Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

As tai patepu sviestu ir pridengiu svariu ranksluosciu, dar svarbu kad virtuveje butu silta ir jokiu skersveju smile.gif
Atsakyti
Kalėdinis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 26 gruodžio 2010 - 18:25
Gražuolis wub.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
kepiau gal jau 5 kartą, tik vis tiek man dar toks neidealus. Sviestas baisiai išbėgo, atvėsus, nusėdo dugnan, nors sunaudojau ne visą normą. Tešla kilo kuo geriausiai, bet pats kepinys lyg ir ne visai. Sakau, gal per trumpai kepiau - apie 1 val. 15 min., bet kad jau labai viršus rudas buvo doh.gif
Ką darau ne taip?? rolleyes.gif
Atsakyti
o merginos aguonas dedat maltas ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 28, 17:27)
o merginos aguonas dedat maltas ar ne? ax.gif

As maltas.
Dangiuk, kiek laiko kepei pyraga? Labai slapias atrodo... kada man toks gausis...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 28, 17:31)
As maltas.
Dangiuk, kiek laiko kepei pyraga? Labai slapias atrodo... kada man toks gausis...

Aguonas plikau ir malu.

Žinok, nuskambės juokingai, bet paskutiniu metu kepu pagal kvapą blush2.gif orientuojuos į valandą, šitas, pvz, kepė 50 minučių po uždengimo...
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 17:47)
Aguonas plikau ir malu.

Žinok, nuskambės juokingai, bet paskutiniu metu kepu pagal kvapą  blush2.gif orientuojuos į valandą, šitas, pvz, kepė 50 minučių po uždengimo...

Nu va, as sakau, kad reik kept kokias 50 min. O kiek iki uzdengimo kepa? Ir ant kiek? Ir dar, orkaitej kiek laiko palieki, kad susigertu sviestas?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 28, 17:50)
Nu va, as sakau, kad reik kept kokias 50 min. O kiek iki uzdengimo kepa? Ir ant kiek? Ir dar, orkaitej kiek laiko palieki, kad susigertu sviestas?

iki uždengimo 15 min, bet kepu ant beveik mažiausios ugnies, temperatūros nepasakysiu, nereguliuojama ji pas mane. O sviestui sugert palieku ant stalo gerą pusvalandį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 17:59)
iki uždengimo 15 min, bet kepu ant beveik mažiausios ugnies, temperatūros nepasakysiu, nereguliuojama ji pas mane. O sviestui sugert palieku ant stalo gerą pusvalandį  4u.gif

Zodziu eksperimentuot dar man ir eksperimentuot...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 28, 18:12)
Zodziu eksperimentuot dar man ir eksperimentuot...

nu tep, aš nuo pernai žiemos rimtai kepu šitą reikalą, tai jau užsimerkus padarau, bet ir tai visokių kliurkų pasitaiko.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 18:15)
nu tep, aš nuo pernai žiemos rimtai kepu šitą reikalą, tai jau užsimerkus padarau, bet ir tai visokių kliurkų pasitaiko....  blush2.gif

Mano tai is vis pirmas rimtesnis kepinys buvo simtalapis biggrin.gif o pirma karta iskepiau gal 2008 m. Tai gal kokius 9 iskepus is viso.. ir vistiek nelabai koks gaunasi..
Atsakyti