QUOTE(dangiuk @ 2010 09 29, 11:48)
Niekas niekur nepabėga

Tinkamas popierius sulaiko vsią karamelę po pačiu pyragu
La Perla, o man tokioje formoje pyragas netelpa...
tai kiekvienai vis kitai, gal mano forma netinkama buvo bet man pabegdavo
o tu gal labai dideli darai ir netela, as is 1 kg miltu tik...
QUOTE(Zuiqtis @ 2010 09 29, 15:05)
kas čia per šposas?

galima plačiau apie tai?
cia ne sposas, esme ta, kad uzdejus ant pagalves labai gerai atys krasciukai issitamo nes lakstas gerai laikosi ir neslydineja (pvz man ant stalo tampant tai i viena puse tempiu is kitos traukiasi...)
o siai mano lakstu tampymo procesas vyksta taip:
1. truputi pakocioju kaip sakiau iki 0.7 cm storio
2. ant kumsciu abieju ranku suku tesla kol islaikau tada metu ant pagalves ir pabaigiu tampyti...