriausia kept tokioj tempej.
Papildyta:
Bet kaip is tos formos iskrapstyt doh.gif nezinau... vis atidaromoj kepdavau, o dabar neatidaromoj.. nezinau nezinau.. karameles jau pakrapsciau biggrin.gif nerealu... tik kad pakepinau gal per daug biggrin.gif apversiu, tai virsus apluzines... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 16:45)
Bet kepiau is pradziu ant 190 laipsniu, ir greit sumazinau iki 175-180... manau geriausia kept tokioj tempej.

drinks_cheers.gif mano orkaitė - caro riuriko laikų su neaiškiu karščiu, bet pirmas 15min kepu ant didelės ugnies, paskui iki pabaigos leidžiu marudintis jau gerokai lėtesnėje drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 16:49)

Bet kaip is tos formos iskrapstyt  doh.gif nezinau... vis atidaromoj kepdavau, o dabar neatidaromoj.. nezinau nezinau.. karameles jau pakrapsciau biggrin.gif nerealu... tik kad pakepinau gal per daug biggrin.gif apversiu, tai virsus apluzines...  unsure.gif

popierių klot reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 17:50)
drinks_cheers.gif mano orkaitė - caro riuriko laikų su neaiškiu karščiu, bet pirmas 15min kepu ant didelės ugnies, paskui iki pabaigos leidžiu marudintis jau gerokai lėtesnėje  drinks_cheers.gif
Papildyta:

popierių klot reikia  doh.gif

As visad klodavau, bet esme tame, kad be popieriaus daug geresnis gaunasi... metalinej formoj... cia su spece biski kalbejau smile.gif bet cia savam vartojimui, tai issikelsiu kaip nors smile.gif o kitiems as nekepu ju biggrin.gif ir nekepsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 16:59)
As visad klodavau, bet esme tame, kad be popieriaus daug geresnis gaunasi... metalinej formoj... cia su spece biski kalbejau smile.gif bet cia savam vartojimui, tai issikelsiu kaip nors smile.gif

o kitiems as nekepu ju biggrin.gif ir nekepsiu biggrin.gif

nu aš ne specė, bet kažkaip jokio skirtumo nematau biggrin.gif nei sviestas kur pabėga, nei sulaužai (aš vos ne kas trečią didelį sulaužydavau keldama iš skardos be popieriaus - nu bet gal čia aš atgrubnagė g.gif )

a kodėl? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 18:13)
nu aš ne specė, bet kažkaip jokio skirtumo nematau  biggrin.gif nei sviestas kur pabėga, nei sulaužai (aš vos ne kas trečią didelį sulaužydavau keldama iš skardos be popieriaus - nu bet gal čia aš atgrubnagė  g.gif )

a kodėl?  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Todel, kad man per baisu kitiem juos kepti.. nes viena kart kepiau draugei, tai kaip tycia truko, plyso, nepersikele, susinervinau...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 17:15)
Todel, kad man per baisu kitiem juos kepti.. nes viena kart kepiau draugei, tai kaip tycia truko, plyso, nepersikele, susinervinau...

nu bet gi ir su tortais kulinarinių katastrofų būna biggrin.gif aš vienu metu namuose turėjau 6kg tokios katastrofos doh.gif doh.gif paskui kepiau iki išnaktų, kad ryte pasiimt galėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 18:17)
nu bet gi ir su tortais kulinarinių katastrofų būna  biggrin.gif aš vienu metu namuose turėjau 6kg tokios katastrofos  doh.gif  doh.gif paskui kepiau iki išnaktų, kad ryte pasiimt galėtų  doh.gif

Buna biggrin.gif bet man tortai kazkaip paprasciau biggrin.gif

Nu va, isemiau, ir visai lengvai. Apverciau, ranka prilaikiau, ir issieme. Dar siltoka emiau, nes bijojau kad sustingus karamele prilips. Kita kart desiu popieriu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 29, 17:23)

Nu va, isemiau, ir visai lengvai. Apverciau, ranka prilaikiau, ir issieme. Dar siltoka emiau, nes bijojau kad sustingus karamele prilips. Kita kart desiu popieriu.

Laukiam pjūvio bigsmile.gif
Atsakyti