Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

doh.gif nu ka gi teks paskirti puse sestadienio palinkekit sekmes darysiu pirma karta lotuliukas.gif
Atsakyti
rugiagele26 Nu kas cia tau nesigavo mastau.gif man atrodo kaip sakoma (kaip dupce pilna visko) hihihi.gif tai tada tokios snekos atsiranda flirt.gif .O as manau kad pas tave jis liukssss super didis.gif . Pabandyk kepti 50 min.,man per tiek laiko jis labai gerai iskepa(be ventiliatoriaus) as jo nejungiu,nes man tada issauseja kepinys mirksiukas.gif .Taip kad NESISKUSTI liezuvis.gif prasau, hihihi.gif , o as rytoj kepsiu jauciu dviguba bebe.gif nezinau kas gausis...bet vistiek bus skanu bebe.gif .
Dabar tai labai dziaugiuosi dukra padeda tampyti tesla,tai taip greitai gaunasi pasidaryti flirt.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2010 10 01, 17:13)
rugiagele26 Nu kas cia tau nesigavo  mastau.gif  man atrodo kaip sakoma (kaip dupce pilna visko)  hihihi.gif  tai tada tokios snekos atsiranda  flirt.gif .O as manau kad pas tave jis liukssss super  didis.gif . Pabandyk kepti 50 min.,man per tiek laiko jis labai gerai iskepa(be ventiliatoriaus) as jo nejungiu,nes man tada issauseja kepinys  mirksiukas.gif .Taip kad NESISKUSTI  liezuvis.gif  prasau, hihihi.gif , o as rytoj kepsiu jauciu dviguba  bebe.gif  nezinau kas gausis...bet vistiek bus skanu  bebe.gif .
Dabar tai labai dziaugiuosi dukra padeda tampyti tesla,tai taip greitai gaunasi pasidaryti  flirt.gif  assa.gif

Zinokit gali but... as tokia priekabi pasidariau... kaip tam posaky "ieskau slieku ten kur ju ner".. tiek su tortais, tiek su kitais kepiniais... nu bet kad trumpiau kepsiu kita kart, tai tikrai smile.gif

Is dvigubos normos man nepavyktu padaryt... nes neturiu didelio stalo.. o ir kept netureciau kur...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 16:24)

Is dvigubos normos man nepavyktu padaryt... nes neturiu didelio stalo.. o ir kept netureciau kur...

kai kepu didelį, darau 6 arba 7 gabaliukus, susisuku, aišku, ir ilgesnę, ir gerokai storesnę anakondą... ax.gif tik va su jos įprašydinimu į skardą - keblus reikalas doh.gif
Atsakyti
MERGINOS, O KAIP JŪS IŠTAMPOT JUMS NESUTRŪKINĖJA TIE LAPAI? KAIP JŪS TĄ VIENODĄ FORMĄ VISŲ LAPŲ IŠGAUNAT? IR DAR NORĖJAU PAKLAUST AR JUM JIS MIELĖM IRGI ATSIDUODA? AR GAL AŠ JŲ PER DAUG PRIDĖJAU? 125GR. ŠLAPIAS NAUDOJAU. Žodžiu man gavosi visai ne šimtalapis o būlka. man tas ištampymas tai aukštoji matematika biggrin.gif . o taip svajojau, kad ir man pavyks.
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 19:12)
MERGINOS, O KAIP JŪS IŠTAMPOT JUMS NESUTRŪKINĖJA TIE LAPAI? KAIP JŪS TĄ VIENODĄ FORMĄ VISŲ LAPŲ IŠGAUNAT? IR DAR NORĖJAU PAKLAUST AR JUM JIS MIELĖM IRGI ATSIDUODA? AR GAL AŠ JŲ PER DAUG PRIDĖJAU? 125GR. ŠLAPIAS NAUDOJAU. Žodžiu man gavosi visai ne šimtalapis o būlka. man tas ištampymas tai aukštoji matematika biggrin.gif . o taip svajojau, kad ir man pavyks.

125 gr slapiu mieliu????? Ant 500 g miltu... baik juokus... reik 25 g...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 19:14)
125 gr slapiu mieliu????? Ant 500 g miltu... baik juokus... reik 25 g...

JAU MAN NET GĖDA ŠITOJ TEMOJ RAŠYT doh.gif doh.gif doh.gif . ŽIOPLĖ PAŽIŪRĖJAU Į PIENĄ IR 125 MIELIŲ ĮVARIAU. TAI AIŠKU, KAS GALĖJO IR GAUTIS unsure.gif . EINA SAU, NU KVAILESNIO DAIKTO DAR NEMAČIAU biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 19:33)
JAU MAN NET GĖDA ŠITOJ TEMOJ RAŠYT doh.gif  doh.gif  doh.gif . ŽIOPLĖ PAŽIŪRĖJAU Į PIENĄ IR 125 MIELIŲ ĮVARIAU. TAI AIŠKU, KAS GALĖJO IR GAUTIS unsure.gif . EINA SAU, NU KVAILESNIO DAIKTO DAR NEMAČIAU biggrin.gif .

lotuliukas.gif visko buna... bet turejo tikrai jaustis mieles... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 19:38)
lotuliukas.gif visko buna... bet turejo tikrai jaustis mieles...  biggrin.gif

TAI IR JAUČIAS, NIEKO DAR KARTĄ TEKS BANDYT. SAKO DURNĄ IR BAŽNYČIOJ MUŠA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 19:48)
TAI IR JAUČIAS, NIEKO DAR KARTĄ TEKS BANDYT. SAKO DURNĄ IR BAŽNYČIOJ MUŠA lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

As viena karta pyraga kepiau, tai miltu perpus maziau idejau blogai nuziurejus biggrin.gif ale suvalgem nors keista pyraga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 19:42)
As viena karta pyraga kepiau, tai miltu perpus maziau idejau blogai nuziurejus biggrin.gif ale suvalgem nors keista pyraga  lotuliukas.gif

Būna dienų lyg tyčia drinks_cheers.gif žalioj jaunystėj dėjau į pyragą krakmolą ir stebėjaus, ko tie miltai tokie keisti... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 01, 20:51)
Būna dienų lyg tyčia  drinks_cheers.gif žalioj jaunystėj dėjau į pyragą krakmolą ir stebėjaus, ko tie miltai tokie keisti...  doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti