As tai patepu sviestu ir pridengiu svariu ranksluosciu, dar svarbu kad virtuveje butu silta ir jokiu skersveju

Kalėdinis

Gražuolis

laba
kepiau gal jau 5 kartą, tik vis tiek man dar toks neidealus. Sviestas baisiai išbėgo, atvėsus, nusėdo dugnan, nors sunaudojau ne visą normą. Tešla kilo kuo geriausiai, bet pats kepinys lyg ir ne visai. Sakau, gal per trumpai kepiau - apie 1 val. 15 min., bet kad jau labai viršus rudas buvo
Ką darau ne taip??

kepiau gal jau 5 kartą, tik vis tiek man dar toks neidealus. Sviestas baisiai išbėgo, atvėsus, nusėdo dugnan, nors sunaudojau ne visą normą. Tešla kilo kuo geriausiai, bet pats kepinys lyg ir ne visai. Sakau, gal per trumpai kepiau - apie 1 val. 15 min., bet kad jau labai viršus rudas buvo

Ką darau ne taip??

o merginos aguonas dedat maltas ar ne?

QUOTE(Kristalė* @ 2010 12 28, 17:27)
As maltas.
Dangiuk, kiek laiko kepei pyraga? Labai slapias atrodo... kada man toks gausis...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 28, 17:31)
As maltas.
Dangiuk, kiek laiko kepei pyraga? Labai slapias atrodo... kada man toks gausis...
Aguonas plikau ir malu.
Žinok, nuskambės juokingai, bet paskutiniu metu kepu pagal kvapą

QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 17:47)
Aguonas plikau ir malu.
orientuojuos į valandą, šitas, pvz, kepė 50 minučių po uždengimo...

Nu va, as sakau, kad reik kept kokias 50 min. O kiek iki uzdengimo kepa? Ir ant kiek? Ir dar, orkaitej kiek laiko palieki, kad susigertu sviestas?
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 28, 17:50)
Nu va, as sakau, kad reik kept kokias 50 min. O kiek iki uzdengimo kepa? Ir ant kiek? Ir dar, orkaitej kiek laiko palieki, kad susigertu sviestas?
iki uždengimo 15 min, bet kepu ant beveik mažiausios ugnies, temperatūros nepasakysiu, nereguliuojama ji pas mane. O sviestui sugert palieku ant stalo gerą pusvalandį

QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 17:59)
iki uždengimo 15 min, bet kepu ant beveik mažiausios ugnies, temperatūros nepasakysiu, nereguliuojama ji pas mane. O sviestui sugert palieku ant stalo gerą pusvalandį 

Zodziu eksperimentuot dar man ir eksperimentuot...
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 28, 18:12)
Zodziu eksperimentuot dar man ir eksperimentuot...
nu tep, aš nuo pernai žiemos rimtai kepu šitą reikalą, tai jau užsimerkus padarau, bet ir tai visokių kliurkų pasitaiko....

QUOTE(dangiuk @ 2010 12 28, 18:15)
nu tep, aš nuo pernai žiemos rimtai kepu šitą reikalą, tai jau užsimerkus padarau, bet ir tai visokių kliurkų pasitaiko.... 

Mano tai is vis pirmas rimtesnis kepinys buvo simtalapis