Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

ta prasme kai pirma kart kepiau nepadejau popieriaus doh.gif ir išbego visi riebalai, o kiek dumu buvo siaubas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarškutė @ 2011 03 27, 16:43)
Aciakaba, tavo anakonda gerai atrodo thumbup.gif

Aciu 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 17:56)
Labas mergaites, kepiau ir aš , prisiskaičiau ligi soties lotuliukas.gif
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu  biggrin.gif
antras thumbup.gif , skonis skanus tik man labai riebu
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras lotuliukas.gif

Visi riebalai subega i pyraga, nejudint ji reik bent para , o paskui apsiedimas bigsmile.gif
Grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 19:37)
ta prasme kai pirma kart kepiau nepadejau popieriaus doh.gif ir išbego visi riebalai, o kiek  dumu buvo siaubas doh.gif  lotuliukas.gif

Aaaa, viena karta ir as toki dalyka apturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
tai kad nenusaugojau schmoll.gif sakiau kad vagysim kita diena nono.gif man išlekus, jie patvarke puse blink.gif guli patenkinti pilvus išverte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 27, 19:34)
tai kad nenusaugojau  schmoll.gif sakiau kad vagysim kita diena  nono.gif man išlekus, jie patvarke puse blink.gif guli patenkinti pilvus išverte lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
grazuolis tavo simtalapis 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
[quote=pasta222,2011 03 27, 16:56]
Labas mergaites, kepiau ir aš , prisiskaičiau ligi soties lotuliukas.gif
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu biggrin.gif
antras thumbup.gif , skonis skanus tik man labai riebu
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras lotuliukas.gif
user posted image
sveikutė, tiesiog piukus.
bet kaip tau jis taip dailiai į skardą įsidėjo, mano tai plyšta susuktas
labai,labai gražus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta.jjolanta: 28 kovo 2011 - 09:07
Žodžiu, žiūriu į jūsų įdėtas foto ir noriu kiekvienos šimtalapio, tik ne savo lotuliukas.gif . Kaip bulka, taip bulka gaunas...
Pastebėjau, kad kai ištirpini sviestą, jam ataušus, susidaro du sluoksniai tų riebalų. Aš prieš pildama viską išmaišau. Gal nereik to daryt, kepimui tiek viršutinį sluoksnį naudot?
Atsakyti
QUOTE(jolanta.jjolanta @ 2011 03 28, 10:06)
sveikutė, tiesiog piukus.
bet kaip tau jis taip dailiai į skardą įsidėjo, mano tai plyšta susuktas
labai,labai gražus mirksiukas.gif

tepiau laktelius vesoi patalpoi, kol viena ištampiu, pirmas jau sustinges buna biggrin.gif po pirmu lakšteliu ant stalo reikia daugiau miltu paberti, kad nepriliptu, kpl sudedu visus jis buna visas apstinges ir viniojasi labai gerai biggrin.gif

Ūla gal dar per stori lakšteliai g.gif turi buti labai plonyčiai , peršviečiami smile.gif sviestas turbut nekaltas, aš puse maišiau su margarinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 28 kovo 2011 - 10:10
QUOTE(Ūla @ 2011 03 28, 09:35)
Žodžiu, žiūriu į jūsų įdėtas foto ir noriu kiekvienos šimtalapio, tik ne savo  lotuliukas.gif . Kaip bulka, taip bulka gaunas...
Pastebėjau, kad kai ištirpini sviestą, jam ataušus, susidaro du sluoksniai tų riebalų. Aš prieš pildama viską išmaišau. Gal nereik to daryt, kepimui tiek viršutinį sluoksnį naudot?

Vienareikšmiškai - per stori lakštai mirksiukas.gif

Būna, kad pilu tik viršutinį, būna, kad makaluoju, bet pyrago kokybei jokios neturėjo įtakos (bent jau išsakytų)... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 27, 11:58)

O man mistika, kaip iskepti toki kaip Kirbes. Tikriausiai i kursus reiks prasytis blush2.gif

mielai prašom...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 28, 10:03)

Ūla gal dar per stori lakšteliai g.gif turi buti labai plonyčiai , peršviečiami smile.gif sviestas turbut nekaltas, aš puse maišiau su margarinu biggrin.gif

QUOTE(dangiuk @ 2011 03 28, 14:04)
Vienareikšmiškai - per stori lakštai  mirksiukas.gif

Būna, kad pilu tik viršutinį, būna, kad makaluoju, bet pyrago kokybei jokios neturėjo įtakos (bent jau išsakytų)...  biggrin.gif

nu jo... Taip ir įtariau, kad aš čia ieškau smegenų kur nereik biggrin.gif
Gal kad kočioju, bet netampau? Nors, rodos, plonyčiai tie lakštai gaunas...

Ačiū, kad atsiliepėt 4u.gif
Atsakyti