Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 14:05)
SKAITINĖJU VIS ŠITĄ TEMĄ IR ŽAVIUOSI JUMIS, KAD TAIP JUM SEKASI KEPTI ŠIMTALAPIUS. ŠIANDIEN IR AŠ PABANDŽIAU DARYT, TAI O DIEVE doh.gif , NEGALVOJAU, KAD AŠ TOKIA NETIKUS, MAN ŽIAURU, KAIP TEN NIEKAS NEIŠĖJO. JAU SUSUKAU NEBE VOLELĮ, ĮDĖJAU Į SKARDĄ, LAUKIU KOL PAKILS IR DĖSIU KEPT. DRAUGĖ JUOKIASI, KAD LAUKS PO LANGU, KAIP IŠSKRIS, TAI PASIGAUS biggrin.gif . MAN TIE LAKŠTAI ANT TIEK BETAMPANT SUPLYŠINĖJO, KAD SKYLĖS VISUR DIDŽIULĖS. DAUG PRODUKTŲ, TAI TEŠLĄ BUVO GAILA MEST LAUK, BANDYSIU KEPT. BET GAL GERIAU JAU TEŠLĄ BUVO IŠMEST, NEGU IŠKEPTĄ biggrin.gif . A\INA SAU, PASKUTINĮ KARTĄ TAIP RIZIKAVAU, GAILA LAIKO SUGAIŠTO. O JŪS, TIKROS ŠAUNUOLĖS  thumbup.gif .

Nenunvertink taip saves... jis bet kokiu atveju bus valgomas. Gal nebus toks, kaip turi buti, bet bus vistiek valgoma. Neisejo siandien, iseis kita karta... nugi as 8 gal karta kepiau, ir tai ten su niuansais doh.gif visad plysinejo tesla, si kart neplysinejo, bet perkepiau doh.gif
Atsakyti
IR KEPA DABAR, BET JIS MAN TOKS IŠTIŽĘS Į ŠONUS IR VISAI NEKYLA verysad.gif . KAŽIN DĖL KO?
Atsakyti
Va biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 15:05)
IR KEPA DABAR, BET JIS MAN TOKS IŠTIŽĘS Į ŠONUS IR VISAI NEKYLA verysad.gif . KAŽIN DĖL KO?

Jei dejai ne i forma, i o skarda orkaites, tai uztai ir pasidave i sonus...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 15:08)
Va biggrin.gif

o mama mia wacko.gif atsiduočiau nedraugavus dabar už gabalėlį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 01, 15:11)
o mama mia wacko.gif atsiduočiau nedraugavus dabar už gabalėlį  wub.gif

Tikiuosi ne man atsiduotum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 14:08)

nu - ir kas čia burzgė, kad nepavyko? doh.gif mirksiukas.gif liuks, norėčiau gabalo (atkreipkite dėmesį - gabalo) mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 01, 15:23)
nu - ir kas čia burzgė, kad nepavyko?  doh.gif  mirksiukas.gif liuks, norėčiau gabalo (atkreipkite dėmesį - gabalo)  mirksiukas.gif  blush2.gif

O zinot, kas jame skaniausia? Tas kairys kampukas... taip skaniai suvalgiau, kai nufotkinau... riebus, karamelizuotas, saldus... traskus... viespate.. wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 14:38)
O zinot, kas jame skaniausia? Tas kairys kampukas... taip skaniai suvalgiau, kai nufotkinau... riebus, karamelizuotas, saldus... traskus... viespate..  wub.gif  lotuliukas.gif

tai man tą GABALĄ prašom ir rezervuoti mirksiukas.gif bigsmile.gif essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 01, 15:41)
tai man tą GABALĄ prašom ir rezervuoti  mirksiukas.gif  bigsmile.gif  essen.gif  essen.gif  essen.gif

Tai kad tas kampas jau suvalgytas lotuliukas.gif
Atsakyti
O Dieve! Numirsiu kaip noriu... gal galit pasufleruoti kiek laiko man visas procesas uztruks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 14:44)
Tai kad tas kampas jau suvalgytas  lotuliukas.gif

Taip ir pagalvojau, jautė mano širdis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif suerzinai, reikia sau išsikept... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2010 10 01, 15:46)
O Dieve! Numirsiu kaip noriu... gal galit pasufleruoti kiek laiko man visas procesas uztruks? blush2.gif

As gal 14 val.pradejau, o su visais minkymais, tampymais, kildinimais, kepimu, baigiau gal 18 val. Nu gal anksciau.
Atsakyti