rugiagele26 Nu kas cia tau nesigavo
man atrodo kaip sakoma (kaip dupce pilna visko)
tai tada tokios snekos atsiranda
.O as manau kad pas tave jis liukssss super
. Pabandyk kepti 50 min.,man per tiek laiko jis labai gerai iskepa(be ventiliatoriaus) as jo nejungiu,nes man tada issauseja kepinys
.Taip kad NESISKUSTI
prasau,
, o as rytoj kepsiu jauciu dviguba
nezinau kas gausis...bet vistiek bus skanu
.
Dabar tai labai dziaugiuosi dukra padeda tampyti tesla,tai taip greitai gaunasi pasidaryti
Dabar tai labai dziaugiuosi dukra padeda tampyti tesla,tai taip greitai gaunasi pasidaryti
QUOTE(kisule @ 2010 10 01, 17:13)
rugiagele26 Nu kas cia tau nesigavo
man atrodo kaip sakoma (kaip dupce pilna visko)
tai tada tokios snekos atsiranda
.O as manau kad pas tave jis liukssss super
. Pabandyk kepti 50 min.,man per tiek laiko jis labai gerai iskepa(be ventiliatoriaus) as jo nejungiu,nes man tada issauseja kepinys
.Taip kad NESISKUSTI
prasau,
, o as rytoj kepsiu jauciu dviguba
nezinau kas gausis...bet vistiek bus skanu
.

Zinokit gali but... as tokia priekabi pasidariau... kaip tam posaky "ieskau slieku ten kur ju ner".. tiek su tortais, tiek su kitais kepiniais... nu bet kad trumpiau kepsiu kita kart, tai tikrai
Is dvigubos normos man nepavyktu padaryt... nes neturiu didelio stalo.. o ir kept netureciau kur...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 16:24)
Is dvigubos normos man nepavyktu padaryt... nes neturiu didelio stalo.. o ir kept netureciau kur...
kai kepu didelį, darau 6 arba 7 gabaliukus, susisuku, aišku, ir ilgesnę, ir gerokai storesnę anakondą...
MERGINOS, O KAIP JŪS IŠTAMPOT JUMS NESUTRŪKINĖJA TIE LAPAI? KAIP JŪS TĄ VIENODĄ FORMĄ VISŲ LAPŲ IŠGAUNAT? IR DAR NORĖJAU PAKLAUST AR JUM JIS MIELĖM IRGI ATSIDUODA? AR GAL AŠ JŲ PER DAUG PRIDĖJAU? 125GR. ŠLAPIAS NAUDOJAU. Žodžiu man gavosi visai ne šimtalapis o būlka. man tas ištampymas tai aukštoji matematika
. o taip svajojau, kad ir man pavyks.
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 19:12)
MERGINOS, O KAIP JŪS IŠTAMPOT JUMS NESUTRŪKINĖJA TIE LAPAI? KAIP JŪS TĄ VIENODĄ FORMĄ VISŲ LAPŲ IŠGAUNAT? IR DAR NORĖJAU PAKLAUST AR JUM JIS MIELĖM IRGI ATSIDUODA? AR GAL AŠ JŲ PER DAUG PRIDĖJAU? 125GR. ŠLAPIAS NAUDOJAU. Žodžiu man gavosi visai ne šimtalapis o būlka. man tas ištampymas tai aukštoji matematika
. o taip svajojau, kad ir man pavyks.
125 gr slapiu mieliu????? Ant 500 g miltu... baik juokus... reik 25 g...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 19:14)
125 gr slapiu mieliu????? Ant 500 g miltu... baik juokus... reik 25 g...
JAU MAN NET GĖDA ŠITOJ TEMOJ RAŠYT
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 19:33)
JAU MAN NET GĖDA ŠITOJ TEMOJ RAŠYT
. ŽIOPLĖ PAŽIŪRĖJAU Į PIENĄ IR 125 MIELIŲ ĮVARIAU. TAI AIŠKU, KAS GALĖJO IR GAUTIS
. EINA SAU, NU KVAILESNIO DAIKTO DAR NEMAČIAU
.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 19:38)
TAI IR JAUČIAS, NIEKO DAR KARTĄ TEKS BANDYT. SAKO DURNĄ IR BAŽNYČIOJ MUŠA
QUOTE(GUTA @ 2010 10 01, 19:48)
As viena karta pyraga kepiau, tai miltu perpus maziau idejau blogai nuziurejus
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 01, 19:42)
As viena karta pyraga kepiau, tai miltu perpus maziau idejau blogai nuziurejus
ale suvalgem nors keista pyraga 
Būna dienų lyg tyčia
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 01, 20:51)
Būna dienų lyg tyčia
žalioj jaunystėj dėjau į pyragą krakmolą ir stebėjaus, ko tie miltai tokie keisti...